Lättyä lotinaa

Kävellyt tänään seitsemän kilsaa.

Pari kertaa koululle ja takaisin ja muutenkin pelailemaan pokemon go:ta, jolloin sainkin opettajalta whatsapp viestin kesken pelejä, että lähdinkö jo ja jotain se lupasi että katsotan kahdestaan mun verkkosivuja.

Menin koululle tunniksi vielä takas laittaa sarakkeita vierekkäin ja ottamaan rivejä pois, nimeään niitä captioneilla ja muuteskin seilaa koodin ja css väliä...

..sijainen toivotti "hyvää iltaa", kun saavuin koululle joskus 11 maissa, mutta mulla oli tunnit päällekkäin niin en osannut valita joten en mennyt oikein kumpaankaan... olisiko huomenna sitten jotain oikeita tunteja . Mennyt ysiltä eilen illalla  nukkuu ja yrittänyt puoli seiskasta asti herätä, mutta en halunnut.
Tarvitsin suihkun ilmeisesti ja vaihtaa vaatettta.
Otin mun punaiset keväisemmät kopsottimet käyttöön jalkoihin.

Tein lättyjä sitruunamarmelaadilla, pinaatti-nuudeli-papu sörsseliä juustopedillä, ja join lidlin energiajuoman ja söin marsipaanipötkön sekä kinkku-juusto kolmioleivän matkalla. Illalla pitäisi kaverin pakkasesta hakea ehkä jokin jauheliha, mutta oon kyllä jo niin täys..koulussa oli muusia ja lihapullia.

Eilen illalla tuntui että olisin tulossa kipeäksi, menkat alkaa tai muuten särkee koko hormonikierukan pituudelta monta tuntia, koko takapuoli lihas on kipeä ja kaikki samaan aikaan tietty joten, vitutti maksimaalisesti.
Sain jopa, pari tekstaria naapurilta eilen illalla, vaiks ollutkaan enää hereillä tokan tekstarin aikaan. Siitä ollutkaan kun jotain kolme viikkoa kun se on tekstannut takas ja mä vaan pommitan sitä viestein tai ilmestymällä vaan sen luo ilman muuta syytä kun et on tylsää tai menetän järkeni yksin tääl ollessain. Piristä mua! Ole kiltti! Avaan ovi, stalkkaan sua, jne jne olen ihan pimpelipom sen oven takana lainaamassa euroa joka puuttuu että saan askin röökiä

Varmaan oon aika rasittava. Jos en oisi päätoiminen opiskelija, en tiedä mitä olisin. Ei mitään dramaattista silti...

Kommentit

Twitter/kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy

Suositut tekstit