ihmisoikeudet

Uuvun jo uneksimisesta

Liian pieni tarve  Mulla on huono kunto. Ei tule lähdettyä kävelylle. Rakennuksessa on ilmainen sali ja itselläni kuntopyörä ja painot. Mull...

Translate

maanantai 20. kesäkuuta 2022

Eikä mulla sit

 En tiedä pitäisikö hankkia disneyplussa ylihuomenna. Katsoa Doctor Strange in Multiversum of Madness. Nyt katselen Äärimmäistä selviytyjää. Ostin tupakin lisäksi jätskiä kaappiin, ja kaljan join jo ja cokista. Nenäliinat alkoi olla vähissä ja sitten ostin maitoa.. tylsiä ostoksia, mutta edessä oleva nainen osti pelkän kermapurkin. Lähikauppa on kallis. Harkitsin kombuchan maistamista.

Kaverilta tuli laina tilille. Tänään oli eräpäivä jossain leivitetyissä kanoissa joten paistoin ne ja sitten keitin perunaa jotka muussasin voin ja majoneesin kanssa. En tiedä mitä syön huomenna, mutta pitäisi tehdä pitsa ennen ylihuomista, kun kinkuissa on eräpäivä.

Halusin vaan nukkua koko päivän. Nukuin johonkin yhteen asti toisaalta. Kaljakin väsyttää pikkuisen. Kannattaisi olla jotakin silmämeikin puhdistusainetta, ettei silmät muuraudu umpeen kun nukkuu.

Hamsteri on saanut porkkanaa ja omenaa kun se heräsi päivällä ja päästi äkäisiä ääniä. Se näköjään kyllästyi vesikippoon, koska se alkoi täyttää sitä purulla ja kaataa sen, ja öisin kuulen kun se juo vesipullosta ahnaasti. En tiedä tarvitseeko vesipullon vettä vaihtaa joka päivä, tuskin.