ihmisoikeudet

Olettekohan vaan jonossa...

 Luin että kosteassa ilmastossa äänihuulet paremmin saisi äänteitä erottumaan. En tiedä paljoa tieteestä joka tutkii moisia värähtelyjä... m...

Translate

lauantai 8. huhtikuuta 2023

Uuniinpanovaltaa satumaailmastani löydy morjensta moi

Tila on loputon ja ilmainen, kokeile. Ja 10 vuoden jälkeenkin kirjoitan bloggaan. 30 vuotta tietokoneista, netistä, historian maailmansotiin kehitetyistä koodienmurtamis-tiedon kääntelystä... jotakin hyvää ellei homouttakin, voi tarkkaavaisoireiset.

Se oisi karitsankareet imeskelty luusta lihat vimpan päälle tarjousehdotusten mukaisesti. Paljon vaivaa, ettei ilman minua olisi ollut syytäkään.

Yksi vaivainen harakka seurana, joka liihottelee pähkinät tai maahan hyökkäilee ne, metsässäelon sijaan... varmaan tarvi nyt löytää oravien kätköjä.
Tämä maaseutu, oi että. Tunnin välein tuosta kaupungin linja-auto huristaa edestä.
Lapsuusmuistot ettei paremmin väliä.
Pelkäänkö ettei muistoja jää, no en. Itsestäni? Liikutan gigatavuttain pikseleitä sinne tänne (sori nyt vaan) kun photoshoppaan ties mihin sattuu hiiri osoittaa varakopiota mistä ei saa tilatuksi taulua.
Vähemmän määrätietoinen ihminen olisi jäänyt ilman juustoperunoita. Huomautin että hänellä on juustoja, mikäs raaste se nyt on oltava. Vähän ehkä pistää sieluun, kun ei pysty ihan kaikkea kahvia juoda, tai puuroa hävikkiä jätän. Joku ostaa sen mullan joskus. Hyvin kierrätykset toisaalta hoidettu, minunkin puolesta vaikka heitän kaiken sekajätteeseen... sen ikäinen se.
Niin. Pasha vai mämmi? Vaniljakastike vai kerma? Liian suolainen puuro, lisää maitoa ja itsetehtyä hilloa.
Vankka vanha varautuja. Eri värimaailmat. Suorapuheinen luonnonvalkoinen beige pinnoilla ei herättele niitä, lisää ruokahaluja, vaan rauhan mieleen tuo.

Nettikirjoitukset. Mulla on lähes mustapunaraitainen paita, harmaat kolitsihousut ja ilman sukkia suhisen parketeillta. Auttelen kun voin. Päätöksenteoissa, ostovalinnoissa, saan vähän läpi mitä haluan, tai ainakin pääsiäisen ajan lomalla kirpaisen tästä eteenpäin toisten lompakoita kaksi kertaa vuodessa eli yhtä usein kuin ostan itselleni kahvipaketin.

Mutta hei. Juon kyllä virvokkeita liikaa ja vedän pelkkää valkoista sämpylää. Jos haluatte kuulla synkät syyt, niin käsitykset muuttuisi?

Ideologia että kaikki mahtuu aina pienempään tilaan lähinnä kopioitu siitä miten "epäjärjestystä" pitäisi jotenkin hankki-tu-tua elämästä eroon, tai siis tämä säiliö teoria... opittua, siivoilta ihmisiltä. Ei tarvi olla herkkä auringonvalolle kuha muistaa että vesi toimii eikä jumalallista johdatusta oo

Turpaan minua. Olin jo tiistaina ihan langoissa. Huomeníssa sit toisteks viimoine paeva tätä töttöröintiä<3