kävijäpiikki

Translate

tiistai 26. maaliskuuta 2019

Kiinnostuksen kanahäkki, sillä kivetkin on kuuroja

Hyväntuulinen. En saa syödä mitään enempää koska lihon mutta vein yli viiskyt kaljatölkkiä palauttaan ja jääkaappi on täys... tai ainakin yhdelle ihmiselle siellä on jotain mitä lämmittää. Laitoin jo yövoiteet nassuun ja kantapäävoiteen päälle sukan, mutta halusin vaan jakaa mun suuren huvituksen aiheen eli hiuksiin ilmestyi lähes, täydellinen, keskijakaus vaikka oon sukinut sen menee viistoon . yli vuoden varmaan jo .
Sain kivaa palautetta äidinkielen verkkokurssista eli kiitettävää kolmosen arvosanaa tjtn. Mutta silmät kuivaa ja laitoin jo silmätippoja nii pakko mennä nukuksimaan noihin puhtaisiin lakanoihin ja kolmeen litteään tyynyyn liinoineen jotka vaihdoin just eikä melkein tänään.
Vein roskaa yhden jätesäkin ja sekin oli kivaa heittää pois jotain... tarjosin mun ilmanphdistinsuodatin14kg härveliä naapurille lainaks mutta se tyytyi imuroimaan kotonaan. VOI miten voi olla niin,, suloisen idiootti. Alkaa olla pikkuhiljaa viimeinen mahku että se ikinä enää tosta kuolemantaudeista tulee pysyy terveenä jos ei see tee sille huoneilmalle jotain.
Ja tauti siis flunssa ja keksikääs siihen parannuskeino rakkaat tulevaisuuden älylapset vai mitä dystopiaa elämänne täytyykään muistuttaa jos nämä muistelmat joskus päätyy tulevaisuuteen.. ei kyllä ole ollut kovin scifiä nää viimeiset vuodet ja majoneesien kalenteri loppus jo 2012... mutta joo meikä ei jaksa vedellä enempää fiktioo tänä iltana laahaten näitä nakkimakkaroita näppäimistön yllä - joten itku pitkästä ilosta ja pieru ties mistä ...viikonlopuista.

Leikkaan kulmia ja löydän lyhyimpiä reittejä terveisin laiskimus omista maailmoista

Sukkia tilattu. Halvat stayupit sekä korallinpunaiset sukkikset ja viisi kappaletta adidaksen nilkkasukkia. Jos vaiks mahtuisi edes niihin. ehkä sillä kolmellakympillä olisi saanut kengät. En tiiä. Kevät tulee...Mutta pitää tilata jotain että saa cashbäkkii. Viheltäen meni loputkin laskuihin,  että voisi ehkä hätätilanteessa tehdä jotain sillä parillakympillä mikä on lompakossa. Ei sitä koko kesää voi kulkea villasukissa. Se on eri asia miten ne pesee, koska sukilla on mystinen ominaisuus kadota.

Kaveri kävi täällä haukkumassa kaikkea mahdollista ja vei muutaman pullon eikä syönyt mun omenapiirakkaa.

Katselin koulussa opintosuunnitelman vaatimuksia sitten... tolle näytölle verkkosivujen teosta vaikka opettaja selittikin jotain mitä siinä täytynee olla. Olisi se kiva saada kiitettävä mutta ei mun oo tarvinnut paljoa siihen kirjoitella tai ottaa kuvia.. siis voinhan mä jotain sinne keksiä jonkun helsinkiläisfirman monitoimiyrityksen sivuille mutta ota nyt tuosta selkoa.

Voisinhan mäkin digitalisoida jotain nauhakasetteja tai tehdä kollaaseja vanhoista valokuvista retusoituani niitä, mutta en mä sitä mainosta missään. Olisko kysyntää ees. Sitä paitsi multa puuttuu ohjelma ja piuhoja jotta olisin saanut television kautta söpöä vauvakajsaa syömässä marjakiisseliä taltioitua sellaiseksi että sen voisi vaikka YouTubeen laittaa. Muutenkin vähän epäröisin tarjota painotuotteiden tekoa, kun puuttuu kaikki tilat plus koneet painaa mitään. Ajatelkaas jos tarjoisin taksipalveluita ilman autoa ja ajokorttia tai kotisiivousta vaikka oma kotikin on hyrskytämyrskytin ja oon allerginen pölylle (vitsi vitsi).

Mutta siis toki mä voin asentaa fyysisesti mokkulat tai modeemit, ladata liitetiedostot sähköpostista, asentaa wordpress pohjaiset sivut jonkun kotisivutilaan jos ne on ostaneet osoitteen.

Mä voisin kaunistaa hieman kenen tahansa profiilikuvia jollain sovelluksella mun kännykässä, lisätä meikkiä ja kaventaa naamaa isontaa silmiä, tai sit tehdä kuvasta tai piirroksesta uuden päälle kopioida tai vaikka jotain logoakin ehkä pystyisi tai tapahtumasi facebook kannen taiteilla oikeisiin pikselikokoihin

Mulla ei just nyt ole fotarin lisenssejä, mutta eipä niitä juuri tarvi peruskuvan muokkaukseen... lunapic.com on ilmainen esim. saa taustan läpinäkyväksi jne giffiksi tai, joskus joudun giffien kokoa pienentää..

Tämä on sellaista pientä näpräystä että harrasteluiksi menee. En mä oisi mainostoimisto. Netistä löytyy melkein ilmaiseksi kaikki... yleensä ne kokeiluversiot jopa riittää. Oisi ehkä pitänyt maksaa joskus jos oisin blogista ottanut useammalta vuodelta tulostettavaan muotoon peedeeähviä mut,.. miksi kaikki on niin eri muotoisia tiedostoja plää. Eri ohjelmointikielet jutskaile keskenään.

Jeps.. laitoin aamulla valkoista luomiväriä?? Aika jännä. Se on kerääntynyt luomille ihmeen kökkäreiks kuin jotain valkovuotoa jos katson miten noihin vakoihin kerääntynyt. Kääk.

Ainakin oon näyttänyt hereillä olevalta. Nauran kieriskellen lattioilla.. NKL


Eilen satoi rakeita sen jälkeen kun satoi vettä... tänään oli ihan aurinkoinen päivä mutta en mä toista päivää peräkkäin laittanut aurinkolaseja. Niitä joissa mun naama näyttää kuulemma perhoselta. violetinsävyiset kultareunuksiset, vielläpä.

repost

ASTROLOGIAA Suuri risti Sinun kartallasi planeetat muodostavat erään astrologian eniten väärinymmärretyistä kuvioista. Kun vähintään...