ihmisoikeudet

Ei yhtään näytelty lähinnä keskeytetty

 Kirjoitin pitkän sähköpostin ja sitten gmail kaatui. Ei löytynyt mitään luonnosta. En tykkää tästä yhtään. Kävin syömässä perheen kanssa ra...

Translate

tiistai 14. kesäkuuta 2022

Elämäni on jo pilalla, ei mun kuolla tarvi

 Voihan oma elämä. Harjoiteltiin työhaastatteluita TEAK kuntoutuksessa. Söin lounasta mielen ry:n lounaspaikassa. Tulin täydellä vatsalla kotiin hikipisarat otsalla. Otin pelottavat päikkärit sohvalla, kun uni oli suoraan kauhuleffasta. Posti tuli jossain välissä. Muokkasin vähän kuvaa josta tulee postikortti jos mulla olisi 30snt enemmän rahaa… bussikortinkin veto loppui. Sain vähävaraisille tarkoitetun kulttuuripassin. Seuraava onkin sitten elokuun puolessavälissä kun menen sen ohjaajan kanssa tsekkaa tulevaa työharjoittelu paikkaa. 

Eilen ostoksilla illalla äidin kanssa, kun se lähtee reissuun eikä tiedä koska sitä seuraavan kerran kaipaa. Ruokaa ei kyllä pääse puuttuu. En tiedä mistä kaivan rahaaa vielä viikoksi ja laskujen jälkeen jää loppukuuksi ehkä 70e takuueläkkeestä huom.viikon päästä.

Suunnitelmat on silleen auki. Kaikki haluaa että mulla olisi arjessa tekemistä, mutta mulla ei ole tulevaisuudensuunnitelmia. Herätty ennen kuutta ilman herätystä. Pelannut puhelimella, pessyt hiukset eilen, pattia sormilla puristellut ja istunut pyyhkeiden päällä. Voisi pestä pyykit ja vähän on tiskiä altaassa. 

Rullaatia rullaati.

Ajat on aina hankalia nämä enkä tarvitse laskea kyyneleitäni vihkoon sitä varten.

Kuunnellut BookBeatista äänikirjoja sairaista naisista lääketieteen historiassa sekä Pro tukipisteellä yksissä tuumin toteutettua kirjaa kaikesta mikä seksityöhön liittyy. Se ei ole laitonta sekään, ei, mutta en mä sillä itseäni ainakaan ylläpitäisikään. Englanniksi kuuntelin kirjaa luovudesta, se kun on niin muka laaja-alainen aihe. Ei oikeastaan mun mielestä loppuviimein, joku keksi tulen, toinen ämpärin, ja antibiootit (lähes suora ajatusketju siitä kirjasta)

Aina ymmärretään tahallaan väärin. Haukkokaa henkeänne kuivan maan kalaset. Meikä ankkuroi tämän paatin jonnekin ulapalle. #mielenvirta