ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

perjantai 7. huhtikuuta 2023

Tiesin heti helvetin neljätoista

Puistossa on 20 eläintä, sekä koiria että kissoja
Kuinka monta kissaa puistossa on?
(1) kissoja on enemmän kuin koiria. Koiria on parillinen määrä.
(2) Jos puistossa olisi 9 kissaa vähemmän, niin koiria olisi enemmän kuin kissoja.
Riittävästi tietoa kysymykseen vastaamiseksi sisältää
A. (1), mutta ei (2)
B. (2), mutta ei (1)
C. (1) ja (2) yhdessä
D. (1) tai (2) erikseen
E. ei kumpikaan
- Kumpikaan lisätieto ei yksinään riitä.
- Jos kummatkin huomioidaan, niin kissojen lukumäärä on joko 12 tai 14. Tämä ei ole tarkka ja
yksiselitteinen vastaus, joten oikea vaihtoehto on E. ei kumpikaan.
En löynnyt matskuja tällä kertaa myöskään. Kaikkea muuta. Huonoa motivaatiota kirjeineen, ja tyyliuskollista hosumista. Olin kuulemma silloin niin huonossa kunnossa... 2007-2009
Mummut on best, mutta ei ne parhaiten tiedä. Opintopolku jäi vajaaksi. Pitää tutkia kelpaako, vai pitääkö alla olla jo puutunut perse, joka on suorittanut koulutusta. Lyhyttä kovaa ja korkeelta...
Noh hain sitten kissojen ja koirien kanssa, niin tuskin riittää derivaattoihin päättyvä laskupää noihin. Trigonometriallakin kuulemma voi todistaa pythagoraan lauseen.
Hain, yritin, villitsin. Ale iacta est. Veni vidi vici. Muttei löydy paikkoja mulle ollenkaan noihin ja tunnen itseni vain tyhmäksi. Tamk ja Tuni olisi lähellä meikän polkuja mutta kuulun varmaan sinne kinderi tarhaan??? Harhailen jos ikinä kuvittelette- että kävisin kalliita kesäyliopistoja ja kirjoittaisin digitaalisena koko helevaatan lukion uudestaan, uudestaan. Sinne teille rehtoreille verkostoitumiset. Huh.

Vimppa sana on ei kai niin... lusikallistakaan ei pysty niellä aamupuroa enemmän, mitä pakottanut itsensä vetää. Tarvitsen uudelleenkäynnistyksen, uudet silmät, kokeet ja ei voisi itsensä olla. Jään alle normaalin. Itsensä vertaaminen muihin on sitten kattia kansalle!!!!

En ehdi blogata oikeita asioita, mitkä jää muistiin? Pitäisi keskittyä kaikkeen huonoon ja nähdä negatiivista kaikkialla missä sitä ei ole, kuten rasisti. Siinähän sitten valokeilassa keikailla ja itkeä, vaikuttaa herkältä ja nuorelta. Minut ainakin heittty parhaimmassa kunnossa koskaan missä olen ollut, hullujenhuoneelle kunnes en ole pystynyt puolustaa itseäni.

Ei se mitään, olen vain jokapäiväisen katkera vaikken pitkävihainen. Muut osaa kyllä sen vihan ja jäänkylmät taidot joissa helvettikin jäätynee.