ihmisoikeudet

Hysst...

 Kävin luovuttamassa verta. Konsultoivat lääkäriä jopa että voinko luovuttaa koska lääkkeet. Jotenkin parempi olo kun päässyt eroon verestä....

Translate

keskiviikko 20. maaliskuuta 2019

Plot and night thickens as I review what I've read by now (just google translate from Finnish or jack off)

do indie authors a favor and leave reviews
Joku mun facebook kaveri tykkää Oopperan kummituksesta ja kirjoittaa. Sain ilmaisen kopion yhdestä sen kirjasta kun huomautin ettei instagramissa sen linkit toimi.

Luin äsken 12%:sta 22%:iin tätä mutta vaikea verrata mihinkään kun en lue naistenkirjallisuutta.

Hemmoteltu parikymppinen nainen tulee rikkaan isänsä parhaan ystävän nyrkkien kohteeksi ja olisi saanut väkivaltaisen lopun koska torjui tämän (joka oli himoinnut tyttöä 16-vuotiaasta asti) ja hänet pelastaa mies, joka palkkaa hänet sihteeriksi kääntäjän toimistoonsa joksi on päätynyt kun on oppinut kuutta kieltä ja ensimmäisenä ne menee shoppailee tälle naiselle uusia vaatteita ostarilta. Varsin uskottava käänne... jos Amerikassa ei voi, lentää jos ei pysty todistaa henkilöllisyyttään - eikä osaa päättää mitä tekee seuraavaksi, kun isän laiminlyönnin takia se mies edes sai mahdollisuuden olla vieraalla paikkakunnalla tämän tyttären kanssa kahdestaan ja sai tilaisuutensa. Naiselta menee Harvardin jälkeiset työhaastattelut sivu suun jossain palvelusväen kanssa jutellen, soitellen pianoa, ja kohta varmaan tekee niitä sihteerin hommia ja viettelee pelastajansa ulkonäöllään, soljuvalla äänellään, tai huvin vuoksi vie sen neitsyyden ilmeisesti. Kun eihän Jack ei ole ennen tuonut naisia kotiinsa. JUST JOO. Naisista on aina harmia lienee tarinan opetus?



--
Kävin kaverilla, syötiin kotipizzassa, katseltiin telkkua. Eeppinen eläin nimeltä SOR_A olikin sorva eikä sorsa ja joku Anneli voitti viisi tonnia. Tulin kotiin, lainasin tutulle jokusen sentin kolikoita sekä lidlin pulloja, katselin nauhoitukselta miten jäätanssijoille kävi samalla mässäillen kaikkea mitä kotoa löytyy. Aloin lukea. Itse asiassa lukeminen on melko nautinnollista. Jos on ällii eikä mällii eikä pänni jos käy kämmii. Huvittaisi vaan muuttaa alkukirjaimia ja muodostaa uusia sanoja ja rimmailla mutta mä vihaan runoja. Tai ainakin niin väitin tossa haters deittisovelluksessa?

sorba but not sorba: