Translate

kävijäpiikki

torstai 14. maaliskuuta 2019

Lättyä lotinaa

Kävellyt tänään seitsemän kilsaa.

Pari kertaa koululle ja takaisin ja muutenkin pelailemaan pokemon go:ta, jolloin sainkin opettajalta whatsapp viestin kesken pelejä, että lähdinkö jo ja jotain se lupasi että katsotan kahdestaan mun verkkosivuja.

Menin koululle tunniksi vielä takas laittaa sarakkeita vierekkäin ja ottamaan rivejä pois, nimeään niitä captioneilla ja muuteskin seilaa koodin ja css väliä...

..sijainen toivotti "hyvää iltaa", kun saavuin koululle joskus 11 maissa, mutta mulla oli tunnit päällekkäin niin en osannut valita joten en mennyt oikein kumpaankaan... olisiko huomenna sitten jotain oikeita tunteja . Mennyt ysiltä eilen illalla  nukkuu ja yrittänyt puoli seiskasta asti herätä, mutta en halunnut.
Tarvitsin suihkun ilmeisesti ja vaihtaa vaatettta.
Otin mun punaiset keväisemmät kopsottimet käyttöön jalkoihin.

Tein lättyjä sitruunamarmelaadilla, pinaatti-nuudeli-papu sörsseliä juustopedillä, ja join lidlin energiajuoman ja söin marsipaanipötkön sekä kinkku-juusto kolmioleivän matkalla. Illalla pitäisi kaverin pakkasesta hakea ehkä jokin jauheliha, mutta oon kyllä jo niin täys..koulussa oli muusia ja lihapullia.

Eilen illalla tuntui että olisin tulossa kipeäksi, menkat alkaa tai muuten särkee koko hormonikierukan pituudelta monta tuntia, koko takapuoli lihas on kipeä ja kaikki samaan aikaan tietty joten, vitutti maksimaalisesti.
Sain jopa, pari tekstaria naapurilta eilen illalla, vaiks ollutkaan enää hereillä tokan tekstarin aikaan. Siitä ollutkaan kun jotain kolme viikkoa kun se on tekstannut takas ja mä vaan pommitan sitä viestein tai ilmestymällä vaan sen luo ilman muuta syytä kun et on tylsää tai menetän järkeni yksin tääl ollessain. Piristä mua! Ole kiltti! Avaan ovi, stalkkaan sua, jne jne olen ihan pimpelipom sen oven takana lainaamassa euroa joka puuttuu että saan askin röökiä

Varmaan oon aika rasittava. Jos en oisi päätoiminen opiskelija, en tiedä mitä olisin. Ei mitään dramaattista silti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena ja asiallisena ja kiinnität huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!

PERSONALITY

Sensible
Emotionally versatile
Open
Industrious
Communicative
Gentle
Innovative
Resourceful
Perceptive
Supportive
Introspective
Idealistic
Well-organized
Charismatic
Energetic
Distant
Understanding
Observant
Dependable
Efficient
Practical
Entrepreneurial
Outgoing
Logical
Friendly
Dark
Fiery
Artistic
Rational
Experiential
Perfectionist
Analytical
Independent
Introvert
Unique
Intelligent
Structured
Creative
Dreamy

Vanhat