ihmisoikeudet

Hullu saa olla mutta ei tyhmä—muut lukutaitoiset

 Herännyt kahtena aamuna viideltä ja sitten kun saisi nukkua, niin herää nukuttuaan 2,5 tuntia. Nälissään kai ottamaan aamulääkkeet, käymään...

Translate

torstai 16. kesäkuuta 2022

Oispa oma assistentti hoitaa tällaiset turhanpäiväiset shoppaamiset

 Uusia vaatteita pitäisi olla katselemassa aina silloin tällöin, ettei ne lopu kesken omasta kaapista. Muoti ei ole kestävää. Mä olen nyt heittämässä sekajätteeseen kaikenlaista vanhaa tekstiiliä. Niissä on reikiä, ne on venyneet, kellastuneet tai muuten haperoa. Säilyttänyt toki, käyttänyt ehkä viimeksi kolme vuotta sitten. En tiedä mikä mun kesätyyli on vielä. Kuitenkaan tuosta jätesäkistä se ei löydy.

Olisipa edes varaa uusia vaatekaappia. Tilaisin varmaan ulkomailta jos löytyisi paremmin kokoja. Nyt on yksi Romwe kaupasta ostettu musta polyesteri hame, joka on takaa pidempi laahuksinen.. se oli muotia joskus 00-luvulla. Mahtui kuitenkin.

Mistähän mä edes olen tilannut. Marks& Spencer, asos, ja siinä ne taisi ollakin.

Katselin yhtä raitapaitaa. Olisin tilannut sen. Eivät ottaneet m&s tilausta vastaan. Maksamisessa tapahtui jotakin hämärää? Ei onneksi mennyt koko tili vaihteeksi, kunnes palautuisi, mutta ajattelin lainata kaverilta muutaman kympin. Se väitti että tilaisin pitsaa. Nautiskeluun. Eikä saisi takaisin. Kyllä mä ajattelin kympin kuussa maksaa takaisin, ja on mulla ruokaa onneksi nyt. En vaan voi käydä leikkauttaa hiuksia, tai vaatteita ostella ym ylimääräistä kermaperceilyä.

Tehty vaikeaksi. Ainakin tiedän että koko 22 on liian pieni. Yleensä olen mahtunut siihen kokoon, mutta koot muuttuu. 3xl on liian iso ja 2xl on liian pieni. Bwahahahaha muahaha.

Kappas, Sheiniltä sai kaksi paitaa siihen hintaan mitä briteistä. EU koot 52 ja 54. Kannatti googlettaa vaihteeksi. Tulee sit kiinalaatua.