Tavallaan joo mutta ziisus tätä mun sosiaalista ympyrää

Nostelin 5kg painoja aamulla pari minuuttia ennen paahtoleivän syömistä. Voisi tarvita lisää ylävartalovoimaa huvikseen. Heräsin ilman herätyskelloa seitsemältä. Tukka oli täysin pörrö ja eilisen vastakohta kun heräsin ja katsoin peiliin.
Äsken soitti jokin lainafirma, ja eivät ilmeisesti kuulleet mua, joten se lopetti puhelun siihen kun kerroin että en ole vielä puhunut tolla puhelimella kun se on uusi.

Otin eilen särkylääkkeen ja menin lepäileen ajoissa. Latasin puhelinta ja itseäni. Naapuri kyseli onko niiden naapuri suuttunut niille whatsapilla, kun tuntuu siltä :o En mä vaan tiedä, yleensä jos mun naapuri sanoo että siltä tuntuu, niin se on vissiin ejakuloimassa. Kai se aina jotain valittaa kun ne juo niin paljon eli oma vikansa tollaiset fiilikset. En tiedä mun naapurista, mutta itsellä on juopoista huonoja kokemuksia lapsuudestani, niin ymmärtäisin kyllä jos, itse en jaksaisi niiden seuraa.

Otin 3kk ilmaista Apple music. juttua. Ei tää spotifyta parempi palvelu ole silti.

Yleensä tulee jotain juttuja mieleen mitä en ole maininnut tänne. esim. Ihmiset on hulluja. Mutta yksi koira on nyt haukkunut naapurissa tauotta aika pitkään ja omistaja jätti lapun ulko-oveen että on tehnyt mitä voi.

Love thy neighbor.

Oli se sit koira, perhe täynnä juoppoja, insinööri, tai asukki kuntoutusyksikön... joka laittaa viestiä että voisinko antaa sille rahaa pari euroa huoh niin onhan kaikilla omat juttunsa. Tulkoon ovelle jos se on kuolemassa. Mä en nyt pysty muuttuu 1,2 euroksi kun naisen euro on 80snt...

Kommentit

Twitter/kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy

Suositut tekstit