ihmisoikeudet

Hullu saa olla mutta ei tyhmä—muut lukutaitoiset

 Herännyt kahtena aamuna viideltä ja sitten kun saisi nukkua, niin herää nukuttuaan 2,5 tuntia. Nälissään kai ottamaan aamulääkkeet, käymään...

Translate

keskiviikko 6. maaliskuuta 2019

Jaa, mää vai? Mikälie turisti, vai mitää perkelettä noita heimolaisia sattuu näkyilee?

Näin keskustassa tuttuja tamperelaisia. Suurin osa hervannassa asuvia, samaa koulua käyviä sattumalta. Toista pyysin menee pois, ettei häiritse mun tapaamista... Olen juonut liikaa kahvia tänään muutes! joten kofeiinihorkkavaroitus (jos nyt satut lukee tai pidät mysteereistä. Oli mulle joku tunkenut luukkuun Yrittäjät -lehdenkin?)

Itse asiassa yritin toimia etsivänä että, kelleköhän juttelin kymmenen minuuttia, siellä munkkikahvilassa. Jos hän tekisi mulle sormuksen jostain mun äidinäidin lusikasta jos se kerran oli korualalla. Olen hukannut vaihtarivuoden mustan(tummansinisen) helmen jonka ongin Wightin saarilla, joten siitä ei enää saa sormusta. Oli sillä arvoakin. Pitäisi laittaa etsintäilmoitus siitä 45v. tyypistä jonnekin, oli niin charmikas. Jos edes näin mitään mun aurinkolasien alta. Viimeisiksi sanoiksi jäi nauru siitä millainen "kusipää" eksäni oli loppuviimein, joten olisi voinut paremminkin mennä.

Sitten sen mun uuden best buddies kamun kanssa oltiin saman lipun takana jossain koskenrannassa mutta en nyt tiedä saiko siitä hyvää kuvaa jos se täytyy muokata ja rajata tjtn... lol. Mun naama ehkä kiiltää ja kaksoisleuat hohtaa vielä enemmän että en usko että sai hyvää kuvaa meidän punaisista naamoista. Oli kyl kivaa sosialisointia. Joku ulkomaalainen mies, laittoi snapchattia kans koko ajan ja nyt mulla on sen whatsapp (puhelinnumero).

Ei voi sanoa että olisi yksinäinen olo enää tänään kun pakostakin liikaa ihmisiä tällä alueella tai siis mikälie suurkaupunki Tampere onkaan nykyään.

Mun piti tehdä jotain ruokaa. Tuorepastaa ja pastakastiketta. Mutta kun kävin jo subissa syömässä. Sit mun paras ystävä soitteli kans ja puhuin sillekin sen kymmenen minuuttia henkilöllisyyden todistamisesta. Nyt on taas elokuvafestarit menossa ja niinku se on käynyt ne Sodankylän filmifestaritkin joskus (ei mun kanssa) kun se on cinemafiili. Minua ei kyllä kiinnosta lyhyet mustavalkoelokuvat, joten - turhaa?

Tampereella on oma matkamuistomyymälä, tai muu sellainen myymälä, yhdessä salaisessa paikassa josta voi ostaa kaikkea Tampere Seuran Tampere kirjoja, julisteita, ym https://www.tampere-seura.fi/tampere-tuotteet/ & se mun kaveri olisi kerran ostanut koko kaupan tyhjäksi kun eksyttiin Kauppakatu 1:Seen... mutta suomalaisille tampere "faneille"- varmaan toi shoppi vaan on? Kun google ehdottaa kaikkea muuta matkamuistoja hankkii mutta siis... turisteille sieltä kaikkea vaan!

Pyynikin munkkikahvilassakin on "world's best donuts" ja muutenkin Plevnasta saa (jos ei ole täynnä tai varattu täyteen) helposti mustaa makkaraa mitä nyt on vienyt sinne jotain turkulaisia, hah ha.

---

in English? Socialize with me for 10 minutes today and you're no exception to the most people I know (or not)