ihmisoikeudet

Uuvun jo uneksimisesta

Liian pieni tarve  Mulla on huono kunto. Ei tule lähdettyä kävelylle. Rakennuksessa on ilmainen sali ja itselläni kuntopyörä ja painot. Mull...

Translate

lauantai 1. huhtikuuta 2023

Kuullun jummartaminentplöp

 Filosofian maisteri miettii, elämäkerrallisessa Unelmaero kirjassa, mitä on hyvä ihminen ja väittää että se on mahdotonta samaan hengenvetoon. Entä hyveet, Aristoteleen sielunoppi? Väitän että olen aina oikeassa sekä hyvä ihminen.Tarkalleenottaen mitä jätän sanomatta, ja miten johdan esimerkillä tai en, ja minne johdatan toisia. 

Jätin BookBeatiin arvostelun. "Jokaisen menestyneen miehen takana seisoo nainen joka on tehnyt kaikkensa menestyksen eteen." Ei erityisemmin kiinnosta olisiko "stara" Ismo päätynyt tuohon suosioon jos sen vaimo ei olisi istunut yleisössä ottamassa muistiinpanoja, editoinut ja laittanut koheesiota niiden yritykseen, hupihahmoon, antanut sketseihinsä matskua, tai analysoinut tuota kieltä korkeastikoulutettuna verrattuna hassuun epäonniseen väsyneeseen säärikarvaiseen juippiin, joka on lähinnä käynyt töissä 2vk, haastatteluun siivousfirmalle "iss" avaruusasemalle tai lähes saanut nimensä johonkin tutkimukseen näpyteltyään exceliin numeroita... ei siis oikeita töitä tarvinnut tehdä kummankaan koskaan?

 Myydä vain sketsejä, vitsejä, itseään, takaovesta sisään ja ulos. Erikoisluvalla tarkkailemaan mikä kutkuttaa nauruhermoja.

En siis naura kovin usein. Harvemmin masturboin. Eilen nauroin kuolemalle. Olen epäkonventionaalinen. Enkä osaa itseäni puolustaa. Ehkä manipuloida ja käyttää muiden hyvyyttä, mikä on se vaarallisin taito. Krav maga, samurai pose, vai vyö karatessa. Helpoin ja paras puolustus on pötkiä vittuun vähän nopeeta ettei toinen ehdi räpäyttää silmiään. Takavasempaan pötkiminen, jep. En mä ehdi olla kohtelias ja hyvätapainen muiden silmissä jos se tarkoittaa etten saa olla hauska omasta mielestä, nuhdella tietäjiä ja innostujia.

Edellisessä luvussa tuo vitsailija, puhui seksityöstä ja nyt seksivalistuksesta. En mä ikinä unohda sitä katsetta alakoulun seksivalistuksen jälkeen, kun yksi poika katsoi hyväksyvästi kohti mun alapäätä? 

Katsokaa sitä maata vaan, niin voitte lattiaa, omistaa. Mun ekat treffit naapurinpojan kanssa oli, Pocahontas leffassa. En ehkä sanonut yhtään mitään koko aikana. Satuin Jonnen nähdä alasti. Sekin taisi nähdä mut ålasti khyl. Rautatieläisentie oli mun lapsuudenkoti mun mielestä. Ekat kymmenen vuotta. Sitten aloinkin masturboida, jäädä kiinni, saada kylmiä suihkuja vaatteet päällä, tulla läimäistyksi kenkäkaupoilla, syljetyksi päälle, hyljätyksi ties minne jos en olisi pitänyt huolta ettei lasta jätettäisi yksin ja sellaista traumaa. 

Aina tiesin, ettei äiti rakastanut eli se pilasi mun elämän ja oli mun vihollinen (jos naapurin Annea ei lasketa jonka nenän löin verille)

Niin, aikuisuus. Kun lakkaa uskomasta joulupukkiin, ja aletaan syyttää kaikesta mihin on täysin syytön ja syyntakeeton. Kun on jo viisivuotias, ja saa vaarilta lahjaksi telkkarin, disney vhs kasetteja muovisen liian ison nukkekodin, josta ehdi nauttia kun äiti aina hankkiutuu eroon sun leluista kirpparilla jne koska ne muka pölyttyisi

ja pyytää 6v lahjaksi prinsessa ponia mutta saakin kaksi valkoista sulhasponia

Mutta keksit kuitenkin itse omat leikkisi leikkaamalla leikkirahoja, tai omia sanomalehtiä, jotka äiti myy nekin työkaverilleen, koska olet niihin 10 pennin hinnan laittanut nurkkaan...

Äitini on kyllä horoskoopilta leijona mutta ei se pääse irti hyväksikäyttämisen raidoistansa.

Tosin se on ostanut mulle monet kengät nyt tässä viime vuosina. Ilman sylkemistä, läimäytyksiä, tai muuta väkivaltaisuutta.

Ääh en jaksa kuunnella tätä paskiaista. Sen mielestä luonnollisuus on fantasiaa ja epähygieenisyyttä sekä yhteiskunnan kauneusodotusten ulkopuolista outoutta, ja että terveys- kauneus laihuus, ihailu on salaliittoteoriaa.

Siis ne puhuu suunnilleen vuorotellen tässä äänikirjassa... kirjoitan itsestäni tähän päälle samalla kuunnellen toisaalta koska a) kaiken voi aina typistää pienempään muotoon b) ammennanpahan vaan itsestäni, ei siinä. c) kaikki tarttis terapiaa, ja D) mitä väliä kahden vuoden päästä, on millään siinäkin suuressa mittakaavassa jolla keittiöpsykologi/ -filosofistelija, hmm no okei olisin kyllä itsekin eronnut tuosta, kokonaisihmisestä. heko heko.

Itku ja naurusaarten monumentaaliset henkiolentopatsaat saatana.