Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

lauantai 30. maaliskuuta 2019

Sleep used to be my poison, can't even pick myself up from that anymore

Woke up excited. 9am realising I have to do laundry and empty and load the dishwasher so I went back to bed. Wasn't a good idea. I was shaking my feet etc but made myself stay put until 2pm.. my eyes got red and my head is still shaken from yesterday's old thrills and embarrassment. My pussy admirer came by last night because everyone else was taken and cancelled, but also because I told him to bring beer and those two cans were too much, of a consolation and also apparently fucking with me can get really boring sometimes.

How to cope even.

A tube of ice cream I just shoveled down while watching My 600lb life reality tv show. Breakfast was hazelnutty chocolate spread leftovers but then for late lunch I tried to wok a healthier version, vegetables but the ginger powder I shaked on it was too much and they got saggy with olive oil. Drank water with chia seeds in it, made toast and took a painkiller.

My head is less foggy already.

On my way to buy ice cream last night I saw my neighbour whose a carpenter and his cv had made an impact too and he said his employer had come by car to pick him up for work. Nice... I was thinking about my group interview and how little I had answered well or answered questions correctly or had they even had anything to do with the question, but also I crossed my arms and tapped my thigh a little bit and didn't stay to make any questions and I could've dressed up better. Maybe. Can't remember. I could've assured them more I needed the job but still if it was only so that people could get their summer holidays, then. I still have to graduate from my college and just have a couple months left. I could exhibit I know some things at the workplace and get rest of my grades that way, but. Let's go, barbie....

I just think that. Men have much more priviledges. They show up, fuck everything up, when a woman gives 110% and almost dies trying to give her all. If you can't pee on it, eat it or if you don't have to talk to it, then you just ignore it and walk away

perjantai 29. maaliskuuta 2019

Tavallaan joo mutta ziisus tätä mun sosiaalista ympyrää

Nostelin 5kg painoja aamulla pari minuuttia ennen paahtoleivän syömistä. Voisi tarvita lisää ylävartalovoimaa huvikseen. Heräsin ilman herätyskelloa seitsemältä. Tukka oli täysin pörrö ja eilisen vastakohta kun heräsin ja katsoin peiliin.
Äsken soitti jokin lainafirma, ja eivät ilmeisesti kuulleet mua, joten se lopetti puhelun siihen kun kerroin että en ole vielä puhunut tolla puhelimella kun se on uusi.

Otin eilen särkylääkkeen ja menin lepäileen ajoissa. Latasin puhelinta ja itseäni. Naapuri kyseli onko niiden naapuri suuttunut niille whatsapilla, kun tuntuu siltä :o En mä vaan tiedä, yleensä jos mun naapuri sanoo että siltä tuntuu, niin se on vissiin ejakuloimassa. Kai se aina jotain valittaa kun ne juo niin paljon eli oma vikansa tollaiset fiilikset. En tiedä mun naapurista, mutta itsellä on juopoista huonoja kokemuksia lapsuudestani, niin ymmärtäisin kyllä jos, itse en jaksaisi niiden seuraa.

Otin 3kk ilmaista Apple music. juttua. Ei tää spotifyta parempi palvelu ole silti.

Yleensä tulee jotain juttuja mieleen mitä en ole maininnut tänne. esim. Ihmiset on hulluja. Mutta yksi koira on nyt haukkunut naapurissa tauotta aika pitkään ja omistaja jätti lapun ulko-oveen että on tehnyt mitä voi.

Love thy neighbor.

Oli se sit koira, perhe täynnä juoppoja, insinööri, tai asukki kuntoutusyksikön... joka laittaa viestiä että voisinko antaa sille rahaa pari euroa huoh niin onhan kaikilla omat juttunsa. Tulkoon ovelle jos se on kuolemassa. Mä en nyt pysty muuttuu 1,2 euroksi kun naisen euro on 80snt...

torstai 28. maaliskuuta 2019

Otsikot ovat uhanalaisia otuksia

Nyt kun lintsasin koulusta ekaa kertaa ton open tunneilta ja en voi lähteä ihan vielä, Vehmaisiin työhaastikseen, mulla on päänsärky ja muutenkin enää kolme tupakkaa jäljellä, niin miettisi mikä kannattaisi tehdä ensin. Koulussa oisi ollut kalakeittoa ja mulla ei todellakaan ole ruokahalua.

Pitäisi käydä postissa viemässä mun vanha, iphone palauttamassa palautuskuoressa, kun sain uuden tilalle. Toisaalta odotan sukkalähetystä niin ei jaksaisi rampata postissa jos voi samalla hoitaa eikä tolla ole kiirettä.

Ilmeisesti mun pitäisi alusta asti asentaa se wordpress... toki voisin jos mun asiakas suostuu jos se on mahdollista, koska sen sivut ei ole kovin turvalliset enäää niiden PHP-kieli on vanha ja jotain hyökkiäksiäkin ollut tuhat :D Ota siinä sit talteen tosin jotain tietoa niistä muista käyttäjistä tai muutenkin varakopioida että siitä saisi vielä samanlaisen tietokannan jos sen asentaa alusta argh. Ehkä pitäisi vaan ottaa joku muu asiakas näyttöä varten jolle saisi tehdä alusta asti toisaalta houkuttaisi ihan fiktiivinenkin asiakas.

Kaikki tunnit liittyen kahteen viimeiseen näyttöön on toukokuun lopulla ja suurin osa päällekkäin, mitä katselin. Se kesätyö pitäisi aloittaa varmaan toukokuun alussa viimeistään? Tunteja ei ole kun viikon päästä seuraavan kerran, tiedä sit mitä mun loput luokkalaiset tekevät koululla joka päivä.

Olisipa sellainen Pottereista tuttu ajankääntäjä, että voisi olla useammassa paikassa samaan aikaan. Sellaista ei ole edes niiden mobiilipeliin keksitty.

Toisaalta luin oppikirjasta kaiken mahdollisen liittyen siihen fleksopainoon sekä itse firman sivuilta kaikkea ja muistelin sitä tehdasta ja kaikkea mitä ne esitelmöi siellä tutustumiskäynnillä. Mutta silti jos matkustan vajaan tunnin sinne bussilla ja, ne vaan kyselee "kuumottavia" kysymyksiä... tuhlaan aikaani kait. Kai ne fotopolymeerilaatat, rasteritelat, sun muut karkaisut ja kovuudet ja altaiden pesut tai muut painovärien ominaisuudet, on sit vaan jotain yleistietoa tältä alalta ja kävin niiden värikeittiössä testaa turhaan niitä väriavaruuksia

keskiviikko 27. maaliskuuta 2019

Tuli pois hännän alta eli jönglööraukset seis ja nurkkaan häpeämään

ÖÖÄHYHÄHHÖH,yh

Loppuviikkoa kohti alkanut yleensä stressi hellittää... tosin ei nyt. Mietin vaihtoehtoja.
passikuva tyyppinen omakuva

Jos en ala huomenna painaa jotain muovista kesätöikseen, sen haastattelun jälkeen niin sit odottaa korkeintaan seuraavat kuusi vuotta opiskeluja... sikäli että muistan, etä koska ne pääsykokeet pidetään -ja jos tekee ennakkotehtäviä. Tein jo yhden melkein mutta siinä pitäisi haastatella nuorta jostain sitä kiinnostavasta aiheesta ja ottaa kuvia hänestä, lisäksi tehdä videota itsestään jne ja aikaa on, vielä viikko.

swot
Tosin viime aikoina tuntuu että kukaan ei halua mulle jutella ainakaan niistä ekaluokkalaisista joiden tunneille tungen, tai mä niille mutta toivotti mulle tupakkipaikalla joku hyvää päivänjatkoa tms ja kiitin tylyyn tapaani taas enkä toivottanut samoin -.-

Uhka vai mahkut -- jos mun on ryhmässä työskenneltävä?


Sitä paitsi kohdistan itseeni paineita verkkosivujen teosta.

Meni viimeinen tunti koulussa, siihen kun tein jatko-opintoihin haun. Taisin haukata liian ison palan tällä kertaa. Yliopistoa ja ammattikorkeeta. Opettajankoulutusta vai englantia, insinööriä vai medianomia. Ei edes missään tärkeysjärjestyksessä.

Koulusysteemi on melko kusetusta. Sitä paitsi :D Joku puhui miten kasviksia syömällä ei pelasteta maapalloa, joten "syö lihaa pelastat maapallon" tms On ne kyllä valveutuneita ja huolestuneita huh nuorisoa? Koulu on "peukalonpyörittelyä" ynnä muuta taukoja kun työssäopissa oli päässyt jopa siivoamaan! Ton olisi voinut kertoa jo 15 vuotta sitten, kun olin tet:ssä kampaajalla ja siivosin sen kahvinkeittimen alta kauheat pinttymät joita ei edes huomannut ollut enää niin sain kaikkia tuotteita sit (jotka tosin mun äiti lotrasi hiuksiinsa).

Eniveissön. Vähän oisi yksinäistä. Tulin kotiin ja naapurit istuskeli kaunista päivää viettääs ulkona- ja toinen kehui miten reippaasti kävelin. Melkein voisin lainata suorat sanat siltä mutta en muista enää. Hoin sitä kotona kahteen kertaan kun tein safkaa.

Kaikki äänet sulautuu kuitenkin loppuviimein muiden muistojen romukoppaan ja mistään ei saa selkoa tai järjestymään mielekkäästi asioitansa tai jotain ilmiöitä, virikkeitä, ärsykkeitä, teemoja, suunnitelmia.... aikatauluihin mahtuu=

mikään. ei vaan palkitse. Nii, no mut kyl mun netti toimii sentään taas kun laitoin modeemin eri huoneeseen. Neronleimaus jonka unohtui mainita. Sen ainoan kerran kun unohdat jotain niin kaikki muistaa. Mutta jos vittu koko elämäsi muistat kaiken, niin kukaan ei vit*u välitä xD

Lisäys: tyhjensin iPhonen. Nyt odottaa että tota tullaan hakee ja saan tilalle uuden samammoisen. Jänskättää olla ilman kaikkia häiriötekiöitä ;D

tiistai 26. maaliskuuta 2019

Kiinnostuksen kanahäkki, sillä kivetkin on kuuroja

Hyväntuulinen. En saa syödä mitään enempää koska lihon mutta vein yli viiskyt kaljatölkkiä palauttaan ja jääkaappi on täys... tai ainakin yhdelle ihmiselle siellä on jotain mitä lämmittää. Laitoin jo yövoiteet nassuun ja kantapäävoiteen päälle sukan, mutta halusin vaan jakaa mun suuren huvituksen aiheen eli hiuksiin ilmestyi lähes, täydellinen, keskijakaus vaikka oon sukinut sen menee viistoon . yli vuoden varmaan jo .
Sain kivaa palautetta äidinkielen verkkokurssista eli kiitettävää kolmosen arvosanaa tjtn. Mutta silmät kuivaa ja laitoin jo silmätippoja nii pakko mennä nukuksimaan noihin puhtaisiin lakanoihin ja kolmeen litteään tyynyyn liinoineen jotka vaihdoin just eikä melkein tänään.
Vein roskaa yhden jätesäkin ja sekin oli kivaa heittää pois jotain... tarjosin mun ilmanphdistinsuodatin14kg härveliä naapurille lainaks mutta se tyytyi imuroimaan kotonaan. VOI miten voi olla niin,, suloisen idiootti. Alkaa olla pikkuhiljaa viimeinen mahku että se ikinä enää tosta kuolemantaudeista tulee pysyy terveenä jos ei see tee sille huoneilmalle jotain.
Ja tauti siis flunssa ja keksikääs siihen parannuskeino rakkaat tulevaisuuden älylapset vai mitä dystopiaa elämänne täytyykään muistuttaa jos nämä muistelmat joskus päätyy tulevaisuuteen.. ei kyllä ole ollut kovin scifiä nää viimeiset vuodet ja majoneesien kalenteri loppus jo 2012... mutta joo meikä ei jaksa vedellä enempää fiktioo tänä iltana laahaten näitä nakkimakkaroita näppäimistön yllä - joten itku pitkästä ilosta ja pieru ties mistä ...viikonlopuista.

Leikkaan kulmia ja löydän lyhyimpiä reittejä terveisin laiskimus omista maailmoista

Sukkia tilattu. Halvat stayupit sekä korallinpunaiset sukkikset ja viisi kappaletta adidaksen nilkkasukkia. Jos vaiks mahtuisi edes niihin. ehkä sillä kolmellakympillä olisi saanut kengät. En tiiä. Kevät tulee...Mutta pitää tilata jotain että saa cashbäkkii. Viheltäen meni loputkin laskuihin,  että voisi ehkä hätätilanteessa tehdä jotain sillä parillakympillä mikä on lompakossa. Ei sitä koko kesää voi kulkea villasukissa. Se on eri asia miten ne pesee, koska sukilla on mystinen ominaisuus kadota.

Kaveri kävi täällä haukkumassa kaikkea mahdollista ja vei muutaman pullon eikä syönyt mun omenapiirakkaa.

Katselin koulussa opintosuunnitelman vaatimuksia sitten... tolle näytölle verkkosivujen teosta vaikka opettaja selittikin jotain mitä siinä täytynee olla. Olisi se kiva saada kiitettävä mutta ei mun oo tarvinnut paljoa siihen kirjoitella tai ottaa kuvia.. siis voinhan mä jotain sinne keksiä jonkun helsinkiläisfirman monitoimiyrityksen sivuille mutta ota nyt tuosta selkoa.

Voisinhan mäkin digitalisoida jotain nauhakasetteja tai tehdä kollaaseja vanhoista valokuvista retusoituani niitä, mutta en mä sitä mainosta missään. Olisko kysyntää ees. Sitä paitsi multa puuttuu ohjelma ja piuhoja jotta olisin saanut television kautta söpöä vauvakajsaa syömässä marjakiisseliä taltioitua sellaiseksi että sen voisi vaikka YouTubeen laittaa. Muutenkin vähän epäröisin tarjota painotuotteiden tekoa, kun puuttuu kaikki tilat plus koneet painaa mitään. Ajatelkaas jos tarjoisin taksipalveluita ilman autoa ja ajokorttia tai kotisiivousta vaikka oma kotikin on hyrskytämyrskytin ja oon allerginen pölylle (vitsi vitsi).

Mutta siis toki mä voin asentaa fyysisesti mokkulat tai modeemit, ladata liitetiedostot sähköpostista, asentaa wordpress pohjaiset sivut jonkun kotisivutilaan jos ne on ostaneet osoitteen.

Mä voisin kaunistaa hieman kenen tahansa profiilikuvia jollain sovelluksella mun kännykässä, lisätä meikkiä ja kaventaa naamaa isontaa silmiä, tai sit tehdä kuvasta tai piirroksesta uuden päälle kopioida tai vaikka jotain logoakin ehkä pystyisi tai tapahtumasi facebook kannen taiteilla oikeisiin pikselikokoihin

Mulla ei just nyt ole fotarin lisenssejä, mutta eipä niitä juuri tarvi peruskuvan muokkaukseen... lunapic.com on ilmainen esim. saa taustan läpinäkyväksi jne giffiksi tai, joskus joudun giffien kokoa pienentää..

Tämä on sellaista pientä näpräystä että harrasteluiksi menee. En mä oisi mainostoimisto. Netistä löytyy melkein ilmaiseksi kaikki... yleensä ne kokeiluversiot jopa riittää. Oisi ehkä pitänyt maksaa joskus jos oisin blogista ottanut useammalta vuodelta tulostettavaan muotoon peedeeähviä mut,.. miksi kaikki on niin eri muotoisia tiedostoja plää. Eri ohjelmointikielet jutskaile keskenään.

Jeps.. laitoin aamulla valkoista luomiväriä?? Aika jännä. Se on kerääntynyt luomille ihmeen kökkäreiks kuin jotain valkovuotoa jos katson miten noihin vakoihin kerääntynyt. Kääk.

Ainakin oon näyttänyt hereillä olevalta. Nauran kieriskellen lattioilla.. NKL


Eilen satoi rakeita sen jälkeen kun satoi vettä... tänään oli ihan aurinkoinen päivä mutta en mä toista päivää peräkkäin laittanut aurinkolaseja. Niitä joissa mun naama näyttää kuulemma perhoselta. violetinsävyiset kultareunuksiset, vielläpä.

lauantai 23. maaliskuuta 2019

Deduktio sekä induktiivinen päätttelykykyni sekä ajantajullinen ilmaisu on jotain niin parempaa ettei myöhässä milloinkaan

Kaupungilla oli paljon porukkaa. Olin naapurilla yötä kunnes muistin pokemon go:n pelaamisen tapahtuman olevan klo15 eteenpäin. Kävin burger kingissä, siellä oli sarjakuvahahmoista porukkaa täys koko ravintola ja meni ehkä tunti kun jonottelin ruokaa?! Sitten kävelin vähän pikkukakkosenpuistossa eri stoppien väliä, menin Koskariin. Tiputin kookengässä kiven pois mun kengästä. Glitteristä pari hiuspinniä, tigerista liimaa ja vanulappuja, hankaussieniä keittiöön sekä pari korttia kun ne oli niin hienoja? Pääsiäisnoita sekä jokin "kakku ei ole kakku ellei se ole suklaasta" tms nerokas design.

Tulen kotiin, meen suihkuun, kaveri kysyy whatsapissa että onko sen laitteessa takuuta josta, se ei ole vielä maksanut, kun kolmannesosan. Stressilevelit nousi. Naapurille olin laittanut kuvan matonkuteista joita oisi antaa, kun eilen illalla leidin kanssa virkattiin musta-punaisia mattoja ja patalappua. nimim. Osaan piilosilmukoita vaikka pari kaljaa sitten

Ilmeisesti applen johdossa on jotain vikaa kun en ole saanut varmuuskopioitua iPhonea koskaan tähän Maciin, viimeksi kolkyt viikkoa sitten. Lainasin naapurilta jotain ipodin johtoa ja toimii. Ehkä niitä ei tosin kuulu kuljettaa takintaskuissa vaan pitää nätisti esillä hah.

Ja siinä sit kaikki!!!1

perjantai 22. maaliskuuta 2019

Loista loistelamppu loista, mutta et sä sillä symbioosiin pääse

 Hyvä uutinen on se, että mun jalat on vain kokoa 42, huonot uutiset on se, että tilasin 43 koon kengät, vai mitkä sandaalit nämä on...
Hikoilin pois mun puolen silmän magneettitekoripset, mutta en sentään hukannut niitä. Kauankohan ne pysyy vielä hyvänä ne magneetit...

Kävin asioilla herwoodin keskustassa kaverin kanssa, jolla oli vähän flunssaa mutta se viiletti menee käveli siis nopeammin kuin mun normivauhti koska saatan vähän raahata jalkoja välillä...
Syötiin kokonaiset subit koska oli nälkä. Liekki subia kokeilin.

En edes oo syönyt tänään muuta kuin aamupalaksi sipsejä ja colaa eilisillalta. Niin ja ton energiajuoman. Kaloreita kun kaloreita.
Eilen tein koulussa tilaustyönä yksiä tarroja ainakin ja nauratti kun puhuttelin kaikkia etunimiltä joiden nimet tunsin mutta silti kahviontäti kuuli väärin sen tilaustyö asiakkaan nimen ja naureskelin Jormalle loppupäivän kai. Ei tehnyt siis mieli kirjoittaa blogia. Vai mikä päiväkirja oot. Sitä paitsi vauhdissa tulee lennokkaimmat tekstit kun päässä pyörii missä on viilettänyt koko päivän? HEKOHEKO.

Se oisi viikonloppu. Huomenna oisi pokemon go:ssa se päivä kuusta kun jotain tiettyä monsteria ilmestyy enemmän jokusen tunnin ja saatat saada monta eriväri versiota jotka on harvinaisempia... Kaappasin kyllä shinyn Caterpien tossa kun tulin kotiinpäin. Olisiko 30. shiny muoto mulle tässä kolmen vuoden sisään tms mutta en nyt ala edes väsyneenä luettelee mun pokemon go keräilyjutuista mitään... Kaksi ekaa generaatiota Dexissä näkyy että kaikki napattu vai miten se meni. Johto, Kanto eikä siitä Hoennistakaan puutu kuin legejä tms

Hoh hoijaa. Eiku niin joo, mä pelasin Afrikan tähteä eilen illalla, voitin sen... Söin pakastepitsaa ja join cokista tutun kanssa. Kaupantäti vaihtoi mun cokikset 2-packiin kun se tuli halvemmaksi :o Piti mennä baariin mutta kävin suihkussa ja kangistuin sänkyyn makoilee ja havahduin kun oisi pitänyt olla jo baarin edessä. hups

Yhdet lakanat repesi ja ne on menossa roskiin. /: Enkä sit keksi mitään muuta kuin vähän latteuksia joten heido bailando ja morjens ja terkut ja jumalatar siunatkoon ettette väsy... Itse asiassa googletin aamusta kolmivuorotyön sekä fleksopainon, ja siellä lueteltiin kaikki vaarat diabeteksestä sepelvaltimotauteihin syöpiin jne mt-ongelmiin, mitkä on haittana tai vaaroja jos siihen leikkiin ryhtyy. Mutku mä haluaisin palkkaa että voisin maksaa velkojille vähän enemmän...

keskiviikko 20. maaliskuuta 2019

Plot and night thickens as I review what I've read by now (just google translate from Finnish or jack off)

do indie authors a favor and leave reviews
Joku mun facebook kaveri tykkää Oopperan kummituksesta ja kirjoittaa. Sain ilmaisen kopion yhdestä sen kirjasta kun huomautin ettei instagramissa sen linkit toimi.

Luin äsken 12%:sta 22%:iin tätä mutta vaikea verrata mihinkään kun en lue naistenkirjallisuutta.

Hemmoteltu parikymppinen nainen tulee rikkaan isänsä parhaan ystävän nyrkkien kohteeksi ja olisi saanut väkivaltaisen lopun koska torjui tämän (joka oli himoinnut tyttöä 16-vuotiaasta asti) ja hänet pelastaa mies, joka palkkaa hänet sihteeriksi kääntäjän toimistoonsa joksi on päätynyt kun on oppinut kuutta kieltä ja ensimmäisenä ne menee shoppailee tälle naiselle uusia vaatteita ostarilta. Varsin uskottava käänne... jos Amerikassa ei voi, lentää jos ei pysty todistaa henkilöllisyyttään - eikä osaa päättää mitä tekee seuraavaksi, kun isän laiminlyönnin takia se mies edes sai mahdollisuuden olla vieraalla paikkakunnalla tämän tyttären kanssa kahdestaan ja sai tilaisuutensa. Naiselta menee Harvardin jälkeiset työhaastattelut sivu suun jossain palvelusväen kanssa jutellen, soitellen pianoa, ja kohta varmaan tekee niitä sihteerin hommia ja viettelee pelastajansa ulkonäöllään, soljuvalla äänellään, tai huvin vuoksi vie sen neitsyyden ilmeisesti. Kun eihän Jack ei ole ennen tuonut naisia kotiinsa. JUST JOO. Naisista on aina harmia lienee tarinan opetus?--
Kävin kaverilla, syötiin kotipizzassa, katseltiin telkkua. Eeppinen eläin nimeltä SOR_A olikin sorva eikä sorsa ja joku Anneli voitti viisi tonnia. Tulin kotiin, lainasin tutulle jokusen sentin kolikoita sekä lidlin pulloja, katselin nauhoitukselta miten jäätanssijoille kävi samalla mässäillen kaikkea mitä kotoa löytyy. Aloin lukea. Itse asiassa lukeminen on melko nautinnollista. Jos on ällii eikä mällii eikä pänni jos käy kämmii. Huvittaisi vaan muuttaa alkukirjaimia ja muodostaa uusia sanoja ja rimmailla mutta mä vihaan runoja. Tai ainakin niin väitin tossa haters deittisovelluksessa?

sorba but not sorba:

maanantai 18. maaliskuuta 2019

Unohdan mainita tärkeimmät ensin joten on mulla siis työhaastattelukin tulossa (näin jälkikirjoituksena siis oivalsin)

Huh. Olenpas kiireinen leidi. Tänään oli siivouspäivä hikihattuinen ja huomenna muuten vaan ohjelma buukattu täyteen. Herään, suoristan hiukset... no jos en laittaisi minuuttiaikataulua...

Tänään
postissa palautui tuttujen tekemä swappi joka oli kulkeutunut Kanadaan. Sen teema on vintage girls ja se on tollanen nuutattu kasa kaikkea askartelua. Tarroja, teippejä, pitsi lautasliinan kulmia, liimattuja lappuja, kontaktimuovia, kiiltokuvia, pahvia ja ehkä jotain helmiä tai ruusukkeita. Ei mitään valmista, mutta asettelua ja mail arttii miten tota ny kuvailisi naisten hömppää. Varmaan paneuuneet noi swappailijat enemmän siihen kuin mitä mä yleensä paneudun niitä sit enää tutkii kun ne on jo täynnä. Alkuinnostus ja tekeminen ja koristelu on ehkä se juttu tossa. Toisin kuin trolololo miehillä joiden ainoa syy mihinkään on pallien/kivesten tyhjennys eli tavallaan miehet on enemmän lehmiä kuin nainen.

Sit ylihuomena voisi nähdä kaveria pitkästä aikaa. Oikeestaan ei tarvisi miettiä ruokaa koko viikkona, kun jostain syystä noita on joka sormelle viemässä minnuuu aina jonnekin uusiin ruokapaikkoihin jollain verukkeella kuten ystävyys tai englannin oppiminen siinä samalla.

Heittelin kastikepurkkeja roskiin jääkaapista. Worchester sekä lähes tyhjät tabasco soossit lensi pois. Seuraavana on kebabkastikkeet ja kevyt salaattikastike kun niiden päivämäärät myös lähestyy... en tiiä miks en voinut sitruunamehua laittaa myös pois kun se oli lämpöisessä ties miten kauan avattuna jne tai siis aina yritän käyttää loppuun ja mun colatiivisteessä onkin enää tippa jäljellä

Mut siis mun kiinalaiset laihdutusteet on myös vanhoja vuodella tai kahdella korkeintaan avattu sitten, vitamiinit on, jotkin mausteet... en tiiä miks en vaan heitä pois mut sit hups, tilalle jää vaan... tilaa... ääh. Just organisoin hoitoaineet ja shampoot. Vanulaput oli ruostuneiden korvisten läheisyydessä niin heitin ne pois vasta kun olin poistanut kynsilakat ja siis nolointa ehkä et en oo varma mutta huomasin talvitakin kainalossa karsean reiän ja kun, mikään ei vaan kestä... sytkäreitä löytyy kyllä, kaikkea... sitä on ostanut klemmareita sekä kumilenksuja säästöpakkauksen verran vahingossa liikaa, mitä niillä ikin tekee? ja vaatteet mun tarvii pestä ehkä kahden viikon välein jolloin sitä sitten myös on ikean kestomuovikassillinen ainakin, mutta parillisia sukkia jos löytys niin saisin jonkun aivo-orgasmin hetimmiten

Imuroin ja luuttusin mutta jalkojen juuressa on silti poppareista ja sipseistä murusia ja tupakilla käydes kulkeutuu sisään jotain paskea ja mun kantapäät on niin kuivat ettei ehkä palaudu enää ikinä kimmoisuus niihin tai kehtaa kävellä jos kengät on avoimet takaa...

Siis niinku tällaista kaikkea saa kysellä itseltään. Pinttyykö hajut, sormenjäljet, kahvinroiskeet, siis tulee uniin varmaan jo kohta jotkut viemärinaukaisuun tarkoitetut aineet ja pohdin kenen EI tarvisi puhdistaa ilmastointiritilöitä kun pöly ei ole tosiaankaan ainoa asia joka... kerääntyy... rasvaa likaa bakteeria ARGH

en ehkä pysty miettii. kaiken tarvisi olla sileää uutta... uidako neitsyiden veressä vaiko ryppyvoiteessa mieluummin vai auttaisiko jos kastautuisi vaan kloriittiin niin ongelmat ois veks,
Ehkä ymmärrän konmarituksia sun muita amerikoissa levinneitä muoti-ilmiöitä niellä astianpesuaine tyynyjä esim.

mutta joo... mietin kuuntelinko liian kovalla vaiks musaa tänään. Naapurirapun edessä oli sinivuokkoja kun vein roskia ja pelkäsin et paukahti mun kastikepurkit liian kovaa jäteastioihi joten viheltelin vähän varmuuden vuoksi mut en ollut ees ainoa joka vie iltaisin roskia paukutellen menee

Ihan turhaa hermostumista ja huolenaihetta joita yleensä kirjoita tms mutta tajusin tänään että mulla ei oo enää mitään varasuunnitelmaa ja jos vaiks kela yhtäkkiä ei laittaisi euroja tilille pariin kuukauteen niin olisin yksin. Tarjosin yhdelle koulussa sitä paitsi 40snt euron kaakaon savukkeen lisäksi, joten periaatteessa omistin siitä 60% paitsi otin pienen hörpyn vaa


mutta siis en mä jaksa ja tuski kukaan lukee. Luokassa kuulin ne puhui laventelista ja tatuoinneista melkee samaan hengenvetoon ja näytin opelle mun älypuhelinta ja sitä sivustoo nii siltä levisi suu auki ku siin, luki jotain hups/oops, sivu jota etsit... tai no siis ne koulutetut apinat vaan heitti kuperkeikkaa ja error error 707

Kohtaatte kyl eläväisen nolon tilanteen aina kun tänne blogia ehditte lukee xD

liskonainen 90-luvulta ja muuta epätodellista pätkää ja pikselimössöö ja kuvakaappausta ns.

Paranoidi olo kun koodailen?? Sain vapaat kädet tehdä yksi sivusto. Tallensin sivuston googlen välimuistista ja siellä joukossa oli 50x50 kokoinen selfie jonka olin ottanut tänään ja laittanut ainoastaan facebookin profiilikuvaksi, ja ton lisäksi mun asiakkaalla on twitterissä joku botti jakamassa uutisia avaruusasemilta.

En oo varma mikä ero on termeillä kuten tekoälyä, teknologiaa, mediaa, algoritmejä vai onks kaikki jotain romua maan kiertoradalla... varsin feikki olo jotenkin. Voiks tätä ees analysoida tai arvioida dissasioinniks jos ei oo varma mikä on missäkin... emt, liian kätevää vaan.
Kun olin 11 tai 12-vuotias niin koodasin ekan virtuaalitylypahkan, mut... ihan liian metajutuiks menee(::


sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

Elämä on draamaa josta en ymmärrä mitään t. paksut reidet ja kissan paksut posket

Viikonlopun olin naapurin luona, joka on mies, varsin hämmentävä sellainen. Tehtiin omenapiirakka joka oli valmis keskiyöllä erään rouvan keksimänä leipoa jotakin. Satutti nilkkansa ostosreissulla :/
Kaikkea olisi kyl muistettavaa ja kerrottavaa ja vietävä toisten tietämysneitsyys asioista mutta sit olisi itellä jälkiliukkaat oltavat. En halua miljonääriksi, haluan miljardööriksi, mutta kai muutama tonni riittäisi hetkelliseen onneen ja stressinpuruksi...
En syönyt juuri mitään koko päivänä ja ajatus ei kulkenut enää eli otin jauhot mukaan ja kotiuduin kävin suihkussa. Syöneenä loput omppupiirakat, tumman leivän puolikkaan, mandariinin ja kahvia ja teetä? Tulin kotiin ja lämmitin pari Pirkka hampurilaista - väliin suolakurkkua ja ketsuppia.

Veitsi välähtää, kurkku katkeaa...
Mitä tomaatti sanoi toiselle tomaatille kun ne ylitti tietä? -Tulehan ketsuppini...

Juttelut naapurin kanssa oli vähän tota luokkaa!!!! Suoraan niksi-pirkasta.. Se täyttää 40... Sitä niinku miettii että olisi kai tärkeämpiäkin asioita pohtia kun aina katsoa televisiota? Olla kii eksässä ja olla haluamatta lapsia? En oo ehtinyt vastaa kenenkään viesteihin tai maileihin, kotona juuri pesemään pyykkiä kun ollut suustani kiinni. Nukuin mä sen vieressäkin, jumppasin pari kertaa vessaan sieltä seinän viereisestä kolosta ja sillee. Vetänyt pari kipulääkettä alaraajakipuihin...

Jokainen tietää jostain jotain tiettyä sanastoa. Haluten muista vain viedä oman palasensa niiden aikaa ja, elämä on käsikirjoitettua ja kaikki hyvät tyypit tekee itsareita ja kaikki näyttelijät muistuttaa toistaan ja ne on ollut vaikka missä. Ei ehkä kannata kasvaa aikuiseksi.

Sitä oikeesti kuulee niin paljon kaikkea ihmiskohtaloita, että voisi kirjoittaa kirjan per naama mutta ehkä se niiden omaa tarinaa suojaa jos mä en mainitse niit, vai luuleeks kaikki että mun muisti on jokin loputon... Sahara...

Jeps. Huomioonottaen kaiken täääänn, niin mitä jää. Jääräpäät.

lauantai 16. maaliskuuta 2019

those stars on the sky they blink for you but there isn't enough to count, how small, we are, compared to love

I'm not the most organized person tbh. Was playing pokemon go for hours and shopping in online stores for hours (I guess I did get a pair of shoes from asos and two pairs of bras from aliexpress) And been to my nearest supermarket twice, smoked the rest of my cigarettes (prices expected to go up twice again this year) which will be the last ones I buy, because making macaroni and cheese and eating most of it makes it come out of my nose. I didn't manage to shovel it all into the abyss that's underneath my nose but I did get a craving for these crispy filled easter milk chocolates at the store. Cooked some noodles too quick from my neighbors cabinets while he poured himself a medicine for a cold or at least his throat was sore while I'm having cramps and a painkiller doesn't much help for those maybe. All this tension about how I've just wasted this Saturday and, even mental health recoverers won't be able to afford their cigarettes is depressing or so I heard from a fellow friend I stumbled into on my walk and asked if he'd roll me one for the energy drink bottle (their worth money when you return a bottle in Finland) but how the government decides these tax things... Watched some Supersize vs Superskinny while dining and then saw a British Airways trailer. I'm no different to an actor or another human being. On facebook messenger I chatted to someone in France about trading pokemon and apparently he's a translater (I thought it's translator? Aren't they always shouting for "translator, translator!" in movies?) for some Italian refugee place and apparently my name is jolie and my French okay but I just got D grade from one course and that was gosh, aeons ago in Finnish high school. I'm zealous of like, teachers and how intelligent they must be to pass entrance exams to get into teaching... I mean, I had a look at some old ones a couple days back when I was thinking what to do with my life. I guess I won't amount for much and the more I sit and ponder about how small my world is blogging in some soon extinct language that only a few million people speak, well then. I don't even read news or follow politics, I've bought a newspaper once in my life (the title about EU grannies got my attention) and never played slot machines in my life. So how am I even a cabable human being. Stuff from my past takes up space and I don't care much look into the future. Apparently I'm not ok (it's ok if I wasn't) because I write so morbid things. Not sure if anyone's looked into the Bible but mix that in with aliens because religion is over my head like my neighbors PS4 game where aliens kidnap your character to shove probes up, their asses and a screen for players in the EU, comes up because they can't show us the South Park cartoons getting their asses shoved up by aliens then. Nothing just makes sense and humor just is whenever you decide to laugh or smile really.... I did watch a video about narcissists too and I don't want to be one at least but whatever. I almost started writing this like, "whatever" cause I couldn't even turn my head to face my macbook air but... yeah. nails done, no mud underneath, haven't put makeup, probably not washed the leave-in conditioner off that I rubbed in my hair yesterday... and who even knows what hairclips look like or why I need them when I don't even use jewelry ever except my wristwatch of which I'd feel completely naked without. Speaking of watches I really want a wooden one, like a hazel wood one but apparently that's my tree horoscope sign but the watch was a darker wood than I thought of hazel to be like. Out of the elements why I'm an earth one and how are my venus and moon signs same as my mum&dad's western horoscope signs, when those are like the only planets that mention feelings in the interpretation, whatsoever and I was a bastard anyway and being dealt with really tough selfish hand to be my destiny number even as if I worked best alone -nobody's going to be so slow that their attracted to me but I fear that my personality is too popular and me being too easy to be around with just causes me to bump into people and some of them I can help. Me not so much when I get tangled by the chemistry I believe to be there. but letting imagination run wild again and apparently some moroccon guy was supposed to come this weekend to get his hands on me on a visit but got to ignore that kind of people claiming their avoiding drama by being in open relationships. What relationships related thing was ever drama free if I may asketh... I know I'm just writing what the hell ever pops into my head but, I decided not to get a "all's well that ends well" tattooed with the dragon I'm planning to get next even if I ever get any real tattoo that has color. Italian, early Victorian, gothic, medieval, viking whatever the style not sure what year exactly dragons were introduced in the biology books but how proud Chinese are to be peoples of the Dragon when seahorses resemble by their size and appearence most of such species alive today. Yes I know male seahorses take care of the babies and I was told of once for holding a dried seahorse on my hand and sharing a grainy picture of it in an internet gallery ten years ago when it wasn't mine and nobody ever asks me on any family trips abroad. So it doesn't matter if the politic I vote gets the job, because I'd still be nobody and my relatives still wouldn't talk to me or I'd be afraid of doing something wrong when they're the one s exluding me from their lives, cutting off contact, inviting me with them only on a few special days of the year for a dinner downtown at the most and basically hate me (not very unlike all people hate me but what wasn't known to all) so much I've felt it coming hot off them and their eyes fuming at me and forcing me to sign non-closure agreements I'm related to them, like, how does one deserve to live when you're being kept a secret. Sure if it'd be hundreds of years ago but I'm still a bastard and like a jon snow and understand nothingness like a part of me is a mistake and random and, like riddles in the dark, gollum, what does it have in it's pockets, my precious...  only I can feel the darkness surrounding me even though I'm in a lit kitchen. I really need a safe word for having to stop this stream of writing when nothing's original and days follow after days of... might even soon be old enough to sense that St. Patricks day is in this month. Tomorrow and got nothing green to wear. Just black. Humorless all-absorbing blackness that's underneath my eyelids and this morning I was dreaming of getting out of an ocean cruise and had lost luggage this time. Usually I pack and pack, but now there wasn't unimaginable things I'd never come up with if I was awake, to keep on packing, in a hurry to get somewhere, a plane, a boat, a train or some other transport before dream ends and I know it's been too much I've tried to hold on, to... recurring theme this stress and anxiety but for some reason talking in psychotherapy must've helped. Realising new things by myself without help makes me feel clever sometimes. Like how my family sucks. God... goddess... karma... it's all in your head and depending on the size of the head, a lot gets lost on just one. Wiser were two heads, but all I've got is a bunch of symptoms that are being treated with drugs, as  a pain in my ass and heavier on the doctors wallets, big pharmaceuticals. Claiming to help when nobody asked you to fix what's not gone wrong but, yeah. My experience about helpers is that if you need help once you need it more after you've been got more help so why not stand up yourself... perkele.

Je veux
I will
I don't know what I want or what I mean by it
but I shall regocnize it
whenever I see my chance, and take it! Whatever will be, will be gone when you forget that it's there
miracles exist all the time or not at all

and for the second-time-around of love, things are looking good in your not so far past distant future I like to call destiny to mention a few. A word, a feeling, conveyed past space or time is the spirit, the will, the want, the reason... beginning for me and many other star-born rebellious adventurous old souls... magic, art, call it what thou wilt I'm just.... reciting from memory bit by bit. A few pixels, some electricity, light even. it all comes together forming whatvever it forms into but, I dare say... complicated our lives are and children who come after us, what hardships they face...

Jesus won't save you from a plane crash,
so follow your step, guard it well, what secrets it holds... give in with death so it shall take you relentless and slow. Mindless my wanderings are not for where the roads end, a new song breathes fire into new legends yet to be permitted to be...

and so will be continued when I'll stop mysteriously slipping away. I can think of a place to be. Not as alone as this. and so, with just a spark of imagination, the intuition of having knowledge, the self-deception of too many words at once.... if I'll be gone think no less of me. forever in a long time are these words so beautiful to me #nothighlmao #makedrugsnotpossessions

torstai 14. maaliskuuta 2019

Lättyä lotinaa

Kävellyt tänään seitsemän kilsaa.

Pari kertaa koululle ja takaisin ja muutenkin pelailemaan pokemon go:ta, jolloin sainkin opettajalta whatsapp viestin kesken pelejä, että lähdinkö jo ja jotain se lupasi että katsotan kahdestaan mun verkkosivuja.

Menin koululle tunniksi vielä takas laittaa sarakkeita vierekkäin ja ottamaan rivejä pois, nimeään niitä captioneilla ja muuteskin seilaa koodin ja css väliä...

..sijainen toivotti "hyvää iltaa", kun saavuin koululle joskus 11 maissa, mutta mulla oli tunnit päällekkäin niin en osannut valita joten en mennyt oikein kumpaankaan... olisiko huomenna sitten jotain oikeita tunteja . Mennyt ysiltä eilen illalla  nukkuu ja yrittänyt puoli seiskasta asti herätä, mutta en halunnut.
Tarvitsin suihkun ilmeisesti ja vaihtaa vaatettta.
Otin mun punaiset keväisemmät kopsottimet käyttöön jalkoihin.

Tein lättyjä sitruunamarmelaadilla, pinaatti-nuudeli-papu sörsseliä juustopedillä, ja join lidlin energiajuoman ja söin marsipaanipötkön sekä kinkku-juusto kolmioleivän matkalla. Illalla pitäisi kaverin pakkasesta hakea ehkä jokin jauheliha, mutta oon kyllä jo niin täys..koulussa oli muusia ja lihapullia.

Eilen illalla tuntui että olisin tulossa kipeäksi, menkat alkaa tai muuten särkee koko hormonikierukan pituudelta monta tuntia, koko takapuoli lihas on kipeä ja kaikki samaan aikaan tietty joten, vitutti maksimaalisesti.
Sain jopa, pari tekstaria naapurilta eilen illalla, vaiks ollutkaan enää hereillä tokan tekstarin aikaan. Siitä ollutkaan kun jotain kolme viikkoa kun se on tekstannut takas ja mä vaan pommitan sitä viestein tai ilmestymällä vaan sen luo ilman muuta syytä kun et on tylsää tai menetän järkeni yksin tääl ollessain. Piristä mua! Ole kiltti! Avaan ovi, stalkkaan sua, jne jne olen ihan pimpelipom sen oven takana lainaamassa euroa joka puuttuu että saan askin röökiä

Varmaan oon aika rasittava. Jos en oisi päätoiminen opiskelija, en tiedä mitä olisin. Ei mitään dramaattista silti...

keskiviikko 13. maaliskuuta 2019

abc jota ette lue kumminkaan, niin miksi vaivautuisin keksimään taidokasta upeaa, otsikkoa kaikenkattavaa

Suhtaudun, ihan väärin, saamiini kommentteihin, tähän blogiin, siis. Aina jos luen että mulle on tullut kommentti siis sähköpostia, odotan että se avautuu ja latautuu, niin minulla on aikaa ajatella, että voi ei päiväni meneekö se taas pilalle?!

Sehän se suurin pelkoni on, kun kommentteja saa, tai se vaihtoehto on päällä...

Kuitenkaan kukaan ei osaa kirjoittaa ilman kirjoitusvirheitä ja jokaisella on jokin väärinkäsitys/pakkomielle yhdestä mun elämän osa-alueesta kuin jollain viksahtaneilla. Eihän sellaisesta minulle henkilökohtaisesti ole haittaa, jos kommentoijat on henkisesti sairaita tai vajaita. Kunnioitan ihan liikaa ihmisiä näköjään, jos oletan että joku pystyisi pilaa mun päivän (siinä olen itse varmasti paras).

Netissä on jotain perusteellisesti vikaa, tai ehkä ihmisen luonnossa, kun a. joutuu ensin odottamaan liian kauan että jotain latautuu näytölle tai ruudulle b. kun olet jo vihdoin saanut sen ruudun siihen auki johon näpytellä jotain, niin olet niin raivoissasi siitä lataamisen keston aiheuttamasta suutahduksesta ettei kaikkea saa läpi heti, niin c. soppa on valmis, oli se sit trollaus tai nettikiusaus tai muu toisen loukkaaminen.

Raamatussa oli tarina pojasta jonka piti hakata naula seinään aina kun haukkui jotain ja vähitellen se lopetti sitä neulojen hakkaamista seinään, kunnes Jeesus tuli sinne ja käski sitä ottaa ne naulat pois seinästä, niin samoin on ne pahat sanat jättäneet reiän niihin ihmisiin joita se poika oli haukkunut!

Mutta joo, taaskaan ei tullut sellaista kirjoitusta mitä piti?

Postissa tuli muutama postimerkki ja paperisälää sekä liiton lehti. Koulussa tein taittokoneella harjataittoja ja ikkunataittoja makkelista sekä aamun kun sijaista tai sijaisen-sijaista ei ollut, niin tein työelämätaidoista kokeen ja lopetin luovan kirjoituksen jutut yhteen opintopisteeseen vielä yhteiseen jatkotarinaan lisäämällä pari seikkaa päähenkilön osastolla oleilusta.

Sitä on niin erilaisia kirjoittajia. Kaikille yhteistä taisi olla että ne eli ja olivat syntyneet. Suomalaiset on yksilöitä, joilla on vain suomilasit päässä. Se ilmiöistä, mä oon vaan hiiltä suurimmaksi osaksi ja hiukkaseni poukkoilee muista, joten miten voin, sanoa että mikään mitä omistan olisi omaani...

tähtipölyä, ennaltamäärättyä, pohjatonta, kylmää, etäistä ja avaruudessa pienellä kivellä leijailua vaan? Voisin lohkaista vitsin, mutta se möhkäle ei irtoa...

vierivä kivi ei sammaloidu ynnä muuta kirjoittajien perus mottoa...

Niistä kolmestakymmenestä ajatuksesta jotka äsken lähti liitelee liittyen Hemingwayn pääverenvuotoon kun hän alkaa kirjoittaa ym, mutta en ehtinyt kirjoittaa ylös, ennen kuin ne muodosti kuvia ja muistoja ja visuaalisia triggereitä niin, paras jos nukkumaan menisi.

Nukkuessa on vielä irrallisempia ja omituisempia ajatuksia joita miettii hetken kunnes unohtaa ja olankohauttaa koska ne on unenomaisia. Satunnaisia sähköpurkauksia.

Kyllä mä tiedän ettei kukaan oikeasti lue mitään eikä ymmärrä mitä meinaan sanoa. Moraali tarinassa varmaan tänään liittyi jotenkin noihin kommentteihin mutta en keksi: missä minusta pyörii jotain huhua, rahankäytöstäni? Tai, no, miksi pitäisi uskoa niitä kommentteja kun en välitä niitä julkaista edes, että mieti sitä ja aivasta. Terveydeksi.

tiistai 12. maaliskuuta 2019

go kill yourself internet you had a job

Jos joku väittää että niillä on nopea netti niin ne ei ole koskaan kokenut tätä tuskaa. Voin jakaa netin seinäpistokkeesta sekä kahdesta eri puhelimesta (apple sekä android, telia ja elisa) mutta SILTI KAIKESTA HUOLIMATTA MIKÄÄN ei edelleen auta. Nettini ei vaan toimi ja vituttanut tää nyt jo vuoden ainakin kun pätkii ja on epävakaa yhteys, väittää että olen offline, ei voi liittyä noihin verkkoihin, ja joutuu odottaa 

tunnin
puoli tuntia, monta minuuttia.... oikeesti. eikä tapahdu tosiaan että latautuu

 MITÄÄN 

En jaksa ARGH en ansaitse elää


Kaikki ilmaisutaidot on ainakin vaan rivi kiitettäviä

Hyvinhän ne mun opinnot sujuu jos opoa on uskominen. Ensimmäinen ja toivottavasti ainoa kerta koko opintojen aikana kun täytyy varmistaa että valmistun aikataulussa... kun alkoi noi opinnot niin ei kellään ollut ensimmäiseen pariin kuukauteen edes työjärjestyksiä, niin siitä sit ollaan kehitytty

Hoksasin, että voin jättää yhden valinnaisista poiskin... jos vaikka en sattuisi osaa jotain ammatillista (eli joko en osaisi tehdä wordpress sivuja tai korjata pdf tiedostoja karkeana esimerkkinä näytöistä) kun lukion todistuksesta tulee loput luettua hyväksi :O

Menin kahdeksaksi hoitsulle, ja se ei ollut ennen pistänyt sitä lääkettä, joten sain uinua siinä persposki paljaana, kuin mikäkin ruumis hetkisen kun se haki lappuja ja kokos sitä piikkiä kuitenkin alle puoli tuntia meni enintään.

Astianpesukone laulaa, tein popkorneja ja katselin tallenteita, pannulla lämmitin kasviksia ja muutaman kalapuikon. Kouluruoan takia menin lähinnä vielä koululle, vaiks tunteja ei ollutkaan tänään mutta luulisin että tää viikko on ennen seuraavaa jaksoa joka on viimeinen.

Voisi ehkä listata mitä tossa mun kansiossa on, jossa säilytän koulutodistuksia ja työtodistuksia ym ?

- Lukion päättötodistus 2004-2008 (ka. vähän yli 8, kuvis esim. 10)
- psykiatrisen kotikuntoutuksen osallistumistodistus pilottiryhmään ruudulla 2012
- VoimaKoulu todistus 2014 takk, otettu malli jostain briteistä tms
- certificate of completion 2006
- terveyskortti jossa mun rokotukset
- 7lk todistus (keskiarvo 8 ja 9 välillä koska muita numeoroita ei ole)
- Nuorten työharjoittelusopimus 2004 Isojoen kunta/perhepäivähoito 2004, 10 päivää
- työtodistus 2016-2017 myyntineuvottelijana 5kk
- ylioppilastutkintolautakunnan todistus hyväksytyistä kokeista 2009
- 180 tuntia kurssi takk, Englantia ylemmälle keskitasolle 2013-2014
- lääkärinlausunto ajokyvystä 2008 (näköongelma ei olennaisesti vaikuta ajokykyyn)
- Työsopimus tuotannon erilaiset työtehtävät Isojoen saha oy 4.6.-31.7 2007 8,4€/tunti
- vuosiraportteja ryde high schoolista, C ja D arvosanoin ja effort grade 4/5 (historia, filososofia/etiikka, valokuvaus), 2005-2006 sekä pronssi 90% osallistumispalkinto paikallaolosta kouluvuoden ajan
- jäljennös 2015 lääkärintodistuksesta siis b-lausunto?
- Kiipulan ammattiopiston 60 ops todistus ammattiin valmistavasta koulutuksesta 2016
- Kunniakirja Taitaja2018 2018 skills finland ry:ltä arvokkaasta panostuksesta
- perusopetuksen päättötodistus 2004 kevät (keskiarvo kaksi numeroa laski kun vaihdoin koulua Elisenvaaran koulusta Isojoen yhteiskouluun mutta oli mulla tietotekniikka 10)
- Sopimusvuoren päivätoiminnan englannin ryhmän ohjaamisesta 2014 yksikön johtajan nimmari (matalan kynnyksen paikka nuorille joka sulautui klubitaloon sittemmin)


Siinä on paperia jotain parisataa grammaa ainakin ja oikeastaan noi ei edes oo miltään 90-luvun lopulta niin kuin ajattelisin että niitä ei ees laske kukaan enää, mutta jooh... varmaan ottaisi noi paperit mukaan jos syttyisi tulipalo? Oon mä niitä joskus skannaillut ei niitä enää sähköisenä ois.

Muoks. Muistin vielä että...
täytyyki tulostaa yksi koulun s.postista palkkalaskelma turvaan tms viime kesältä 2018 jos täten se löytynee, joku ihme 8 päivän takuupalkka siitä vitamiinien myynnistä kun mulla oli gynekologisia toimenpiteitä ja tarvitsin toipumista enkä sitä meluisaa työympäristöä... asiakaspalveluinensa

Ylöjärven kaupungin työkokeiluihin osallistumisesta kaikki dokumentaatio kadoksissa 2009, samoin jotkut tet jaksot ja pohjanmaalla leirintäalueella apulaisena olemisesta joku mikään ennen 2004

mutta muuten voin todeta että vain 2010 ja 2011: sekä 2012 olen kadottanut täysin elämästäni mutta silloin asuin vanhanaikaisessa kuntoutuskodissa melkein kolme vuotta kun menetin parhaat elämäni vuodet tavallaan.. .( 2013 taisin hakea sähköinsinööriksi tamkiin mutta jäi puuttuu pisteitä ja siellä oli satoja tyyppejä kokeilemassa osaamistaan ja olin ekoja jotka läksi pois niistä. Kun hain tonne treduun pari vuotta sitten niin hain samalla kodinhuoltajaksi mutta se olisi tullut kalliiksi kaikki työvaateukset joten otin vastaan ton mun enssijaisen valinnan mutta olisi mut otettu mihin tahansa niistä hakupaikoistani ;)) Yliopistoon ei otettu kun en ole ylioppilas, mutta pohdin jos olisivat englannin filologiaa ottaneet opiskelemaan jos olisi perustellut sen erityisluvan myöntämisen opiskeluoikeuteen mutta sinnekin oli hakijoita paljon muutenkin

Mikä minusta sitten tulee amiksesta, niin mediapalvelujen toteuttaja ja painotuotannon osaamisala siitä. Ei mikään puutarhuri.

"Kaikki on turhaa, paitsi puutarhanhoito, eikä sekään ole niin tärkeää" -buddhalainen sananlasku

maanantai 11. maaliskuuta 2019

problematiikkaa vaan saa naisista koska, muijat tarvisi puunuijaa, huhhuijaa, että on niitä niin monta

Söin itseni kurjasta olosta pois. Nyt olen vain täynnä ja se on tuttu ja turvallinen ähky se... voih. Vai bloggaan minä joka päivä. Pöh!?

Tunnin jonotin päivystyksessä... ja piti ehtiä psykoterapiaan joten menen huomenna sinne injektiolle. Aivan kuin se olisi jotenkin mulle vapaavalintainen tai haluaisin että mulle pistetään se, ja että ne ei perusterveydenhuollossa (entinen valinnanvapaus systeemi) sitä mulle edes hoitsujen aikaa haluaisi käyttää sellaiseen tjtn no sitten huomenna herään kuudelta että ehdin varmasti kahdeksaksi sinne ensimmäisenä. Vittu mitä ihmisten kohtelua mehiläisessä. Puolet ihmisistä siellä odotteli aikaa yksityiselle tai kyseli minkä laskun he olivat saaneet mukaan, sekavaksi haukuttu systeemi niillä. Siellä oli vielä neljä minua ennen vaikka odotin tunnin? Kaikki ajat koko viikolta muka varattu jne vaikka yhdessä pistoksessa menee se 5-10 min max.

Olin kotona joskus 3-4 aikaan ehkä ja yritin katsoa pornoa mutta yhden videon lataaminen (ei latautuneet) kesti tunnin koska mun jokainen nettiyhteys oli huono mitä yritin ja sitten joskus viiden jälkeen ehkä alkoi toimia laajakaista. Siinä monsteripornon takia sit tuli sitten niin likainen ja pantu ja ällö olo ettei maittanut mikään mutta kai mä sit tungin suuhun kaupassa käynnin jälkeen kaikenlaista maksamakkarasta kanakeittoon ja pääsiäissuklaasta tonnikalapastaan et tota... oksetti ennen syömisen ja oksettaa vielki et niinku ei mitään kunnioitusta mua kohtaan kellään tai millään niinku et ihmisarvon minäkin ansaitsisin tässä hyvinvointivaltiossa... 

Naapurin synttärit tänään ja mua ei kutsuttu ja valehdellaan että ei hänellä edes ole synttäreitä mitään juhlia, ja tein kortin ja antaisin pientä lahjaa, vaikka olisivat edes ottaneet vastaan nopeasti ulkoa mikä pakko mun oisi ollut sisään heille tunkea, mutta ei käy kun myöhemmin, myöhemmin... ja tyyppi jonka kanssa sekstailin eilen siis eri naapuri ei edes vastaa tekstareihin taaskaan eli tota tätä pointtia siis taas jostain kärjistystä nyt oikein mun kiusaksi

Sentään yksityisopetettavani laittoi sähköpostia kun suomi.fi palvelussa oli häiriö enkä tiennyt milloin mun äänioikeus oisi että koska saa äänestää mutta tiätteks... en ole ikinä äänestänyt yhtään ainutta politiikkoa ja se nyt vielä puuttuisi että olisin mitään muuta kuin jokin virhe koko järjestelmässä.

Eikö se ole muka olisi, ihan peruskauraa, että miehet jonottaisi ovella ja kaikki rakastaisi mua ja saisin valita parhaat päältä keiden kanssa vietän aikaa tai jos joku mulle tärkeä ihminen vaikka kohtelisi huonosti niin tilalla oisi heti monta viemässä heidän paikan, että voi voi sitten ja kaikki flirttailisi ja haluaisi naimisiin ja kihloihin ja lapsia eikä ajattelisi jollain kyrpänsä päällä vaan avoimessa suhteessa paneskelisi jokaista vastaantulevaa koska koko maailma on niiden haaremi...

no mutta siis ei mua ikinä ole kukaan rakastanut ja mikään ei vaan kestä ja ehkä paras onkin vaan yksin.näin.yskiä yskiskellä. En saa ikinä mitään periksi mitä tahdon. Toisaalta ehkä menetin siinäkin hyviä lannanhajuisia kokemuksia kun en asunut kaupungissa vaan jossain syrjäkylillä enkä suostunut niiden alkuasukkaiden kanssa mitää harrastaa ja muutenkin aseksuaali 20 vuotta ja siitä nyt on vasta tasan 1/3 vuosista kun ees oon etsinyt ketään itselle jolle oisi uskollinen jos voisi ja ehq mä joskus alennun asettuu aloilleen en mää vaan tiiä

Mä annoin pakit maailmalle ensin ei se hyljännyt ole minua hakuna matata ei huolii se on tää filosofia, ei mitään nihilismiä eikä misantropiaa, mä vaan tiedän että miehet on pettymyksii ja ehkä jos osittain olisin muunsukupuolinen niin määrittelisin myös itseni pettymykseksi koska suupielet valuu alaviistoon kun antaa lipua edestä ajan ja käyttää turhaan pieniä voimavarojaan asioihin joista ei edes ole varma että miksi niin tekee...

sunnuntai 10. maaliskuuta 2019

Harrastin slimee

Ei ollut liimaa, mutta oli puikkoliimoja, kynsiliimaa ja tekoparran kiinnitysliimaa. Heitin parit vanhaksi menneet kertakäyttöpiilarit nesteineen joukkoon ja paljon ruokasoodaa ja aqualan l perusvoidetta, fairya, perunajauhoja, hiusgeeliä, ja kaikkea mahdollista nenäsumutetta, glittteriä kunnes lopulta muistin että en laittanut vettä - joten se hajosi kun laitoin ton lilluu

:D Vähänkö lapsetti?

Oli se ainakin ihan unelman väristä! Yksisarvisen kavionkiilloketta? <3

Sananlaskuni ontuu mutta linkatkoon, sanoi mykkäsokea mummo kun takatalvi piiritti pirtin täyteen hankea

Kävin katsomassa Captain Marvelin 3deenä, ja syömässä etanoita ja fishnchipsejä Ohrajyvässä eilen.
Olin tunnin ajoissa toimistolla joka siis kustansi nämä asiat sekä leffaeväätkin vielä, mutta olin hankkimassa uutta halpaa kakkospuhelinta enkä sitten jaksanut enää poukkoilla pelaamassa ympäri keskustaa...
Kiikutin siitä kaakkini kotiinpäin, ja olin naapurilla naapureiden kanssa aamuyöhön, kunnes se kunnon mies tuli käymään vielä hetkeksi, mun luo, ja sit nukuin pari tuntia ja heräsin koska hän tuli uniinkin.
Laitoin tekstiviestiä kaverille ja kävin suihkussa. Menossa kävelylle muutaman tunnin päästä.

Sain siltä naapurilta naistenpäivä konvehteja ja pikkupullia ja halauksen myöhässä ja kuitenkin naapurituttumme, väittää että me seurustellaan, vaikka tässä onkin vähän kuiva kausi seksin suhteen ollut täysin minusta riippumaton ehkä kylläkin. Mun sulavuus on kadonnut jonnekin aloitteiden tekemiseen ja jotenkin turhan keskustelun välimaastoon liittyen edellisen suhteen kommunikoinnin puutteettomuuteen eiku
Olen kuulemma enemmän oma itseni ilman sitä eksää. Ennen en edes puhunut ja kaikki luuli minua mykäksi tjtn mutta nyt ehkä kestän kiusoitteluakin taas.

Huomenna oisi pitkä päivä kaupungilla terveydenhoitomenoja ja muuta sovittua. Huhtikuussa seuraavan kerran sosiaaliasemat ja ihotautiklinikat.

Paino oli aamulla 120,5 vaiks oon juonut kaljaa viime yönä ja syöpötellyt muiden laskuun enkä ees levännyt mitään juuri. Se on melko paljon kanniskeltavaa. Saaveittain läskiä - jos miettii, vaikka olen lyhyt ja sopusuhtaisen leveä joka kohdasta ollut aina.

Meen kai pesee hampaat. Olo on vieläkin vähän huteralla pohjalla enkä edes ole noussut seisomaan. Välillä tullut jotain huimausta, kun nostelee laatikoita tai tavaroita, eikä mulla ole ollut sellaista kuin joskus kun olin masentunut viimeksi? Sitten aloitin masennus vibaani oikeastaan lääkkeet, alkoi oikeasti ahdistaa, ja asiat korjaantui kunnes ne ei enää korjaantunut vaan lobotomiazombius iski LOPPU

lauantai 9. maaliskuuta 2019

2016 kun tein taidekeräilykortteja ja jäänyt vaihtamatta n40kpl

https://fi.wikipedia.org/wiki/ATC_(ker%C3%A4ilykortti)

Tulipahan skannattua nämä. Monissa on takana mun leima ja osoitelappu vanhaan osoitteeseen. Ei oikeestaan oo suosikkeja... osa on noloja ja joihinkin nähnyt vaivaakin piirtää ja taustoihin jne
perjantai 8. maaliskuuta 2019

Käännän selkäni maailmalle niin, saan tutkia olan ohitse, mitä jätän taaksein

Kunhan nyt edes jotain saan aikaiseksi. Parin päivän aukkoja kirjoituksessa ei ole ollut ikinä niin kauan kuin muistan, nyt niitä on ainakin kerran viikossa tai kaksi (en osaa laskea).

Leikin kitujainen.fi ja wordpress org jutuilla, enkä silti tajunnut mitään mistä olisi apua koulussa. Kuka puhui edes tosielämästä?


Pitää olla, vähän hellempi itseään kohtaan, jos ei pääse edes sängystä ylös muutamaan päivään.

Sitä on vaan rääppäsilmä ja tuntuu että naamakin pöhöttyy kun nukkuu kaiken aikaa ja elämä lipuu ohi... nyt sentään yritin jo raapia otsaa, että kai mä nyt sentään jotain ___________ ?

Sotkua syntyy vaan ja se tekee muuttamisesta unelmoinnin vaikeammaksi urakaksi mielessäni,
vaikka kuinka yrittäisi ettei jumitu kotiiin,
niin silti ihmiset pettää odotukset aina vaan Esim. se kahvion tyyppi, naimisissa, check✔️


keskiviikko 6. maaliskuuta 2019

700 sanaa kirjoitustehtävää tälle illalle (luovaa, niin LUOVAA) nyt vielä kommentoida kahta muiden tehtäviä huohh

asettelin kahdelle sivulle

Postikortti

Hei joulupukki Korvatunturilla, +23C

Olen onnellinen sinkkuna mutta elämästäni puuttuu joku, ja jos joku tuntee, sydämen haaveet, niin se joku on joulupukki. Lähdin lämpöiselle kaupunkilomalle Pariisiin, mutta täällä on kaikki monumentaalisen kallista, jopa kahviloiden espressot kahvikuppiin. Rakkauden kaupungiksi täällä olen huomannut olevani yksinäisempi kuin koskaan ennen. Paluu Suomeen pelottaa, koska lähdin lainaamalla rahaa pankista ja sille on tullut tarvetta, vaikka otin loparit Tuukan vuoksi ja tarvitsen uuden työpaikan. Hukuttaudun Seine jokeen kohta, kun murehdin elämääni. Elämä on turhaa. 
Au revoir!

Elämiä superlyhyesti

Pekka (tylsä)

Pekka syntyi Suomen köyhimmässä kunnassa ja peri vanhemmiltaan hökkelin, eikä koskaan lähtenyt kunnasta edes kotimaanmatkailulle tai tavannut puolisoa. Hän kasvatti turisteille mansikoita, kunnes Pekan selkä kipeytyi. Aivan kuin hänen palkkaamiensa nuorten kipeytyivät poimimisessa korkeintaan yhden kesän ajan. Pekan kuolinilmoitus ilmestyi Koti-Karjala lehdessä, ja vakuutusyhtiö vei mansikkapellot.


Saija (erikoinen)

Saija sai erikoislääkäriltä diagnoosin 20-vuotiaana, ja koska hän oli nainen, niin tulevaisuudennäkymät olivat paremmat kuin vastaavassa tilanteessa miehellä. Hän poltti kaikki rahansa turhiin tavaroihin, jonka takia joutui velkavankeuteen, jonka lisäksi Saija rakasti vain muutamaa kissaa -ja tatuointejaan. Saija ei saanut lapsia. Huolimatta siitä, että oli vegaani tukehtui hän syödessään pähkinöitä, vaikka muuten eli 60-vuotiaaksi.


Kristiina (onnellinen)

Kristiina syntyi varakkaaseen perheeseen. Oli kaunis ja ainoa lapsi, ja tämän vanhemmat hemmottelivat tätä kaikella uudella ja muodikkaalla, mitä tämä pyysi. Jotta häntä ei kiusattaisi mistään koulussa. Nuorena tämä ihastui vanhempiin poikiin, kunnes meni naimisiin häntä neljä vuotta vanhemman Tapion kanssa, ja he saivat kolme lasta kun Kristiina oli 23-35 vuotias. Tapio voitti lotossa miljoonan ja he muuttivat Espanjan rannikolle muiden eläkeikäisten kanssa. Kristiinan  sekä Tapion lapset olivat malleja ja heidän perhe-elämänsä oli ollut tavallista suomalaista perheonnea rikkaampaa. Ennen kuolemaansa Kristiina olisi toivonut että hän olisi kuluttanut vähemmän merkkituotteita, matkustanut vähemmän lentokoneella, lajitellut roskat, säästänyt vettä- tai, energiaa, tai edes pelastanut maailman nälänhädästä!


Resepti

Julkkisihastukseni
Ihmiseen:
1 ihopuku (neljä raajaa, pää)
Suora nenä
Kyky kirjoittaa oma signeeraus ja mahdollisesti hopea tai kultainen Sharpie -merkkinen kynä

Tyyliin:
muodikas hiustyyli (vaihtelee)
Näyttelijäntaidot
Aaveidenmetsästäjän välineet
Pikkuautoja Fast&Furious tavaramerkillä tai, muuta fani tavaraa postittaa tilauksesta
Älypuhelin, jolla laittaa faneille livekuvaa signeerauksista
Twitter-tilin tunnukset jossa yli 90 tuhatta seuraajaa
Kirpeitä karkkeja
Raikastava Starbucks mansikanmakuinen juoma käteen
Rakastava perhe taustalle

Nautittavaksi kummitteleviin paikkoihin, toimintafiguuri liikkeisiin, Starbucks ajokaistoille, yliluonnollisten sarjojen uusintoihin, ja rekvisiitaksi mihin tahansa kuuluisiin paikkoihin näyttelemistään elokuvista, tai tanssimaan energisesti juhliin tai- tienvarsille.
Tuntematon tutuksi

- näen hänet kahvilassa aurinkolasien läpi, saattaa olla blondi tai brunette
- hänellä on tyttäriä, ja veli
- asuu Tampereen lähiössä
- ei usein juttele tuntemattomille, mutta istuu viereen ja kyselee odotanko bussia, ja taipuu jopa kättelemään
- pitää kaikesta metalliromusta, autoista mikä kiiltää
- hymyilee, tutustuu ihmisiin, kättelee, katsoo puhelinta vain kerran
- charmikas, kenties jopa söpö… ainakin juuri 45 vuotta täyttäneeksi
- juttelee normaalisti yrittäen pitää katsekontaktia aurinkolaseistani huolimatta
- hän ei ole naimisissa tyttäriensä äidin kanssa on hänen katumuksensa
- hän haluaisi olla rikas korusuunnittelija
- hän ei halua kenenkään tietävän, miten paljon hänellä on vanhoja Aku Ankkoja varastossa
- nimensä on ruotsalainen, vaikka kukaan suvusta ei ole ruotsalainen aivan kuten häntä huomioivan, itsenikään suvussa, heitä ei ole nimestä huolimatta

Musat

Henkilö 1 ”Sweet but Psycho”, artisti Ava Max

Tämä nuori nainen deittailee usean miehen kanssa, minkä vuoksi hän on mukava ja helposti lähestyttävä, mutta hän on silti vaarallinen kun hänen tutustuu lähemmin. Hän bilettää mieluusti yöt ja tanssii yökerhoissa, mutta ei halua vanheta. Hän asuu vain kaupungeissa, eikä ikinä pienemmillä paikkakunnilla. Vanhemmilta hän on lainannut rahaa elämäntyyliinsä, ja sisarukset ovat kyllästyneet siihen, että hän ei halua olla paikoillaan, tehdä töitä, tai vakavoitua. Biletykselle voisi tulla loppukin, jos hänet laitettaisiin pakkohoitoon, joten se on hänen suurin pelkonsa, että hänestä alettaisi pitää hulluna. Opiskelee, krapuloi, shoppailee, ja elää päivästä toiseen unelmaansa ajattelematta mitä häneltä odotetaan.

Henkilö 2 ”The Crying Game”, Boy George (1992)

Nuori poika pikkukylästä, joka ihastuu voimakkaasti moniin tyttöihiin. Ei osaa pukeutua, shoppailee isänsä kanssa vaatteet, joka on opettaja. Ei aio jäädä kyseiseen kyläpahaseen, mutta löydettyään jonkun saattaa haluta sinne palata vanhempana. Hurmuri ja salaperäinen ja vintiö.


Käyttää huumeita, ja hänellä on myös varaa niihin, ja silti mikään ei ikinä pysty pilaamaan tämän henkilön elämää sillä hän on niin neuvokas ja yli-kouluttautunut kaiken mahdollisen varalle, että voittaisi Selviytyjät kisan (mikäli ne eivät olisi tositv sarjoja, vaan vaatisi oikeaa selviytymistä.) Hän on hauska, ja muuten sopeutuu tilanteisiin kuin vauvanitku sopii hautajaisiin.

Jaa, mää vai? Mikälie turisti, vai mitää perkelettä noita heimolaisia sattuu näkyilee?

Näin keskustassa tuttuja tamperelaisia. Suurin osa hervannassa asuvia, samaa koulua käyviä sattumalta. Toista pyysin menee pois, ettei häiritse mun tapaamista... Olen juonut liikaa kahvia tänään muutes! joten kofeiinihorkkavaroitus (jos nyt satut lukee tai pidät mysteereistä. Oli mulle joku tunkenut luukkuun Yrittäjät -lehdenkin?)

Itse asiassa yritin toimia etsivänä että, kelleköhän juttelin kymmenen minuuttia, siellä munkkikahvilassa. Jos hän tekisi mulle sormuksen jostain mun äidinäidin lusikasta jos se kerran oli korualalla. Olen hukannut vaihtarivuoden mustan(tummansinisen) helmen jonka ongin Wightin saarilla, joten siitä ei enää saa sormusta. Oli sillä arvoakin. Pitäisi laittaa etsintäilmoitus siitä 45v. tyypistä jonnekin, oli niin charmikas. Jos edes näin mitään mun aurinkolasien alta. Viimeisiksi sanoiksi jäi nauru siitä millainen "kusipää" eksäni oli loppuviimein, joten olisi voinut paremminkin mennä.

Sitten sen mun uuden best buddies kamun kanssa oltiin saman lipun takana jossain koskenrannassa mutta en nyt tiedä saiko siitä hyvää kuvaa jos se täytyy muokata ja rajata tjtn... lol. Mun naama ehkä kiiltää ja kaksoisleuat hohtaa vielä enemmän että en usko että sai hyvää kuvaa meidän punaisista naamoista. Oli kyl kivaa sosialisointia. Joku ulkomaalainen mies, laittoi snapchattia kans koko ajan ja nyt mulla on sen whatsapp (puhelinnumero).

Ei voi sanoa että olisi yksinäinen olo enää tänään kun pakostakin liikaa ihmisiä tällä alueella tai siis mikälie suurkaupunki Tampere onkaan nykyään.

Mun piti tehdä jotain ruokaa. Tuorepastaa ja pastakastiketta. Mutta kun kävin jo subissa syömässä. Sit mun paras ystävä soitteli kans ja puhuin sillekin sen kymmenen minuuttia henkilöllisyyden todistamisesta. Nyt on taas elokuvafestarit menossa ja niinku se on käynyt ne Sodankylän filmifestaritkin joskus (ei mun kanssa) kun se on cinemafiili. Minua ei kyllä kiinnosta lyhyet mustavalkoelokuvat, joten - turhaa?

Tampereella on oma matkamuistomyymälä, tai muu sellainen myymälä, yhdessä salaisessa paikassa josta voi ostaa kaikkea Tampere Seuran Tampere kirjoja, julisteita, ym https://www.tampere-seura.fi/tampere-tuotteet/ & se mun kaveri olisi kerran ostanut koko kaupan tyhjäksi kun eksyttiin Kauppakatu 1:Seen... mutta suomalaisille tampere "faneille"- varmaan toi shoppi vaan on? Kun google ehdottaa kaikkea muuta matkamuistoja hankkii mutta siis... turisteille sieltä kaikkea vaan!

Pyynikin munkkikahvilassakin on "world's best donuts" ja muutenkin Plevnasta saa (jos ei ole täynnä tai varattu täyteen) helposti mustaa makkaraa mitä nyt on vienyt sinne jotain turkulaisia, hah ha.

---

in English? Socialize with me for 10 minutes today and you're no exception to the most people I know (or not)

Ai niin joo, mut ymmärretään aina väärin, voi kirottua

Tänään näen mun uuden vammaisen kaverini ekaa kertaa. Siihen tapaamiseen on pari tuntia. Vuoden loppuun sitoutua siihen että näkee joka kuukausi ja muutenkin pitää yhteyttä. Inkluusio tai jotain oli se hieno sana, mitä en ollut ennen kuullut sitä haastattelua.
Heräsin kahdeltatoista päivällä, enkä mennyt kouluun.
Motivaatio hieman upposi kun kuuli että luokanope on neljä viikkoa poissa. Muutenkin toki heräsin keskellä yötä ja yksi näyttelijä oli instagramin livessä, vaikka en mä sanonutkaan mitään koko chattiin. Pohdin kaikenlaista yksikseen kuin jokin pyhä maria..?
Olen ollut melko passiivinen (=kuollut) koko sosiaalisessa mediassa jokusen päivää jo, tai ainakin tuntuu siltä. Pornosivutkin latasi eilen nopeammin kuin tämä bloggerin aloituslaatikko johon kirjoittaa, vaikka mulla olikin huono netti eilen illalla... vaihdoin puhelimeen halvimman mahdollisimman mini liittymän ja melko varma että siinä olis silti rajaton netti, ja miten 4 G voi olla hidas? Mun tapauksessa onkin.
Laitoin joskus ilmoituksen worldpackersiin, ja jokin italialainen poju olisi tulossa Tampereen yliopistolle ensi kuun lopusta ja kyseli majoitusta. Mä esihyväksyin sen kyselyn, jos siitä olisi jotain apua mulle- vaikka konmaritukseen. Mulla on niin paljon kerääntynyt esineitä joihin yhdistän jotain tunnearvoa -vaiks ne on vaan rojua. Eilen annoin pois joogamaton, kynsilakkoja tms-
Pyykit laitoin kuivumaan vasta äsken, vaikka pyykit hain jo eilen ennen kahdeksaa. Ihana auringonpaiste tuolla kyllä on, täytyy ihan aurinkolasit laittaa silmiin.
Pelannut elvenaria ja mun killassa olen kolmas tamperelainen. Siellä on karnivaalit tapahtumana, ja saanut karkeilla jo 3 tai 4, rakennusta... pelannut sitä viikossa puolet enemmän mitä viimeisenä kahtena vuotena. Se on sovelluksena sekä selaimessa. Pelin tekijät on kai saksalaisia, ja ne oli livenä fb&ig:ssä mutta en kysellyt mitään sen kummemmin.
Piti saada parissa erässä kolmesataa mun televisiosta sekä tallentavasta bluraysta, mutta ei ole viellä tullut mitään eli voisi kysellä perään. Se kävi äiteineen hakemassa sen maanantaina muistaakseni ja tehtiin sopimus. Kaveri jolle ostin puhelimen on maksanut jo 55/150e omastaan. Eksä ei ole maksanut mitään kahdesta puhelimestaan joista hajotti, toisen, vaikka käy töissä jne. Naapurit osti mun huawei p20 liten 90 eurolla, jonka voitin sillon saskylta Taitajat kisoissa viime vuonna... mulla ei oo nyt kakkospuhelinta edes pogon peluuseen. Ai niin, mun piti tuoda niitä meltaneita switchiltä mun peliin... miksi on aina niin paljon kaikkea muistettavaa?
Sunnuntaina käy joku hakee pinon cd-levyjä. Enimmäkseen poltettuja tai jotain 2000-luvun alun animea tai leffaa tai musaa. Piti laittaa annettavaksi toi tv-taso esim tori.fiihin kun niistä tuntui olevan ylitarjontaa Roskalava ryhmäs..
Mietin miten käyn töissä edes, jos mulla on näin vaikea herätä aamuisin. Eikä ne mua ottaisikaan töihin joten tilanne on varsin voittoisa eivät voi mulle antaa potkuja muhaaha. "Valintamme ei osunut sinuun". En osaa tehdä hakemusta eikä mulla ole kokemusta... varmaan melko houkuttelevaa, kun mainitsen että mulla menee veroja nolla prosenttia. Ehkä meen töihin vasta ensi vuoden jälkeen ja välivuosi oisi kiva jos nyt jaksan mitään koulua käydä edes. En mä tarvitse isoa palkkaa, kunhan nyt jotain olisi kohtuullista.
Pitäisi viedä kirje postiin jollekin oriveteläiselle. Pitäisi skannata monta kymmentä sivua tuomiota siitä kun joku tori.fi:ssä oli myymässä mulle telkkaria, että ne perisi sitä joskus, mutta se oli huijannut mun lisäksi niin monta muutakin että koska noista saisi rahojaan takaisin ->kysyn vaan.

Söin aamuyöstä levyn suklaata, omenan, kahvia, jokusen lusikallisen turkkilaista jogurttia ja viimeisen lämpimän voileivän tekaisin. Koulussa oli eilen laskiaishernaria ja jotain ihme-pullia jotka näytti enemmän sämpylöiltä mutta kai ne oli ihan ok. Pikachulla on ilmeisesti peppureikää toisin kuin muumipeikolla, koska näin facebookissa jonkun pierevän pikachun ja ihmiset kommentoi että se oli syönyt hernaria tjtn ym Turhaa viettämistä ajantappoa siellä aikuisten hiekkalaatikolla mitä nyt tulee mieleen turhaan esimerkkejä. että muutkin ihmiset on oikeesti niin epäjärjestäytyneitä että kuka tahansa saisi nykyään mun diagnoosin (mulla oli vaan huono puukko siinä pyssytappelussa)

Tunti kaksikymmentä minuuttia niin oltava keskustassa. Alettava laittaa housua jalkaan. Miks oon näin hidas kaikessa. Sitä aina odottaa ja jännittää ja murehtii ja kaikkea turhaa varomista asioissa mutta aina mä sit lopulta ärsyynnyn ja Menen itse perässä, kun muut menee edeltä, ja teen asian oikein (:<3

maanantai 4. maaliskuuta 2019

Sanavaraston täydennystä hyppysellinen sekä kaikenpaljastavaa ilonpilaamista yksi kansantaudillinen

Lahjoitin jollekin teatteriryhmälle mun loput korsetit Roskalava ryhmässä. Melko varma että ne, pari meni jo, jotka myös pystyy kutistaa vyötäröä jos ne tiukalle nyörittää.

Keitin kahvia äsken itselle. Telkkari haettiin kun tulin kaupungilta, nyt enää tv-tasosta päästä eroon jne. Tein lämmintä voileipää, mutta franklyn lounas mun yksityisopetettavan naikkosen kanssa, oli melko täyttävää ja makeaa... hain apteekista rennie tabletteja jos sattuisi vielä närästää toistekin. Muutenkin täyttyi omavastuu vihdoin tältä vuodelta :/

Dödöä ja pumpulipuikkoja. Teki mieli hankkia jokin kasvonaamio tai kuorinta, en sit ostanut.

Kävin nopeeta alakerrassa pesemässä pienen koneellisen pyykkejä, huomenna lisää kun tuun koulusta. En hiihtolomalla vilkaissutkaan oppikirjaan päin vaikka piti.

Kävin eilen naapurilla mutta ei siitä oikein tullut mitään. Seuraavan kerran jos se ei anna mulle niin en kyllä kehtaa enää ikinä mennä sen luo tai muutenkaan nähdä tyyppiä. Lauloin ehkä pari tuntia karaokea, kun se katseli telkkaa siinä sohvalla vieressä ja "don't quit your day job" tyyppinen vastaus sieltä vaan sun muuta puoliksi loukkaavaa. Onneksi mulla on paksu nahka ja muuten olen hellempi ihminen kuin se. Jaa niin mut mä bloggasin englanniksi sen silmärypystäkin kun se menee silmänurkasta poskipäälle enkä halua ikinä tulla niiin vanahaksi...

Jöö. Ahdisti eilen illalla vähän. Olo oli varsin yksinäinen. Hyljeksitty. Torjuttu. Jos mulla ei olisi ollut dildo jalkojenvälissä niin ehkä olisin purskahtanut itkuun. Nainen vääristä päistä märkä siinä.

Mulle tuli kutsu ihotautilääkärille joskus kuukauden tai kahden päähän. Kontrolliaikaa jalkoväli taudin näpyistä. En ees saa enää sairasta tyydytystä kun puhkaisen mätäpaiseen. nyyh.

Pitäisi sitä luovaa kirjoituksen kurssia. Ja kaikkea.

Niin joo pilaan aina illan. Olen sellainen spoileri. Vitun naapuri miksi oot ilkeä ja sit mulle vaan tollainen kusipää. Muutenkin miehillä on jokin taka-ajatus että mulle voi lähettää vaan viestin kerran kuussa kun kelpaa, ja silloinkin vaan pyytää ilmaiseksi suihinottoa -- ilman mitään sivistynyttä keskustelun tynkää edes siinä välissä yrittää vastata mulle tms


Missä on kaikki miehet jotka edes vähän panostaisi muhun. Ai niin mutta ei niitä pääsiäispupuja oo.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy