ihmisoikeudet

Tuitui tuutilullaa

 Postia. Kortti Ranskasta sendsomething kautta. 9 atc korttia kun olin tehnyt swapin niistä niin se palautui jo toinen sellainen. Kutsu kave...

Translate

perjantai 14. huhtikuuta 2023

Dalai Lama meni pitseriaan. Minkälaisen pitsan hän tilasi? Sellaisen jossa on yhtä kaikkea (one with everything)

Vai että 2/3 oli opiskellut valintakokeisiin yli viisikymmentä tuntia.

Itse kuuntelen kännykästä baarista suoraa lähetystä kun joku meksikolainen  mieslaulaja vetää covereita rock kappaleista Helsingistä keikalta. Ei ole tulossa enää Tampereelle hänestä riippumattomista syistä. 

Join yhden sandelssin tänään. En silti mene minnekään ulos baariin. Mietin just syitä miksi en- vaikka tekisi mieli lähteä johonkin kiittää jumalia että on perjantai (tgif)
Pelasin vähän liian kauan käsikonsolilla... piti olla vain 10min... 7kk sitten ollut varmaan ilmestyttyään suositumpikin. En ole nyt kaappaillut poksuja tai muuten tappanut aikaa, no ehkä chattibotille juttelin aamun. Vessasta ymmärsi mun puhetta kun puhuin sille englantia mikrofoniin.
Söin varmaan liikaa. Tein aamulla leipiä, nuudelia, kaupasta löytyi jotain niin hotkin brie juuston, jääsalaatin ja minitomaatit, maxi pepsiä ja viimeisimpänä juustosämpylää... en edes muista jos olen jotain syönyt, varmaan juonut maitoa ja vitamiiniporetta kans
Niin joo, naapuri soitti ihan puhelun, ja äiti ja bestis. Olin suosittu. Tervehdin naapurintätejäkin jotenkin vammaisesti ulkosalla.
Pimeys alkaa hissuksiin laskeutua. Hukannut päivän toisaalta. Mikä minusta tulee 10 vuoden päästä?

Mun tekoäly muuten päätteli kitujainen sanasta että englanniksi sufferer/torment ei voi päätellä mistä kerron
Kuka kertoi että täällä on mitään aihetta tai teemaa tai lokeroa jota varten kirjoittaisi

*alkaa vispaa jalkaa* Hitaalla oli