Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Oispa oma assistentti hoitaa tällaiset turhanpäiväiset shoppaamiset

 Uusia vaatteita pitäisi olla katselemassa aina silloin tällöin, ettei ne lopu kesken omasta kaapista. Muoti ei ole kestävää. Mä olen nyt heittämässä sekajätteeseen kaikenlaista vanhaa tekstiiliä. Niissä on reikiä, ne on venyneet, kellastuneet tai muuten haperoa. Säilyttänyt toki, käyttänyt ehkä viimeksi kolme vuotta sitten. En tiedä mikä mun kesätyyli on vielä. Kuitenkaan tuosta jätesäkistä se ei löydy.

Olisipa edes varaa uusia vaatekaappia. Tilaisin varmaan ulkomailta jos löytyisi paremmin kokoja. Nyt on yksi Romwe kaupasta ostettu musta polyesteri hame, joka on takaa pidempi laahuksinen.. se oli muotia joskus 00-luvulla. Mahtui kuitenkin.

Mistähän mä edes olen tilannut. Marks& Spencer, asos, ja siinä ne taisi ollakin.

Katselin yhtä raitapaitaa. Olisin tilannut sen. Eivät ottaneet m&s tilausta vastaan. Maksamisessa tapahtui jotakin hämärää? Ei onneksi mennyt koko tili vaihteeksi, kunnes palautuisi, mutta ajattelin lainata kaverilta muutaman kympin. Se väitti että tilaisin pitsaa. Nautiskeluun. Eikä saisi takaisin. Kyllä mä ajattelin kympin kuussa maksaa takaisin, ja on mulla ruokaa onneksi nyt. En vaan voi käydä leikkauttaa hiuksia, tai vaatteita ostella ym ylimääräistä kermaperceilyä.

Tehty vaikeaksi. Ainakin tiedän että koko 22 on liian pieni. Yleensä olen mahtunut siihen kokoon, mutta koot muuttuu. 3xl on liian iso ja 2xl on liian pieni. Bwahahahaha muahaha.

Kappas, Sheiniltä sai kaksi paitaa siihen hintaan mitä briteistä. EU koot 52 ja 54. Kannatti googlettaa vaihteeksi. Tulee sit kiinalaatua.

Muistiinpanoja itselle

Se olisi jo torstai. Pitäisi kirjoittaa yksi syntärikortti ylihuomiseksi -jos pääsen kahvittelee, kun tietäisi osoitteen voisi yrittää itse mennä. 

mutta, 

että, vaikka keksiä jokin runo. Joko on olemassa tekoäly joka tekisi niitä? En ymmärrä runoja, niin ehkä senkin takia. 

Kyllä mä kirjoitin runon yksiin hautajaisiin, mutta käänsin sen oudosti jotenkin enkusta ja itse esitin. 

Kävin viemässä yhden youvegotmail.club pikkupaketin. Se sattui lähtee Ruotsiin... laitoin kotimaan postimerkin lisäksi 20 snt arvosta postimerkkiä. En jaksanut tarkistaa oliko se alle 20 grammaa tai muuta. Siinä oli muutamia pieniä tarroja, kirjepaperia, ja animal crossing amiibo kortti ja sitten kun siinä luki että hän tykkää jouluteemasta niin sellainen adventtikortti sekä joulutarroja. Vähän kirjoitin tehtävälistää planneriin. 

Kokkailin jotakin tomaattikastike+kasvikset+papu+pasta sörsseliä ja se oli ihan täyttävää. 

Eilen söin liikaa joten taisi päätyä pönttöön ne pöperöt.. tai no liikaa ja liikaa. Aamulla syönyt yhden banaanin ja sit tähdännyt siihen yhteen lämpimään ateriaan. 

Nukkunut pitkään, koska se on hauskinta mitä aikuinen voi tehdä. 

Suunnitellut ajankäyttöäni, ihan kuin sillä olisi jotakin vaikutusta. Haluaisin tehdä mun kampaukselle jotakin hienostunutta. Kaljuksi osa sivulta tai takaa, otsatukka leikkaus, muuten vain tasoittaa huonoja pois, tai palata oman väriseen maantienharmaaseen... nykyään pidän vain tylsää ponnaria niskassa ja hiukset kehystää kasvoja, joten kun ne on poissa tieltä olen melko vanhan näköinen ilmeisesti? Vitut jostain Lola nimisestä anilliininpunaisesta magentasta huulipunasta, kun en ole täydellistä löytänyt joka pysyisi filttereidenkin läpi kirkkaana muahah. Ja sitten laitan kulmakarvoihin jotain ruskeaa jauhetta meikkisiveltimellä. Jonka sit hikoillessa pyyhin hihaan.

Influenssereihin ei luoteta enää, mutta someguruus on pysyvää kunhan jaksaa olla aito

 Kunhan kuuntelen kirjaa. Joskus 2010- luvun alussa luin kirjan myös joka kertoi lärvikirjasta. The Facebook Effect. Ja sittemmin lukenut fiktiota, jossa Zuckerberg julkaisee runokirjan Suomessa ja hänen tekoälynsä saattaa yhteen suomalaisen naisen kanssa joka yrittää saada lasta ja sillä on lukihäiriö... Operaatio Zuckerberg.

An Ugly Truth. Lisäksi elokuvia ja dokumentteja katsonut. Datasta ja sen myymisestä, algoritmeista, yksityisyyden menettämisestä, sen sellaisesta

En tiedä miksi mua kiinnostaa enemmän tarinat ton alustan takaa, kuin itse alustan käyttö? Ihmiset ei osaa reagoida- jos kerron että hankin iPhonen (4) instagramin takia. Viime aikoina mulle on tullut kymmeniä jotain random kaveripyyntöjä, enkä tiedä miksi? Vuosia ollut muutama kourallinen kavereita, enkä niidenkään kanssa erityisen läheisiä? Esimerkiksi lukiokaverit käy Tampereella eikä tule katsomaan minua. Luen sitten instagramista että ne on ollut jonkun vauvakutsuissa tms - varmaan esiintymässä haha

2016 ope kirjoitti paperille että olen some guru, kun piti laittaa kehuja myöhemmin muisteltavaksi. No jaa, voisin kyl väittää että keksin metaversumin ennen kuin Zuvkerberggki muutti firmansa metaksi. Mä näin unta metaversestä elokuun 21, 2021 ja ne vaihtoi metaksi lokakuun 28, 2021
Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King