ihmisoikeudet

Olettekohan vaan jonossa...

 Luin että kosteassa ilmastossa äänihuulet paremmin saisi äänteitä erottumaan. En tiedä paljoa tieteestä joka tutkii moisia värähtelyjä... m...

Translate

tiistai 11. huhtikuuta 2023

Arki sinäkö siellä palajat

 Twitter on ainoa asia mikä pitää elossa tällä hetkellä. Unohtaisin syödä leivät ja nuudelit. Aamulla heräsin kuin salamaniskusta, tai jos joku olisi ovekelloa soittanut? Todennäköisin syy että aurinko alkoi porottaa naamaa... että sellainen herätys. Nukuin neljä tuntia ilman cpapia, vaikka olen kuukauden tarkkailussa että varmasti käytän sitä.

Mitä vikaa bandana topissa ja sorteissa! Siellä on kesä! *ei mene ulos* Tennarit tuossa odottaa nätisti toisen läppärin päällä että lenkkeilisin.

Yksi tyyppi otti näyttökuvan mun snäpeistä viime yönä. En jaksa tota ihme perseilyä. :D

Ei huvita naida eikä panna ketään. Toki voisin nielaista miljoonittain siittiöitä. Ei vaan oikein nyt nappaa mikään seksi kun haluan pääni kuntoon? Seksi vapauttaisi liikaa energiaa, sillä lentäisi kuuhun, ja sitten olisi taas tyhjempi ja vaihteeksi vapautunut olo.

Asteikolla 1-15 olisin 0,88....... :D:D:D:D 0+0=0

Miks täällä haisee jokin PIERU? Suitsukkeet, tuoksut ja kaikki ei vaan peitä tota ihme kummitus hajua? Ehkä se on tuleva käytävästä.