ihmisoikeudet

Hullu saa olla mutta ei tyhmä—muut lukutaitoiset

 Herännyt kahtena aamuna viideltä ja sitten kun saisi nukkua, niin herää nukuttuaan 2,5 tuntia. Nälissään kai ottamaan aamulääkkeet, käymään...

Translate

sunnuntai 26. kesäkuuta 2022

Jokin säähän liittyvä vertauskuva

 Päivän kohokohtana kaikki. Saari ilma väsyttää. Auringonsäteet osuu eri tavoin heijastuessaan järven pinnasta. Saatoinpa olla hetken varjossakin. Ulkovessaan pissata. Minne kaikki aspartaamilimsa menee? Juonut lisäksi kahvia, vettä, olutta. Ehkä lirautin järveen. Hiukset pesin Erittäin hienolla suomalaisella, eikä nämä menneet niin kiharoiksi heti. Koivuvihdan tein itse ja sillä hakkasin vähän itseäni. En joutunut kantaa vettä.

Tuliaisena pikku pakastin täyteen mansikoita. Paljon hyviä kuvia. Kaunista maisemaa. Hyvät grillaukset kasviksia, vähän kanaa ja grillijuustoa. Herkulliset letut. Iltapalana makkarat. Aluksi kiukaalla tunnin lämmeneet ja lopulta takassa paistetut. Eilen ostetut loput vaahtokarkit meni. Salaatteja, uutta perunaa, silliä siinä lautasella myös.

Täällä käy hamsteri melko kuumana. Tähtäsin hänen suuntaan kyllä pöytätuulettimen. Annoin pakastimesta hernettä. Kovin mielellään tulisi pois mun pakotaiteilija terraariostansa. Hengissä vieläkin.

Ne haki minut joskus 11 maissa ja palauduin tuossa 23 aikoihin. Hoitokoira ei osannut levätä päiväunille. Veteen oisi pitänyt päästä, pitkä remmi sotkeutui aina johonkin. Kun sitten ui, niin kieriskelyä. Onnellisimmaan se oli rapsutuksista ruoan jälkeen, melkein lähti jalat käyntiin. Järveltä kantautui kaikenlaista... ja naapurikoirien räksytykselle, tai lokeille tai moottorisahoille ja muille koville äänille, ei voinut mitään. Eipä nuo minua niin haitanneet

Tässä on jo sunnuntai ollut kun aloitin kirjoittamisen. Varmaan nukkumisesta tulisikin jotakin.