ihmisoikeudet

Omat maailmani taas

Mulla on likainen olo. Olen nukkunut koko päivän. Sen verran kirjoitin eilen. Tänään oli pakko nousta, kun tuodaan jotain bataattihässäkkää ...

Translate

tiistai 4. huhtikuuta 2023

Teepä aina kaikki samointavoin niin et ikinä kehity vaan turhana jäät toimimattomaksi

 pppåpwåweoeoeoeweoeoeoeoeokeoeoeo

Ihan kuin 2000-lukua. Toiset potkii maassa makaavia, ja joku toinen yrittää ylösnousta.
Suomalaiset ovat tunnetusti väärässä.
Annan mennä suusta sisään ja kurkusta alas. Paskaa se kaikki on mitä työnnetään. Ajatelkaa itse.
Tai siis, sosiaalinen media on joukkopsykoosia. Siihen ei tarvita kirsikkaa kakun päällä. Ajoin sen kirsikkapuun juuresta poikki, kun opettelin ajaa. Mitä sitten jos kaupunkilaiset on lyhyempiä kuin alkuasukkaat muaalta. Keksikää pyörä uudestaan. Ihmisten pippelinkoot kasvaa vain.
Kehittäkää ymmärrettävään muotoon äärioikeiston ajatuksenne niin ehkä joskus hyväksyn rasisminne vielä. Sitä ennen nautin kulttuureista, myös niistä joihin ei ole oikeutta omia.
Tasa-arvo on vähän kuin hyväksymistä, siis erilaisuuden.

Kuuntelen Ukrainan TOP50 hittejä! Odotan näkeväni kärsimystä, tuhoa, hulluutta, rikoksia, ja kohta erota enää rauhaa tiestä tai tottelemattomuutta kanssakäymisistä. Eiku, pitää lopettaa monologi manifestini. Politiikka ei ole elämä. Mainitse ihailusi kohde ja koe imperiumin vastaisku...
Yleistäminen on typerää Skitsoilua

Kaikkea ilman voi elää. Kautta täydellisen luuston. Marssin kohti alkulähteitä. Älä määritä ketään taiteen asiantuntijaksi, jos vitsailet. Kaikki ei ole merkityksetöntä, satunnaista, pyramidihuijausta.

Mistä sitä tänään aloittaisin? Tekisin sovun niiden kanssa, joilla on minusta mielipide. Persereikä kuulemma miehillä pompsahtaa aina kurkkuun jos joku ajattelee heitä. Vai mitä. yy kaa nelin kolin!!!!