Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Jaa tämän kävely taipumukset

 Rohkenen epäillä että ohimennessäni "tuo" viittasi minuun etten kävele paljoa. Siis anteeksi nyt teidän pers-neitiytenne, mutta mistä saa tällaiset reidet jos ei kävele, mun lihakset painaa hänen verran! Sitten mietin jo kaikkea muuta, kun alkoi vituttaa jos kommentoi mua.

Kävin kirpparilla ekaa kertaa Laukontorilla. Sitten söin ekan quesadillani kenties. Kerroinko käyneeni labrassa ja uudestaan bookcrossing miitissä? Alkon kautta kotiin. En ole vielä korkannut mitään. Tekisipä mieli... mun piti vaan jotain, en tiedä mitä odotin, että jaksaisin hakea ranskalaiset bk:sta vielä ostosteni kanssa?

Kello on paljon. Keskiyön jälkeen takuueläke. Kattoo mitä jää. Ostin kirpparilta pelkät pinsetit. Nypin muutaman vierekkäisen pillukarvan, mutta oli sen verran terävät, että halkesi eikä silleen irronnut tupista. Kenties karvani laatu on vain niin huonoa.

Tein salaatin ja join 1.5 litraa limpparia taasen. Aamupaino oli liikaa kun eilen se perhepitsa /:

Tuli tulokset tekstarilla labrasta. Pitkäsokeri varmaan huonohko? En kyllä paastonnut mitäään. Aamupuurot oli pohjalla hilloineen. Ja sitten ne huonot kolesterolit... Saatoin vähän nähdä omiani mutta paksulta näytti se veri jotenkin ketsuppimaiselta tai joltain menkkavereltä... ehkä ne juoksutti sen nopeeta kun oli niin kummaa (yleensä vastaukset tulisi vasta sen vuorokauden päästä?)

Mutta joo, mä piirsin tummansinisellä tussilla ääriviivat käden rypyistä. Koomista tuli. Koska sekin kuluu ja lähtee pois, irti mun kädestä, tuo tussi Sharpie(R). Ihan vaan Pinterest inspiroi taasen.

Eläkää hitaasti? Se oli kyllä kaunis se auringonlasku tänään. Tunnit kuluu. Tapahtumat tapahtuen käyvät. *jokin lasi kolahtaa aterimeen keittokomerossa* shit! pelästyin vähän. Tiskit pitäisi kyl.

Jaksaisi viittis pystyisi kykenisi, negatiivisuudellaankin. simmut väsyy. Meinaan vaan että tota noin mitä sitten odotittekin niin vältätte asioita jotta voisitte tehdä asioita välttämään edellisiäkin... 

Oppimisen psykologiaa opetetaan yhä, vaikka ihmisen aivopuoliskotkaan ei jakaudu "luovaan" sekä "matemaattiseen, faktaan perustuvaan" puoliskoihin oikeaan ja vasempaan... kallonmuodoistani voi päätellä vain hieromalla että mulla on hilsettä jne pimeässä kopeloimalla tuntea arpia mun reisissä 

Vaikka ei se mitään, kyllä mä ylpeästi kannan kilot mitkä on suotu. Selviydyin taas syötyäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King