ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

torstai 14. maaliskuuta 2019

Lättyä lotinaa

Kävellyt tänään seitsemän kilsaa.

Pari kertaa koululle ja takaisin ja muutenkin pelailemaan pokemon go:ta, jolloin sainkin opettajalta whatsapp viestin kesken pelejä, että lähdinkö jo ja jotain se lupasi että katsotan kahdestaan mun verkkosivuja.

Menin koululle tunniksi vielä takas laittaa sarakkeita vierekkäin ja ottamaan rivejä pois, nimeään niitä captioneilla ja muuteskin seilaa koodin ja css väliä...

..sijainen toivotti "hyvää iltaa", kun saavuin koululle joskus 11 maissa, mutta mulla oli tunnit päällekkäin niin en osannut valita joten en mennyt oikein kumpaankaan... olisiko huomenna sitten jotain oikeita tunteja . Mennyt ysiltä eilen illalla  nukkuu ja yrittänyt puoli seiskasta asti herätä, mutta en halunnut.
Tarvitsin suihkun ilmeisesti ja vaihtaa vaatettta.
Otin mun punaiset keväisemmät kopsottimet käyttöön jalkoihin.

Tein lättyjä sitruunamarmelaadilla, pinaatti-nuudeli-papu sörsseliä juustopedillä, ja join lidlin energiajuoman ja söin marsipaanipötkön sekä kinkku-juusto kolmioleivän matkalla. Illalla pitäisi kaverin pakkasesta hakea ehkä jokin jauheliha, mutta oon kyllä jo niin täys..koulussa oli muusia ja lihapullia.

Eilen illalla tuntui että olisin tulossa kipeäksi, menkat alkaa tai muuten särkee koko hormonikierukan pituudelta monta tuntia, koko takapuoli lihas on kipeä ja kaikki samaan aikaan tietty joten, vitutti maksimaalisesti.
Sain jopa, pari tekstaria naapurilta eilen illalla, vaiks ollutkaan enää hereillä tokan tekstarin aikaan. Siitä ollutkaan kun jotain kolme viikkoa kun se on tekstannut takas ja mä vaan pommitan sitä viestein tai ilmestymällä vaan sen luo ilman muuta syytä kun et on tylsää tai menetän järkeni yksin tääl ollessain. Piristä mua! Ole kiltti! Avaan ovi, stalkkaan sua, jne jne olen ihan pimpelipom sen oven takana lainaamassa euroa joka puuttuu että saan askin röökiä

Varmaan oon aika rasittava. Jos en oisi päätoiminen opiskelija, en tiedä mitä olisin. Ei mitään dramaattista silti...