ihmisoikeudet

Ehkä sä haluat pitää sen (isän koulukaveri laiterahoituksesta jota edelleen makselen)

Olen silmittömän vihainen kaikenmaailman rahan lainaajille jotka valehtelevat sovituista asioista. Lowellille olen maksanut vuokrasaatavan j...

Translate

maanantai 4. maaliskuuta 2019

Sanavaraston täydennystä hyppysellinen sekä kaikenpaljastavaa ilonpilaamista yksi kansantaudillinen

Lahjoitin jollekin teatteriryhmälle mun loput korsetit Roskalava ryhmässä. Melko varma että ne, pari meni jo, jotka myös pystyy kutistaa vyötäröä jos ne tiukalle nyörittää.

Keitin kahvia äsken itselle. Telkkari haettiin kun tulin kaupungilta, nyt enää tv-tasosta päästä eroon jne. Tein lämmintä voileipää, mutta franklyn lounas mun yksityisopetettavan naikkosen kanssa, oli melko täyttävää ja makeaa... hain apteekista rennie tabletteja jos sattuisi vielä närästää toistekin. Muutenkin täyttyi omavastuu vihdoin tältä vuodelta :/

Dödöä ja pumpulipuikkoja. Teki mieli hankkia jokin kasvonaamio tai kuorinta, en sit ostanut.

Kävin nopeeta alakerrassa pesemässä pienen koneellisen pyykkejä, huomenna lisää kun tuun koulusta. En hiihtolomalla vilkaissutkaan oppikirjaan päin vaikka piti.

Kävin eilen naapurilla mutta ei siitä oikein tullut mitään. Seuraavan kerran jos se ei anna mulle niin en kyllä kehtaa enää ikinä mennä sen luo tai muutenkaan nähdä tyyppiä. Lauloin ehkä pari tuntia karaokea, kun se katseli telkkaa siinä sohvalla vieressä ja "don't quit your day job" tyyppinen vastaus sieltä vaan sun muuta puoliksi loukkaavaa. Onneksi mulla on paksu nahka ja muuten olen hellempi ihminen kuin se. Jaa niin mut mä bloggasin englanniksi sen silmärypystäkin kun se menee silmänurkasta poskipäälle enkä halua ikinä tulla niiin vanahaksi...

Jöö. Ahdisti eilen illalla vähän. Olo oli varsin yksinäinen. Hyljeksitty. Torjuttu. Jos mulla ei olisi ollut dildo jalkojenvälissä niin ehkä olisin purskahtanut itkuun. Nainen vääristä päistä märkä siinä.

Mulle tuli kutsu ihotautilääkärille joskus kuukauden tai kahden päähän. Kontrolliaikaa jalkoväli taudin näpyistä. En ees saa enää sairasta tyydytystä kun puhkaisen mätäpaiseen. nyyh.

Pitäisi sitä luovaa kirjoituksen kurssia. Ja kaikkea.

Niin joo pilaan aina illan. Olen sellainen spoileri. Vitun naapuri miksi oot ilkeä ja sit mulle vaan tollainen kusipää. Muutenkin miehillä on jokin taka-ajatus että mulle voi lähettää vaan viestin kerran kuussa kun kelpaa, ja silloinkin vaan pyytää ilmaiseksi suihinottoa -- ilman mitään sivistynyttä keskustelun tynkää edes siinä välissä yrittää vastata mulle tms


Missä on kaikki miehet jotka edes vähän panostaisi muhun. Ai niin mutta ei niitä pääsiäispupuja oo.