Hiki ei haise vaan ne bakteerit :o

 Helvetti mitä helvettiä. Aloin puuhastella. Nostelin pyykkiin haisevia vaatekasoja. Laitoin 120 punnan arvoisen harmaan sängynpeitteen säng...

sunnuntai 19. kesäkuuta 2022

Joko sitä julkaisin

 Sekoilua. Kävin kaupungilla vahingossa sunnuntaina. Olisi pitänyt varmistaa että kyseessä on tänään. Bestis soitti eilen enkä miettinyt sen tarkemmin tätä. En edes hikoillut tällä kertaa matkustaessani, kävellessä. Mutta housut jaksoi pysyä jalassa ilman vyötä tasan eteiseen asti palatessani. Sellaiset farkut joissa valmiina reiät polvien kohdalla. Ehdin vaihdolla takaisin. Kävin normal kaupassa. Löysin brittisuklaita, suuvettä, kajaalikynän ja pumpulipuikkoja ja chai latte jauheen. Join yhden jääveeltä maistuneen sporttijuoman matkalla. Paistoin kotona jauhelihat ja keitin makaronit. Laitoin makaronisörsseliin loput salsat, yhden pippuri-cheddar juustoviipaleen ja kananmunan sekä siinä oli jauhelihamaustetta ja lihaliemimaustekuutio. Maistui, vaikka olikin ehkä vähän ahmimismeininkiä.

Eilen yöllä oli se ukkonen. Hissi oli jumissa. Pitäisi kai jatkaa äänikirjojen kuuntelua ynnä muuta mitä olikaan tapana tehdä. Kaveri laittaa tilille konttorin maksujenlaskupäätteellä mulle lainan. Muuten ei olisikaan rahaa polttaa tupakkaa kunnes loppukuun tuet tulee.

Miettinyt yön kaikenlaista julkisella tapaa twitteriin lihottavista lääkkeistä, liikunnan kivuliaisuudesta jne. Nukuin sohvalla kai lopulta. Se ukonilma pelotti vähän. Enkä edes jaksa toistella oikeasti oikeasti joka väliin, vaikka tuntuukin ettei minua uskottaisi vaikka sanoisi mitä.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy