ihmisoikeudet

Tuitui tuutilullaa

 Postia. Kortti Ranskasta sendsomething kautta. 9 atc korttia kun olin tehnyt swapin niistä niin se palautui jo toinen sellainen. Kutsu kave...

Translate

torstai 28. maaliskuuta 2019

Otsikot ovat uhanalaisia otuksia

Nyt kun lintsasin koulusta ekaa kertaa ton open tunneilta ja en voi lähteä ihan vielä, Vehmaisiin työhaastikseen, mulla on päänsärky ja muutenkin enää kolme tupakkaa jäljellä, niin miettisi mikä kannattaisi tehdä ensin. Koulussa oisi ollut kalakeittoa ja mulla ei todellakaan ole ruokahalua.

Pitäisi käydä postissa viemässä mun vanha, iphone palauttamassa palautuskuoressa, kun sain uuden tilalle. Toisaalta odotan sukkalähetystä niin ei jaksaisi rampata postissa jos voi samalla hoitaa eikä tolla ole kiirettä.

Ilmeisesti mun pitäisi alusta asti asentaa se wordpress... toki voisin jos mun asiakas suostuu jos se on mahdollista, koska sen sivut ei ole kovin turvalliset enäää niiden PHP-kieli on vanha ja jotain hyökkiäksiäkin ollut tuhat :D Ota siinä sit talteen tosin jotain tietoa niistä muista käyttäjistä tai muutenkin varakopioida että siitä saisi vielä samanlaisen tietokannan jos sen asentaa alusta argh. Ehkä pitäisi vaan ottaa joku muu asiakas näyttöä varten jolle saisi tehdä alusta asti toisaalta houkuttaisi ihan fiktiivinenkin asiakas.

Kaikki tunnit liittyen kahteen viimeiseen näyttöön on toukokuun lopulla ja suurin osa päällekkäin, mitä katselin. Se kesätyö pitäisi aloittaa varmaan toukokuun alussa viimeistään? Tunteja ei ole kun viikon päästä seuraavan kerran, tiedä sit mitä mun loput luokkalaiset tekevät koululla joka päivä.

Olisipa sellainen Pottereista tuttu ajankääntäjä, että voisi olla useammassa paikassa samaan aikaan. Sellaista ei ole edes niiden mobiilipeliin keksitty.

Toisaalta luin oppikirjasta kaiken mahdollisen liittyen siihen fleksopainoon sekä itse firman sivuilta kaikkea ja muistelin sitä tehdasta ja kaikkea mitä ne esitelmöi siellä tutustumiskäynnillä. Mutta silti jos matkustan vajaan tunnin sinne bussilla ja, ne vaan kyselee "kuumottavia" kysymyksiä... tuhlaan aikaani kait. Kai ne fotopolymeerilaatat, rasteritelat, sun muut karkaisut ja kovuudet ja altaiden pesut tai muut painovärien ominaisuudet, on sit vaan jotain yleistietoa tältä alalta ja kävin niiden värikeittiössä testaa turhaan niitä väriavaruuksia