ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

perjantai 10. kesäkuuta 2022

Tuhat ja yksi tapaa olla luova käymättä järkeen, kun on tylsää


 Jos miljardit ihmiset pystyy elää tupakoimatta, niin enköhän minäkin. Se on identiteettikysymys: että oletko tupakoitsija ja sitten on kysymys vain siitä miten pahoja tapojaan toteuttaa. Pisin aika tupakoimatta oli toissajouluna 10 päivää, ja sitten iski päänsärky. Nyt olen aseistautunut muutamalla nikotiinilaastarilla jos tässä tulee jotain vastaavaa. Eilen siis ollut ilman savukkeita, ei mulla mitään sovellusta ole seuraamaan asiaa. Saisi näkyä lompakossa joskus. Pitäisi kyllä hakea maanantaiksi lääkkeitä ja viedä postiin postit. Eikä saisi syödä kaikkea kaapista. Kotona on niin kiva olla? Unissani mietin nerokkaita asioita englanniksi. Herään ja muistan vain, miten viisas olen.

Söin eilen bbq sipsejä, brie juuston voileipäkeksien päällä, ja varmaan muutakin lihottavia rasvaisia tai sokerisia, jutskia, koska paino oli +300g. En kyllä mitään lämmintä ruokaa taaskaan saanut aikaiseksi.

Melko varma, että tupakointi lisää hikoilua. Mutta niin myöskin kävely lisää patteja kun on hs. Mulla ei ole tällä hetkellä aktiivisia patteja kun en ole missään kävellytkään. Ensin, lääkkeet huonontaa mun liikkuvuutta siten että kaikki venyttelyt ym aasinsillat sattuu, ja nyt tämä rajoittaa liikkumista. Ilmeisesti pitäisi olla vain pistoksissa ja puutunut koko ajan, kankea tai vuotaa kallisarvoisia nesteitä rauhasista.

Mulle tulee välillä vanhat muistot jo mieleen enkä ole kuin vasta 33-vuotias. Mietin sitä kun mun puhelimeen soitti ei-numeroa jostain Amerikoista ja ne kysyi olenko käynyt high schoolin ja tarjosi green cardia, mutta asuin isovanhemmilla ja en oikein pystynyt puhumaan mitään enkkua siihen, kun humisi vaikkapa autossa liikaa ikkunat auki. Enkä mä edes päässyt läpi lukiota loppuviimein kun äidinkieli on niin hatara. En lue päivälehtiä, sanomia yms. En tiedä pakinoista, asiatyylistä tai mistään tekstuaalista hajua. Et sä voi analysoida ja olla luova samaan aikaan.

Mun pitäisi tehdä pari puhelua, kun siirsin juttelua läheisille sen nukkumattomuuden takia - mutta ei mua tavallaan mikään estä soittamasta. En edes kyllä itsekseen puhu, mutta ei mulle tuota ongelmaa puhetta luoda. *siirtyy luomaan tekoäly taidejuttuja*


//
Just because you grasp the concept of how an AI art generator works, doesn't mean it will end up anywhere or that yourself will even like it
https://creator.nightcafe.studio/create
https://neuralblender.com/create-art
Missä merenneidot nukkuu?