Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

perjantai 7. huhtikuuta 2023

Kurkunpäästä pamahtaa kohta muutakin

Oksettaa. Söin liikaa. En silti voi oksentaa. He eivät tiedä mitä tekevät. Nyt on kaikkien miespuolisten sukulaisten suusta tullut neekeri. Rasismia isältä pojalle.

En ymmärrä miten kenenkään kunto voi pysyä edes hyvänä tällaisessa ilmapiirissä. Kaikki reippaat askelet.

Liian erilaisia olemme. Tarvisi olla jokin turvasana. Hapenottokyky. Piereskelynvapaus ja röyhtäily. Mutta tykkään miellyttää ja olla olevinaan jotain hienompaa. Kattaa pikkulusikan lautasen päälle ja kuudet kananmunat munakuppeihin piirtää nokkien sijaan suut, kun tipultani puuttuu nokka.

Ehkä viikon vääntää taas vatsaa nyt.

Greta ei syö fetaa. Juustokakusta saa hullun lehmän taudin.

Satuolennot ei kerro miksi niitä juhlitaan. Ev.lutkujen syy

Uskonto, politiikka, ja sukututkimus. Tukkoiset rännit ja kompostit, itse valettu takka, tiiliseinän maalaaminen ja kattotiilien harjaus.

Asioita joita ei saa sekoittaa. Viini ja yli litra limpparia, kahvit, pohjavesi, uunikasvikset ja kanaa, kastike ja salaattia puoli lautasellista. Täytettyjä kalaruusukkeita kirjolohesta, tiraus sitruunaa. Mämmi ja vaniljakastike.

"Joko sä painat 150 kiloa?" Arvioipa ite

Muoks.

Olisi ollut minipossu pöydän alla muttaku ei viitsinyt antaa parsa-pekoneita sille... Olisipa voinut vaan piilottaa kaiken lautasliinaan.
minipossu=koira joka tappoi joululahjansa pääsiäisenä kuin minkä tahansa jeesuksen
Muiks2.
Limppu ja keksit joiden päällä juustoa vielä toki…ja pari ruohomunaa. Paino nousi kyllä ylemmäs mitä se on ollut