ihmisoikeudet

Hullu saa olla mutta ei tyhmä—muut lukutaitoiset

 Herännyt kahtena aamuna viideltä ja sitten kun saisi nukkua, niin herää nukuttuaan 2,5 tuntia. Nälissään kai ottamaan aamulääkkeet, käymään...

Translate

lauantai 29. huhtikuuta 2023

Lakkasin stressaamasta kun huomasin ettei kukaan muutenkaan usko mitään jota tiedän

  • Ottanut päikäreitä koko päivän. Liikaa ajatuksia, joiden alkuperä internet. Sitten sain kasaan itseni ja kävin kaupassa.
  • Huomenna bestiksen kanssa vapunviettoa. Tamppi pitäisi löytyä joltain. Melko varma että se on pieni laukku tms tänä vuonna. Joo, hammasharjoineen ja kortsuineen vitsineen 10e (ihan kuin en olisi pessyt hampaita jo kaksi kertaa tänään)
  • Olenkohan mä nähnyt tämän, vai sen jakson josta on tuo 10 vuotta... kun gordoni on Islannissa. *katsoo national geographic:ia* Olen huono maantiedossa. En ole ihan varma olenko ollut ikinä ruotsissa vai norjassa ja joskus menee italia ja ranskakin sekaisin, saatika muut välimerenmaat ja ns. keskieuroopat tai pohjoismaat.
  • Ööh, mä söin pari graham piirakkaa kurkkusalaatilla ja ketsupilla ja sit vaaleaa leipää kaakaolevitteellä. Otin lääkkeen jo, vaikka yleensä ottanut seitsemältä. Kai nyt on jo ilta.
  • Ostin 25 egellä safkaa lähikaupasta. Sillä ei paljoa saa... mutta jos nyt jokin lisää vain kuuma vesi kuppikeittoa sieltä.
  • Pitäisi kyl tehdä jotain hiuksien juurikasvulle. Huomasin vasta eilen että sitä on aika leveästi pitkin päätä.
Kysellyt muilta mitäs työn raskaan raatajat, koska onhan tuo Vappu nyt työmiesten juhlaa... en ole edes serpentiinejä laittanut tänä vuonna, ja nyt vasta tuli edes mieleen???? Hups, no enköhän mä ehdi ennen Beltanea jotain bilettämään