Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

perjantai 29. maaliskuuta 2019

Tavallaan joo mutta ziisus tätä mun sosiaalista ympyrää

Nostelin 5kg painoja aamulla pari minuuttia ennen paahtoleivän syömistä. Voisi tarvita lisää ylävartalovoimaa huvikseen. Heräsin ilman herätyskelloa seitsemältä. Tukka oli täysin pörrö ja eilisen vastakohta kun heräsin ja katsoin peiliin.
Äsken soitti jokin lainafirma, ja eivät ilmeisesti kuulleet mua, joten se lopetti puhelun siihen kun kerroin että en ole vielä puhunut tolla puhelimella kun se on uusi.

Otin eilen särkylääkkeen ja menin lepäileen ajoissa. Latasin puhelinta ja itseäni. Naapuri kyseli onko niiden naapuri suuttunut niille whatsapilla, kun tuntuu siltä :o En mä vaan tiedä, yleensä jos mun naapuri sanoo että siltä tuntuu, niin se on vissiin ejakuloimassa. Kai se aina jotain valittaa kun ne juo niin paljon eli oma vikansa tollaiset fiilikset. En tiedä mun naapurista, mutta itsellä on juopoista huonoja kokemuksia lapsuudestani, niin ymmärtäisin kyllä jos, itse en jaksaisi niiden seuraa.

Otin 3kk ilmaista Apple music. juttua. Ei tää spotifyta parempi palvelu ole silti.

Yleensä tulee jotain juttuja mieleen mitä en ole maininnut tänne. esim. Ihmiset on hulluja. Mutta yksi koira on nyt haukkunut naapurissa tauotta aika pitkään ja omistaja jätti lapun ulko-oveen että on tehnyt mitä voi.

Love thy neighbor.

Oli se sit koira, perhe täynnä juoppoja, insinööri, tai asukki kuntoutusyksikön... joka laittaa viestiä että voisinko antaa sille rahaa pari euroa huoh niin onhan kaikilla omat juttunsa. Tulkoon ovelle jos se on kuolemassa. Mä en nyt pysty muuttuu 1,2 euroksi kun naisen euro on 80snt...