Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Vasemmalt oikeel! rantaviivan suuntaisesti. Jeesus hukkui, hirtettiin, ja ammuttiin jos niiksee palauteta *raps* *Raps**

Ei tartte viisveisata eikä "tajuta" yhtään mitn SE OLI SE miljoonan_Tonnin.$eteli vepeli kjeh vaiks ´juu!

nakunoku napapaukku koodikääntyvi sellokiel, sulle tonnin seteli ja terveeks, turvat umpeisiks. Aika köyhä traditio joku pajunkissavarpuloru, ilman et… nojaa binääriluvut läks pois. naisilla on ne pallit eli espanjaksi sisu eli palli, tuoli, eli miksei Jeesusta hirtetty
✝️❌❕❔
mut joo mit äon HTML tai marquee. Kunpa kaikkeus hienoudet olisi yhä...
jäljestään täält yksityisistä liiaallisist kahen kielen loukuist<33
joskus tekisi mieli maalittaa kaikki pyhä ja melkein onnistunukki eunukki sillee täältä pilvenpäältä ajatuksista ja rakkaist pilvilinnoista kaiken kiertää kertoen loppuelämän salaisuudetkin mahdottoman yli vuotavaisen rauhallisuuden, ketä kaikki rakastaman, joo mut vain siks et, unohtu omistaa mun kirjat kellekään </3
Oon melko enkeli toisaalta jos se kynttilä sytytettäisi tänä PalmuSunNunNuNNukk---------
okeiokei mä kertakaikkisesti vaan alan RUKOILEE
yksityisyyden invaasio, aurinko laskee selkäni taa. omassa blogissa kukka vaa. Kato sä vaan taaksesi mihin jätit kenkäsi.
En vitsaile tai vammaile, ota se vitsasi ja tunge se puupää perskarvojesi   eikäku lent..mää ehkä koht. laattaan kun mietin, et imuroin pois kaikki vikat *puhisee pähisee* väriätyt kanan *yrittää olla visualisoimatta enää mitään*
SULAN.
noni siitä se rouvat ja vaarit kesä tulejo *viis veisaa ettei mun päässä alkanut korvamadot veisaa jotain letti gouta, elikkä: pääst irt. pääst irti. irtoa, kark *mummunimammani olimunmammani mummuni eli mun* ämmä ärrältä ja öö mun pokemonin jonka piirsin aiemmin niin kykyjen mukaan:
www.älkääolkoarmottomia.acc/*

kuha yrittää niin karman lait rankaisee "luovia" ihmisiä ketkä varastaa muitten aiheita niitte nekun eestä kuin, heppa lumienkuleit lumessa oukki moi must tuntuu et toi auringonlasku on vähän tärkeempää kattoo tai siis ennen kun se sit kärtsää sulattaa räjäyttää ITSEENSÄ
maapallin <334

l. = ELI

pääsemmekö pääsiäissaunaan viikon päästä. Voin mä pyhittää naurulle Pitkäperjantain. Oon vastarannankiiski sekä kiimainen kissi. Köhhöhöhöhöhöhö!!!!. (===

Kuullun jummartaminentplöp

 Filosofian maisteri miettii, elämäkerrallisessa Unelmaero kirjassa, mitä on hyvä ihminen ja väittää että se on mahdotonta samaan hengenvetoon. Entä hyveet, Aristoteleen sielunoppi? Väitän että olen aina oikeassa sekä hyvä ihminen.Tarkalleenottaen mitä jätän sanomatta, ja miten johdan esimerkillä tai en, ja minne johdatan toisia. 

Jätin BookBeatiin arvostelun. "Jokaisen menestyneen miehen takana seisoo nainen joka on tehnyt kaikkensa menestyksen eteen." Ei erityisemmin kiinnosta olisiko "stara" Ismo päätynyt tuohon suosioon jos sen vaimo ei olisi istunut yleisössä ottamassa muistiinpanoja, editoinut ja laittanut koheesiota niiden yritykseen, hupihahmoon, antanut sketseihinsä matskua, tai analysoinut tuota kieltä korkeastikoulutettuna verrattuna hassuun epäonniseen väsyneeseen säärikarvaiseen juippiin, joka on lähinnä käynyt töissä 2vk, haastatteluun siivousfirmalle "iss" avaruusasemalle tai lähes saanut nimensä johonkin tutkimukseen näpyteltyään exceliin numeroita... ei siis oikeita töitä tarvinnut tehdä kummankaan koskaan?

 Myydä vain sketsejä, vitsejä, itseään, takaovesta sisään ja ulos. Erikoisluvalla tarkkailemaan mikä kutkuttaa nauruhermoja.

En siis naura kovin usein. Harvemmin masturboin. Eilen nauroin kuolemalle. Olen epäkonventionaalinen. Enkä osaa itseäni puolustaa. Ehkä manipuloida ja käyttää muiden hyvyyttä, mikä on se vaarallisin taito. Krav maga, samurai pose, vai vyö karatessa. Helpoin ja paras puolustus on pötkiä vittuun vähän nopeeta ettei toinen ehdi räpäyttää silmiään. Takavasempaan pötkiminen, jep. En mä ehdi olla kohtelias ja hyvätapainen muiden silmissä jos se tarkoittaa etten saa olla hauska omasta mielestä, nuhdella tietäjiä ja innostujia.

Edellisessä luvussa tuo vitsailija, puhui seksityöstä ja nyt seksivalistuksesta. En mä ikinä unohda sitä katsetta alakoulun seksivalistuksen jälkeen, kun yksi poika katsoi hyväksyvästi kohti mun alapäätä? 

Katsokaa sitä maata vaan, niin voitte lattiaa, omistaa. Mun ekat treffit naapurinpojan kanssa oli, Pocahontas leffassa. En ehkä sanonut yhtään mitään koko aikana. Satuin Jonnen nähdä alasti. Sekin taisi nähdä mut ålasti khyl. Rautatieläisentie oli mun lapsuudenkoti mun mielestä. Ekat kymmenen vuotta. Sitten aloinkin masturboida, jäädä kiinni, saada kylmiä suihkuja vaatteet päällä, tulla läimäistyksi kenkäkaupoilla, syljetyksi päälle, hyljätyksi ties minne jos en olisi pitänyt huolta ettei lasta jätettäisi yksin ja sellaista traumaa. 

Aina tiesin, ettei äiti rakastanut eli se pilasi mun elämän ja oli mun vihollinen (jos naapurin Annea ei lasketa jonka nenän löin verille)

Niin, aikuisuus. Kun lakkaa uskomasta joulupukkiin, ja aletaan syyttää kaikesta mihin on täysin syytön ja syyntakeeton. Kun on jo viisivuotias, ja saa vaarilta lahjaksi telkkarin, disney vhs kasetteja muovisen liian ison nukkekodin, josta ehdi nauttia kun äiti aina hankkiutuu eroon sun leluista kirpparilla jne koska ne muka pölyttyisi

ja pyytää 6v lahjaksi prinsessa ponia mutta saakin kaksi valkoista sulhasponia

Mutta keksit kuitenkin itse omat leikkisi leikkaamalla leikkirahoja, tai omia sanomalehtiä, jotka äiti myy nekin työkaverilleen, koska olet niihin 10 pennin hinnan laittanut nurkkaan...

Äitini on kyllä horoskoopilta leijona mutta ei se pääse irti hyväksikäyttämisen raidoistansa.

Tosin se on ostanut mulle monet kengät nyt tässä viime vuosina. Ilman sylkemistä, läimäytyksiä, tai muuta väkivaltaisuutta.

Ääh en jaksa kuunnella tätä paskiaista. Sen mielestä luonnollisuus on fantasiaa ja epähygieenisyyttä sekä yhteiskunnan kauneusodotusten ulkopuolista outoutta, ja että terveys- kauneus laihuus, ihailu on salaliittoteoriaa.

Siis ne puhuu suunnilleen vuorotellen tässä äänikirjassa... kirjoitan itsestäni tähän päälle samalla kuunnellen toisaalta koska a) kaiken voi aina typistää pienempään muotoon b) ammennanpahan vaan itsestäni, ei siinä. c) kaikki tarttis terapiaa, ja D) mitä väliä kahden vuoden päästä, on millään siinäkin suuressa mittakaavassa jolla keittiöpsykologi/ -filosofistelija, hmm no okei olisin kyllä itsekin eronnut tuosta, kokonaisihmisestä. heko heko.

Itku ja naurusaarten monumentaaliset henkiolentopatsaat saatana.

Tiedä häntä kuka näitä soveltaa

Karseeta. Aprillipäivä olisi huvittanut toissapäivänä. Mutta nyt maksoin BookBeatista 50snt, ja aloin kuunnella Unelmaeroa. Toinen pillittää ja toinen killittää toista ja sen makuasioita, vuoronperään valitusta ja ulitusta ja merkkivaloa.

Melanie C:ltä on ilmestynyt jo syyskuussa viime vuonna elämäkerta ja multa mennyt ohi. Jostain syystä elän nykyään toisten muisteloiden kautta... Kaksi muistelmaa kuunnellut jo tänä vuonna, ehkä seuraavat kaksi myös.

Eilen sain aikaan vaikka mitä kotiaskareita monta tuntia ja sitten kävin suihkussa. Olen nyt nukkunut kaksi yötä unilaitteella sellaiset kahdeksan tuntia. Pitäisi palautua paremmin.

Ruoka alkaa loppua kaapeista. On enää makaronia ja sieltä täältä jotakin muuta. Söin muroja ja leipää. Tonnikalaleipiä, maapähkinähillo leivän, kuitumuroja sokerilla. Eilen nakersin näkkileipää, omenan, vettä ja hernekeiton meiramilla ja sinapilla.

Mutta joo. Siistiä. Ehkä olen viime aikoina ollut jotenkin enemmän tilanteiden tasalla, vaikka aina odotetaan jotain maagista tilan laskua. Älyllisesti sisäistänyt itsekasvatusoppaiden sanomia, taiteita tieteitä rauhaa, naurahtanut demokratialle. Eilen oli ylikulutuspäivä Suomessa. Jos Intiassa on top10 eniten saastuneet kaupungit. Niin mitä sitten. Who cares? Kaikki ammoniakit, laskeutuu koko maapallolle ja aktivistit etsii reitin ja porsaanreiät laidunmailtaan tekonurmille, happosateet. Lapsityövoimat ja muut syövyttävät ja tappavat huumeet ja kemikaalimömmöt, joilta suojaamme itsemme kehittyneemmissä maissa. Ei tarkoita etteikö sitä tapahtuisi vain koska et löydä sitä.

Kaikkea löytyy, jos keksit sen. Tykkään tilastotieteestä eli psykologiasta koska se on sama asia. Keittiöpsykologiaa ei siis ole, on vain intuitiota ja arvailuja, ellei sulla ole piirakkaa tai kaaviota näyttää että jokin toimii.

Jännittävää kun mulla on ykkösriviin kesälle tuonne stand-uppiin lippu, enkä ole ikinä ollut kyseisissä huvituksissa. Olen huono nauraa.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King