ihmisoikeudet

Ehkä sä haluat pitää sen (isän koulukaveri laiterahoituksesta jota edelleen makselen)

Olen silmittömän vihainen kaikenmaailman rahan lainaajille jotka valehtelevat sovituista asioista. Lowellille olen maksanut vuokrasaatavan j...

Translate

keskiviikko 5. huhtikuuta 2023

Museomme aukioloajat menevät nykyään kiinni kello...Päivitän ohjelmistoa. Poistin väliaikaisesti PhotoShopin koneelta.
Pakkasin aamupäivällä pienen matkalaukun vaatteita ja tarpeita, unilaitteen, ja laitteeni. Kastelin kukat. Varmistin naapurilta, ettei ole vielä aika laittaa tennareita jalkaan.
Sitten käytiin kaupoilla kun mut haettiin, vähän ajoissa. Kynsienlakkaus operaatio oli kesken. Autoin ostamaan pääsiäisen ostokset, 80 eurolla meni kahden ihmisen karitsoihin massia.
Sitten syötiin hyvin. Join 1,5 litraa pepsi maxia. Alkuruoka taisi olla pepsico:n valmistamat sipsit myös. Makua pitää olla! Possut uhrautui eteemme parsapedillä. Rustiikkinen voissapaistettu peruna vedettiin napaan. Kaikkineen, loput.
Auttelin koristelemaan pääsiäistipuja. Mulle löytyi monta erilaista ruuvia ja naulaa. Sellainen kokaiinipussillinen, tiätteks. Viimeiseksi mä nyt russofobiaa puhuin babushkani kanssa.
Kahva lähti jääkaapista irti ja sen paikkaaminen tuli hankalaksi. Ranskalainen pösö äänteli joka jarrutuksissa korviin kimakoita kirosanojaan. Erehdyttiin autohallissa ajoneuvosta melkein ja kaikkea.
Päivällä oli auringonpaiste sokaisevaa, ja nyt alkaa laskea. Aina kun tulen tietoiseksi valon määrästä... tai ei mitään...
On kiva olla perheen kanssa. Kuunnella ja puhua. Aika paljon vitsailen asioita. Nämä on niin tosikokkoja kokkoon kokonaanko kokossa koko kokko.
Saas nähdä pääsiäinen, saanko murusta huonetoverin.
Kestä rakas ketsuppini, ei jatkojen jälkeen ole enää jatkoja. Tämä viiden tähden ruokailu on kyllä odotuttanut taas itseään. Mutta maanviljelijä vakonsa valitsee.
Välilllä jokin virtaa pään läpi. Tiedän että jokin haitallinen se on. Näppäilyn äänet ja pakastin kilpailee. Vaihdoit sentään sivua... loppuu paikallisuutiset, joten anna juttuvinkki. Harmi kun julkkis jonka luokse pääsin, on useinkin niillä sivuilla. Paras kaverini piti mummustani myös. Nuoremmaksi voisi luulla kun on niin pirteä. Selittää 50-luvun nuoruuttaan vielä ihan ettei mitään unohda.
Siitä puhe mitä politiikka suuhun tuo.