ihmisoikeudet

Ich kann kein Deutsch

 Aikaa on lentänyt 6kk siivillä siitä kun mulla viimeksi oli täällä vieras sohvalla nukkumassa viikon. Sillä tyypilla on myös vielä kuukaude...

Translate

keskiviikko 26. huhtikuuta 2023

Neljä teosta, istui laudalla, Kajsan kaikki omatekele kirjat vuosien varrelta (Bloggaaja, Kitujainen, Blogi 2022)

 Parvekkeelle näyttäisi osuvan aurinko hienosti just, mutta ehkä tuolla vähän tuulee myös. Laitoin harmaan hupparin vanhan mustan kulahtaneen yöpaidan päälle  ja jotkut halpakaupan suorat mustat housut tekokuitua. Ruokalähetys tuli ja meni. Dippasin vähän selleriä ja perunalastua. Mulla olisi jotain keksejä nyt ainakin jos tekisi jotain s'morea valkosuklaasta ja vaahtokarkeista. Puuttuu vain se nuotio keskeltä olohuoneen lattiaa.
En tee tänä vuonna simaa. Diabeetikot ei saa kuulemma sellaista juoda. Ehdin silti jo ennen diagnoosia maistella ettei nyt mennyt ihan elämänilo.
Siitähän se. Ei mulla oireita ole ollut, rasvamaksa ja verikokeissa verenglukoosi arvo korkea. Yleensä ollut niillä rajoilla ettei ole diabeetusta. Mistä lie keksivät tämän rutiinitarkastuksen ohessa, perseestä.
Mutta joo. Meikä on ihan tyhmä. Miten antanut mennä kontrollin ruoasta nyt tollee. Ehkä valehtelisin jos sanoisin että vihaan ruokaa, mutta korkeasti paheksun kaikenlaista nautiskelua. Liikaa sortunut syömiseen ja ruoan hankkimiseen. Kaverini väitti kyllä sanoneensa mulle. Loppuuko mun elämä johonkin veritauteihin eikäku insuliinin paskoihin toimintoihin, no niin... elämäntapatauti ja lällällläää
Lekuri vajaan kolmen tunnin päästä. Hiemanko olisi nopeeta jos saisin lääkkeet jo tänään käteen. Olin toki väsynyt 10 tunnin levon jälkeen. Huvittanut syödä, mihin lie koomaan olisi vajonnut.