ihmisoikeudet

Ich kann kein Deutsch

 Aikaa on lentänyt 6kk siivillä siitä kun mulla viimeksi oli täällä vieras sohvalla nukkumassa viikon. Sillä tyypilla on myös vielä kuukaude...

Translate

keskiviikko 6. maaliskuuta 2019

Ai niin joo, mut ymmärretään aina väärin, voi kirottua

Tänään näen mun uuden vammaisen kaverini ekaa kertaa. Siihen tapaamiseen on pari tuntia. Vuoden loppuun sitoutua siihen että näkee joka kuukausi ja muutenkin pitää yhteyttä. Inkluusio tai jotain oli se hieno sana, mitä en ollut ennen kuullut sitä haastattelua.
Heräsin kahdeltatoista päivällä, enkä mennyt kouluun.
Motivaatio hieman upposi kun kuuli että luokanope on neljä viikkoa poissa. Muutenkin toki heräsin keskellä yötä ja yksi näyttelijä oli instagramin livessä, vaikka en mä sanonutkaan mitään koko chattiin. Pohdin kaikenlaista yksikseen kuin jokin pyhä maria..?
Olen ollut melko passiivinen (=kuollut) koko sosiaalisessa mediassa jokusen päivää jo, tai ainakin tuntuu siltä. Pornosivutkin latasi eilen nopeammin kuin tämä bloggerin aloituslaatikko johon kirjoittaa, vaikka mulla olikin huono netti eilen illalla... vaihdoin puhelimeen halvimman mahdollisimman mini liittymän ja melko varma että siinä olis silti rajaton netti, ja miten 4 G voi olla hidas? Mun tapauksessa onkin.
Laitoin joskus ilmoituksen worldpackersiin, ja jokin italialainen poju olisi tulossa Tampereen yliopistolle ensi kuun lopusta ja kyseli majoitusta. Mä esihyväksyin sen kyselyn, jos siitä olisi jotain apua mulle- vaikka konmaritukseen. Mulla on niin paljon kerääntynyt esineitä joihin yhdistän jotain tunnearvoa -vaiks ne on vaan rojua. Eilen annoin pois joogamaton, kynsilakkoja tms-
Pyykit laitoin kuivumaan vasta äsken, vaikka pyykit hain jo eilen ennen kahdeksaa. Ihana auringonpaiste tuolla kyllä on, täytyy ihan aurinkolasit laittaa silmiin.
Pelannut elvenaria ja mun killassa olen kolmas tamperelainen. Siellä on karnivaalit tapahtumana, ja saanut karkeilla jo 3 tai 4, rakennusta... pelannut sitä viikossa puolet enemmän mitä viimeisenä kahtena vuotena. Se on sovelluksena sekä selaimessa. Pelin tekijät on kai saksalaisia, ja ne oli livenä fb&ig:ssä mutta en kysellyt mitään sen kummemmin.
Piti saada parissa erässä kolmesataa mun televisiosta sekä tallentavasta bluraysta, mutta ei ole viellä tullut mitään eli voisi kysellä perään. Se kävi äiteineen hakemassa sen maanantaina muistaakseni ja tehtiin sopimus. Kaveri jolle ostin puhelimen on maksanut jo 55/150e omastaan. Eksä ei ole maksanut mitään kahdesta puhelimestaan joista hajotti, toisen, vaikka käy töissä jne. Naapurit osti mun huawei p20 liten 90 eurolla, jonka voitin sillon saskylta Taitajat kisoissa viime vuonna... mulla ei oo nyt kakkospuhelinta edes pogon peluuseen. Ai niin, mun piti tuoda niitä meltaneita switchiltä mun peliin... miksi on aina niin paljon kaikkea muistettavaa?
Sunnuntaina käy joku hakee pinon cd-levyjä. Enimmäkseen poltettuja tai jotain 2000-luvun alun animea tai leffaa tai musaa. Piti laittaa annettavaksi toi tv-taso esim tori.fiihin kun niistä tuntui olevan ylitarjontaa Roskalava ryhmäs..
Mietin miten käyn töissä edes, jos mulla on näin vaikea herätä aamuisin. Eikä ne mua ottaisikaan töihin joten tilanne on varsin voittoisa eivät voi mulle antaa potkuja muhaaha. "Valintamme ei osunut sinuun". En osaa tehdä hakemusta eikä mulla ole kokemusta... varmaan melko houkuttelevaa, kun mainitsen että mulla menee veroja nolla prosenttia. Ehkä meen töihin vasta ensi vuoden jälkeen ja välivuosi oisi kiva jos nyt jaksan mitään koulua käydä edes. En mä tarvitse isoa palkkaa, kunhan nyt jotain olisi kohtuullista.
Pitäisi viedä kirje postiin jollekin oriveteläiselle. Pitäisi skannata monta kymmentä sivua tuomiota siitä kun joku tori.fi:ssä oli myymässä mulle telkkaria, että ne perisi sitä joskus, mutta se oli huijannut mun lisäksi niin monta muutakin että koska noista saisi rahojaan takaisin ->kysyn vaan.

Söin aamuyöstä levyn suklaata, omenan, kahvia, jokusen lusikallisen turkkilaista jogurttia ja viimeisen lämpimän voileivän tekaisin. Koulussa oli eilen laskiaishernaria ja jotain ihme-pullia jotka näytti enemmän sämpylöiltä mutta kai ne oli ihan ok. Pikachulla on ilmeisesti peppureikää toisin kuin muumipeikolla, koska näin facebookissa jonkun pierevän pikachun ja ihmiset kommentoi että se oli syönyt hernaria tjtn ym Turhaa viettämistä ajantappoa siellä aikuisten hiekkalaatikolla mitä nyt tulee mieleen turhaan esimerkkejä. että muutkin ihmiset on oikeesti niin epäjärjestäytyneitä että kuka tahansa saisi nykyään mun diagnoosin (mulla oli vaan huono puukko siinä pyssytappelussa)

Tunti kaksikymmentä minuuttia niin oltava keskustassa. Alettava laittaa housua jalkaan. Miks oon näin hidas kaikessa. Sitä aina odottaa ja jännittää ja murehtii ja kaikkea turhaa varomista asioissa mutta aina mä sit lopulta ärsyynnyn ja Menen itse perässä, kun muut menee edeltä, ja teen asian oikein (:<3