Odotuslistani

Hae tästä blogista

And there is myself also!

Tampere Guidebook Chapter 1: Introduction Welcome to Tampere, a vibrant city in Finland that offers a blend of rich history, stunning landsc...

Translate

torstai 13. huhtikuuta 2023

Jos haluat vaikutuksen tehdä minuun nyt, hillitse ja hallitse neuronisi ja skeemasi, nuo synaptiset elektro- kemialliset ajatuksesi

 Voihan reisille meno ja rintalihasten paljastelu. Nukuin kymmenen tuntia. Aamupaino 122,2. Eilen söin 1800 kalorin paikkeilla kun laskin sitten lopuksi ne. Vähän ehkä hutera olo. Kakkasin pökäleitä, siis jotain pieniä papanoita, jotain siltä väliltä. Yhdessä nuortenkirjassa joskus kuvailtiin että jos kakkaa vähän kuin pupu, niin se on terveellistä. Muistaisipa mikä kirja. Tosin siitä päähenikilöä käytettiin hyväksi, se oli lihava ja mitä kaikkea. Keräsin joskus kirjoja lihavuudesta. Ei se mitään, se oli 90-luvun loppua.

Hittolainen kun menen uudestaan pöntölle. Puristu tätä tekstiä nyt ei. *käy* Tulipas sitä, huh huh. Ihan on raakana nyt perseeni. Katsoin vähän lääkärien lakkoa sivuavaa videopäiväkirjaa lekurilta Lontoosta. Oli täydet kopit asiakkaita tulleita ambulansseilla, kun jäi ylitöihin potilaiden asiat hoitaa loppuun lakon tueksi.

Luin vähän tiekun artikkelia. Kuuntelin jotakin musiikkia tuolta. Olen muissa maailmoissa.

Eilen illalla vielä laitoin kuivuun pyykkiä. Tein poppareita, katsoin jakson intergalakstista sci-fi hömppää. Sinne se olisi hukannut itsensä kun on unohtanut kansansa tavat olla ottamatta kypärää pois. "There is no magic in those waters"

:D Olen käyttänyt instagram mainoksiin viisitoista dollaria. Olen antanut digitaalisia lahjoja baardeille, näyttelijöille, yms muutamalla eurolla. Osa on mennyt tililtä ja loput jäänyt roikkuu puhelinlaskulle. Kohta menee se joku 16 euroa(?) siniseen Twitter valintamerkkiin olevani aito virallisesti vahvistettu turvalllinen minä, kjeh.

En ainuttakaan selfietä ottanut eilen. Vaikka teinkin TikTokkeja. Mun tekemä filtteri trendasi ilmeisestikin. Tein sen eri tilillä. Olen ihmetellyt miksi voin käyttää vain kaupallisia ääniä enää. Olenko mä jotenkin sit bloggarina muka yrittäjä?? Eihän tässä edes tule mulle tuloja ikinä. Jos joku painelisi mainoksia, niin ehkä ensi vuosisatana.
Nukahdin vahingossa sitten äänikirjan pariin. Jouduin kelaa takaisin. Noh, kelasin siiihen 10 tunnin kohtaan missä se selitti miksi kirjan nimi on Unelmaero ;P
Mun blogin nimi on Kitujainen. kajsasart.ai oli jo varmaan viety (vitsi)
Tämäkin uusia. En kyllä tiedä jääkö uusimatta. Laittaisin rahaa sisään että varmasti uusiutuu, mutta ilmeisesti tämä on lottoa ilmankin.