Odotuslistani

Hae tästä blogista

And there is myself also!

Tampere Guidebook Chapter 1: Introduction Welcome to Tampere, a vibrant city in Finland that offers a blend of rich history, stunning landsc...

Translate

perjantai 21. huhtikuuta 2023

250 sanan essee aiheesta UTOPIA

Tulevaisuus

 Miten hienoa on elää maailmassa, jossa kaikki sairaudet parannettiin edellisen sukupolven aikana. Syömme labrassa tuotettua lihaa, ja tulostamme uusia luita matkalla valtaamaan muita planeettoja. Maan vetovoima piti aiemmin luumme vahvoina. Nyt ainoa asia joka rappeutuu, ovat aivomme. 

Voimme synnyttää lapsia jotka on tehty omista sukusoluista. Ennen seksuaalisuus vietti, kilpaili liikaa kulttuurissa huomiosta. Teimme virheitä, ja annoimme ylikulutuksen, halpojen tavaroiden tuhota ympäristöä ja saastuttaa joka puolella. Ihmisillä oli pinna kireällä ahdistuen ympäristön tuhoon tuomitusta tulevaisuudesta, mutta keksimme ekososiaalisen taantumisen kestävälle tasolle. Irtisanoimme pukumiehet jotka johtivat rahaa rahaa luo, pelasivat vanhoillisuuden pussiin eli omiin taskuihinsa rahat maapallon varojen hyväksikäyttämisestä.


Nuoruus, terveys, ja muut rikkaudet ja voimavarat ovat vähemmistöllä ja rikkaimmilla. Köyhien ei anneta lisääntyä, siirtyä pois sotaisista mutahökkeleistään, tai ainakin he pysyttelevät lämpimillä alueilla keskellä päiväntasaajaa istuttamassa pistaasi puita ja käsittelemässä puuvillaa. 

Jos päiväntasaajan ihmiset päättäisivät liikkua pois synnyin alueiltaan, että haluaisivat kuluttaa yhtä paljon kuin kehittyneissä maissa, tulisi riitaa alueista ja voimavaroista. 


Ilman vettä olisi enemmän sotia, mutta kaikki varastot on lähes saatu takaisin jotta kaikilla on tarpeeksi ja vesi ehtii uusiutua nopeammin kuin käytämme sitä.


 Emme käytä enää uusiutumattomia luonnonvaroja. Vety kuljettaa autoja, sähköä saadaan tuulesta, merten aallokosta ja -pohjalta, ja vesivoimasta ja aurinkopaneeleista. Kaikki kulta ja litium kierrätetään hyvin, kuten muovi jonka käyttöä on vähennetty tai korvattu kestävillä tai biohajoavilla astioilla.

Jäät pääsivät sulamaan jäätiköiltä vähän, mutta ihmiskunta ehti estää meren nousun. Pelastimme mehiläiset, suurpedot ja kaikki delfiineistä hai kaloihin eikä rikkakasveja enää ole tai muita haitallisia vieraslajeja. Kaikki pörröiset jääkarhut saavat nyt riistaa, eivätkä huku sulaviin vesiin.