Olen pieni lämpöpatteri vain, kuumaverinen, kipunoita sinkoilen kuin kupari nikkelistä tehty rautainen laiva eiku🪙🕹

 –Ihana kun niin monet on tietoisia täysikuusta... Poltan vähän punaista steariinia. Öljyttynä partaveden tuoksulla kaalipervonen Kävin ulko...

torstai 9. kesäkuuta 2022

Hellurei ja hellät tunteet

 Menin eilen ajoissa nukkumaan, kun en ollut edellisenä yönä nukkunut ollenkaan. Silmärypyt silmien alla alkaa pikkuhiljaa todistaa. Pitäisi kai juoda enemmän myös nesteitä. Heräsin aamulla kivasta unesta. Toisaalta se oli dystopinen, kun tuli varoitus että auringonsäteet on liian voimakkaita, peittäkää juomavedet. Oltiin jossain leirin tapaisella töissä tai opiskelemassa. Mun yksi opettaja oli siinä unessa ja oltiin niin lähellä, että huulet melkein koski mutta se ei ollut suudelma. Tuli ehkä vähän ikävä. Siitä oli kuitenkin kiva herätä. 

Odotan että tulisi kotiinkuljetus ruokaa melkein sadalla eurolla. Mulle ei jäänyt juurikaan mitään käyttöön. Silti mulla olisi bussilippua voimassa vielä tänään kuukausilippua, jota en ole käyttänyt nimeksikään- voisin käydä vaikka hakea uuden silmämeikkikynän, kun se tippui eilen parvekkeelta alas. Ei sitä kukaan ole palauttamassakaan, ja miten hygieeninen se sitten enää olisi. Vaikka olisi mulla teroitin sitä kynää varten.

Laitoin tuota retinolia silmien alle kosteutusvoiteen kera. Pitäisi viedä myös posteja laatikkoon. Kirjoitin muutaman postcrossing kortin, ja yksi teeswappi on kasassa. Katsoin Obi-Wan Kenobi sarjaa pari jaksoa. Discovery of Witches kolmas tuotantokausi myös katsonut monta jaksoa. LotR:Rise to War pelissä ne on pikkuhiljaa ottanut mun maat ja hyökkää mut kohta pois puolustamasta. Tällä kaudella on liikaa haltioita. Mä otin Arnorin eli olisin kai jokin numeanor ihminen. En niin tiedä. Jos olisin aloittanut aiemmin pelin, olisin kyllä haltioissa myös. Keskimäärin pelannut kolme tuntia päivässä sitä.

Alkaa olla nälkä. Söin eilen penne pastaa ja yrttitomaattikastiketta. Muroja, poppareita, yhden maapähkinävoi& hillo voileivän. Mulla menee vanhaksi pian ruokaa, mutta kun en viitsi tehdä ja en tiedä mitä tarjoiluehdotusta sitä keksisi niille, jos tekisi. Toivottavasti tuosta ruokatilauksesta mahtuu pakastimeen ne kaikki mitkä sinne kuuluu. Ja että riittäisi pariksi viikoksi. Kyllä mä vähäänkin olen tottunut, se ei vaan laihduta. Jojoilua sinne tänne. Voisipa vain syödä omenan päivässä, mutta ei mulle kelpaa.

Klo 13-16 mahdollisesti tulossa se kotiinkuljetus. Tässä tappaa aikaansa. Voisin kyllä käydä kaupalla, poltin viimeisen savukkeen just. Huonosti olen rahojani vartioinut viime aikoina. Eipä tuosta kelan tuista jää mitään. Kirjoittaako Kelan tuet isolla vai pienellä, siinäpä pulma.

Löysin kivan sinapinkeltaisen neuleen lattialta kerrospukeutumiseksi. Ja laitoin sortsit. Hiukset on kiinni. Siedän paremmin pituutta ja paksuutta. Onneksi ei ole otsatukkaa, menisi silmille koko ajan. En ole putsannut kynsilakkaa pois kynsistä, tai laittanut uutta. Varmaan melko sottuinen vaikutelma. Mainitsinko jo silmänalusrypyt? Pitäisi kai olla menossa jo ja vesiryyppy huulilla. 

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy