Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Vettä ja keksiä ruokavaliolla

Mun realization käyrä on saanut silmät meheviksi kuin kuiva luu koiralle. Toisin sanoen kuivemmaksi kuin kantripopparin uusi sinkku.

Pitäisi nykyään syödä useammin. Neljä tuntiakin on ilmeisesti liian pitkä väli.

En ole käynyt ulkona. Leikkinyt tekoälyllä jotta keksisin paremmat suositelmat työkokemuksia, LinkedIniä varten jotakin... en edes tiedä mitä olen tehnyt niissä hommissa.... Sain eilen uusia emojeita handuun, vai miksikä saksalaiset nyt sanookaan luureja.

 Vähän ehkä harmittaa kaikki, sisällä on vain 19 lämmintä ja Vappu tulee olee kylmä. Onneksi menen kaverin luo. Aina voi kerroksia lisätä.

Kierrostelen tässä asioitani mutku ei se mitään hätää tiedä koskaan... öö, niin että mitähän sille mun rikollisena ololle kävi, kun ei ole varaa maksella 500e kun se massi häviää aina johonkin vaikken edes ostaisi mitään??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King