Leiriytykää jos haluatte nähdä Isojalan nyt

 Pesin pyykkiä ja robotti-imuri Ruttunen hoiti lattiat. Siinä oli kyllä touhua tarpeeksi. Keitin teetä ja kahvia, luin luvun kirjaa. (This B...

Translate

sunnuntai 19. kesäkuuta 2022

Joko sitä julkaisin

 Sekoilua. Kävin kaupungilla vahingossa sunnuntaina. Olisi pitänyt varmistaa että kyseessä on tänään. Bestis soitti eilen enkä miettinyt sen tarkemmin tätä. En edes hikoillut tällä kertaa matkustaessani, kävellessä. Mutta housut jaksoi pysyä jalassa ilman vyötä tasan eteiseen asti palatessani. Sellaiset farkut joissa valmiina reiät polvien kohdalla. Ehdin vaihdolla takaisin. Kävin normal kaupassa. Löysin brittisuklaita, suuvettä, kajaalikynän ja pumpulipuikkoja ja chai latte jauheen. Join yhden jääveeltä maistuneen sporttijuoman matkalla. Paistoin kotona jauhelihat ja keitin makaronit. Laitoin makaronisörsseliin loput salsat, yhden pippuri-cheddar juustoviipaleen ja kananmunan sekä siinä oli jauhelihamaustetta ja lihaliemimaustekuutio. Maistui, vaikka olikin ehkä vähän ahmimismeininkiä.

Eilen yöllä oli se ukkonen. Hissi oli jumissa. Pitäisi kai jatkaa äänikirjojen kuuntelua ynnä muuta mitä olikaan tapana tehdä. Kaveri laittaa tilille konttorin maksujenlaskupäätteellä mulle lainan. Muuten ei olisikaan rahaa polttaa tupakkaa kunnes loppukuun tuet tulee.

Miettinyt yön kaikenlaista julkisella tapaa twitteriin lihottavista lääkkeistä, liikunnan kivuliaisuudesta jne. Nukuin sohvalla kai lopulta. Se ukonilma pelotti vähän. Enkä edes jaksa toistella oikeasti oikeasti joka väliin, vaikka tuntuukin ettei minua uskottaisi vaikka sanoisi mitä.