Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Kurkunpäästä pamahtaa kohta muutakin

Oksettaa. Söin liikaa. En silti voi oksentaa. He eivät tiedä mitä tekevät. Nyt on kaikkien miespuolisten sukulaisten suusta tullut neekeri. Rasismia isältä pojalle.

En ymmärrä miten kenenkään kunto voi pysyä edes hyvänä tällaisessa ilmapiirissä. Kaikki reippaat askelet.

Liian erilaisia olemme. Tarvisi olla jokin turvasana. Hapenottokyky. Piereskelynvapaus ja röyhtäily. Mutta tykkään miellyttää ja olla olevinaan jotain hienompaa. Kattaa pikkulusikan lautasen päälle ja kuudet kananmunat munakuppeihin piirtää nokkien sijaan suut, kun tipultani puuttuu nokka.

Ehkä viikon vääntää taas vatsaa nyt.

Greta ei syö fetaa. Juustokakusta saa hullun lehmän taudin.

Satuolennot ei kerro miksi niitä juhlitaan. Ev.lutkujen syy

Uskonto, politiikka, ja sukututkimus. Tukkoiset rännit ja kompostit, itse valettu takka, tiiliseinän maalaaminen ja kattotiilien harjaus.

Asioita joita ei saa sekoittaa. Viini ja yli litra limpparia, kahvit, pohjavesi, uunikasvikset ja kanaa, kastike ja salaattia puoli lautasellista. Täytettyjä kalaruusukkeita kirjolohesta, tiraus sitruunaa. Mämmi ja vaniljakastike.

"Joko sä painat 150 kiloa?" Arvioipa ite

Muoks.

Olisi ollut minipossu pöydän alla muttaku ei viitsinyt antaa parsa-pekoneita sille... Olisipa voinut vaan piilottaa kaiken lautasliinaan.
minipossu=koira joka tappoi joululahjansa pääsiäisenä kuin minkä tahansa jeesuksen
Muiks2.
Limppu ja keksit joiden päällä juustoa vielä toki…ja pari ruohomunaa. Paino nousi kyllä ylemmäs mitä se on ollut 

Tiesin heti helvetin neljätoista

Puistossa on 20 eläintä, sekä koiria että kissoja
Kuinka monta kissaa puistossa on?
(1) kissoja on enemmän kuin koiria. Koiria on parillinen määrä.
(2) Jos puistossa olisi 9 kissaa vähemmän, niin koiria olisi enemmän kuin kissoja.
Riittävästi tietoa kysymykseen vastaamiseksi sisältää
A. (1), mutta ei (2)
B. (2), mutta ei (1)
C. (1) ja (2) yhdessä
D. (1) tai (2) erikseen
E. ei kumpikaan
- Kumpikaan lisätieto ei yksinään riitä.
- Jos kummatkin huomioidaan, niin kissojen lukumäärä on joko 12 tai 14. Tämä ei ole tarkka ja
yksiselitteinen vastaus, joten oikea vaihtoehto on E. ei kumpikaan.
En löynnyt matskuja tällä kertaa myöskään. Kaikkea muuta. Huonoa motivaatiota kirjeineen, ja tyyliuskollista hosumista. Olin kuulemma silloin niin huonossa kunnossa... 2007-2009
Mummut on best, mutta ei ne parhaiten tiedä. Opintopolku jäi vajaaksi. Pitää tutkia kelpaako, vai pitääkö alla olla jo puutunut perse, joka on suorittanut koulutusta. Lyhyttä kovaa ja korkeelta...
Noh hain sitten kissojen ja koirien kanssa, niin tuskin riittää derivaattoihin päättyvä laskupää noihin. Trigonometriallakin kuulemma voi todistaa pythagoraan lauseen.
Hain, yritin, villitsin. Ale iacta est. Veni vidi vici. Muttei löydy paikkoja mulle ollenkaan noihin ja tunnen itseni vain tyhmäksi. Tamk ja Tuni olisi lähellä meikän polkuja mutta kuulun varmaan sinne kinderi tarhaan??? Harhailen jos ikinä kuvittelette- että kävisin kalliita kesäyliopistoja ja kirjoittaisin digitaalisena koko helevaatan lukion uudestaan, uudestaan. Sinne teille rehtoreille verkostoitumiset. Huh.

Vimppa sana on ei kai niin... lusikallistakaan ei pysty niellä aamupuroa enemmän, mitä pakottanut itsensä vetää. Tarvitsen uudelleenkäynnistyksen, uudet silmät, kokeet ja ei voisi itsensä olla. Jään alle normaalin. Itsensä vertaaminen muihin on sitten kattia kansalle!!!!

En ehdi blogata oikeita asioita, mitkä jää muistiin? Pitäisi keskittyä kaikkeen huonoon ja nähdä negatiivista kaikkialla missä sitä ei ole, kuten rasisti. Siinähän sitten valokeilassa keikailla ja itkeä, vaikuttaa herkältä ja nuorelta. Minut ainakin heittty parhaimmassa kunnossa koskaan missä olen ollut, hullujenhuoneelle kunnes en ole pystynyt puolustaa itseäni.

Ei se mitään, olen vain jokapäiväisen katkera vaikken pitkävihainen. Muut osaa kyllä sen vihan ja jäänkylmät taidot joissa helvettikin jäätynee.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King