Translate

kävijäpiikki

sunnuntai 10. maaliskuuta 2019

Sananlaskuni ontuu mutta linkatkoon, sanoi mykkäsokea mummo kun takatalvi piiritti pirtin täyteen hankea

Kävin katsomassa Captain Marvelin 3deenä, ja syömässä etanoita ja fishnchipsejä Ohrajyvässä eilen.
Olin tunnin ajoissa toimistolla joka siis kustansi nämä asiat sekä leffaeväätkin vielä, mutta olin hankkimassa uutta halpaa kakkospuhelinta enkä sitten jaksanut enää poukkoilla pelaamassa ympäri keskustaa...
Kiikutin siitä kaakkini kotiinpäin, ja olin naapurilla naapureiden kanssa aamuyöhön, kunnes se kunnon mies tuli käymään vielä hetkeksi, mun luo, ja sit nukuin pari tuntia ja heräsin koska hän tuli uniinkin.
Laitoin tekstiviestiä kaverille ja kävin suihkussa. Menossa kävelylle muutaman tunnin päästä.

Sain siltä naapurilta naistenpäivä konvehteja ja pikkupullia ja halauksen myöhässä ja kuitenkin naapurituttumme, väittää että me seurustellaan, vaikka tässä onkin vähän kuiva kausi seksin suhteen ollut täysin minusta riippumaton ehkä kylläkin. Mun sulavuus on kadonnut jonnekin aloitteiden tekemiseen ja jotenkin turhan keskustelun välimaastoon liittyen edellisen suhteen kommunikoinnin puutteettomuuteen eiku
Olen kuulemma enemmän oma itseni ilman sitä eksää. Ennen en edes puhunut ja kaikki luuli minua mykäksi tjtn mutta nyt ehkä kestän kiusoitteluakin taas.

Huomenna oisi pitkä päivä kaupungilla terveydenhoitomenoja ja muuta sovittua. Huhtikuussa seuraavan kerran sosiaaliasemat ja ihotautiklinikat.

Paino oli aamulla 120,5 vaiks oon juonut kaljaa viime yönä ja syöpötellyt muiden laskuun enkä ees levännyt mitään juuri. Se on melko paljon kanniskeltavaa. Saaveittain läskiä - jos miettii, vaikka olen lyhyt ja sopusuhtaisen leveä joka kohdasta ollut aina.

Meen kai pesee hampaat. Olo on vieläkin vähän huteralla pohjalla enkä edes ole noussut seisomaan. Välillä tullut jotain huimausta, kun nostelee laatikoita tai tavaroita, eikä mulla ole ollut sellaista kuin joskus kun olin masentunut viimeksi? Sitten aloitin masennus vibaani oikeastaan lääkkeet, alkoi oikeasti ahdistaa, ja asiat korjaantui kunnes ne ei enää korjaantunut vaan lobotomiazombius iski LOPPU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena ja asiallisena ja kiinnität huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!

PERSONALITY

Sensible
Emotionally versatile
Open
Industrious
Communicative
Gentle
Innovative
Resourceful
Perceptive
Supportive
Introspective
Idealistic
Well-organized
Charismatic
Energetic
Distant
Understanding
Observant
Dependable
Efficient
Practical
Entrepreneurial
Outgoing
Logical
Friendly
Dark
Fiery
Artistic
Rational
Experiential
Perfectionist
Analytical
Independent
Introvert
Unique
Intelligent
Structured
Creative
Dreamy

Vanhat