Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Olen kova hemmo kuin kanamunakenno! -Kajsa 4lk

 Saan kutsun runokirjan julkkareihin!


Lähes neljä kassillista ostoksia sekä vessapaperia. Äidille velkaa puolet ja lupasin huomenna velan toimittaa. "Ota nyt sitten"

Heräsin aamulla kalifornialaisen kamuni livestreemin puolivälissä. Katoin loput kun tein aamuhommelit. Sitten puoli tuntia värjöttelyä ulkona kun odottelen masia. Äidin autoa... mahat täyteen pitsa puhveeta puhvettia buffaa pum pum

Kaikki sitten ladata kotona omille paikoille. Piirrostelin muutaman minuutin ja sitten aloin vetää kitaan pääsiäispupusuklaatia. Ainoa herkku mitä kaupasta sai.

Eikä mulla sitten, unta vain, koska politiikka on perseestä ja olen oppositiossa kaikkeen mikä liittyy kansallisuuteeni. Ette voi silti pakottaa pois maasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King