Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Tasot ovat vain illuusio korttitalossa -jolla viittaat elämäni olevan jotenkin, helposti kaadettavissa...

 Innostuin imuroimaan ja järjestelee ja pyykkää. Lattiat huomattavasti siistimmät.

 Täällä on seinissä enemmän pieniä reikiä kuin ehdin huomata. Toin 7 naulan tapaista pääsiäiseltä ja ne meni, ja vielä jäikin reikiä seiniin. Päästin kärpäsen vahingossa sisälle tänään ja sitä kirosin vähän liian paljon.

Mun piti lukea noita tiekuja mitä mulla on 2 viimeisintä lukematta mutta ei jaksa keskittyä. Lähti kolmas lääke jo verensokereihin suuta kohden koskaan. Kovat odotukset että parantaa maksani

Taidan mennä takaisin sohvalle makoilee peiton alle. Hieman ehkä ylihuomiseksi vappuaatolle laitoin reppuun jotain tarviketta mukaanotettavaksi. Kertakäyttö muovimukia, vessapaperia, viinipullo, hiusharja siellä olikin.

Tein pakastimeen jäitä. Vaihdoin tyynyliinoja. Yritin järjestää paperitavaroita. Löysin lasinalusia, muistilappuja, sun muuta. Imuroin lattialistoja, laitoin jokaiseen viemärinaukkoon putkimiestä ja annoin vaikutella. Kastelin kukat pitkästä aikaa! Latasin käsikonsoliin virtaa. Yöpöydän alla on edelleen jätskitikku, ja en ole koskaan käyttänyt mikron muovikupua, mutta kyllä tämä tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King