Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

torstai 23. kesäkuuta 2022

Natisen kuin vanhan luut

 Enimmäkseen nukkunut, että jaksaa sit juhannuksen. Pitäisi alkaa miettiä miten kantaa huomenna mukaan uikkarit, pyyhkeen ja sit mitä grillaa ja juo tai mistä grillihiilet löytyy. Vähän olen nyt jättänyt viimetinkaan. Tietty juhannuspäivänä täytyy olla keikauttamatta koko venettä järvessä, tai upottamatta sitä.

6 vuotta sitten päivittänyt facebookkiin "fat.."

Söin tuossa uunissa ranskiksia ja kanapyöryköitä. Aamupalaksi vedin kuivan pitsanpalan mitä eilen tehnyt pellillisen. Nyt juon vähän teetä ja kahvia samaan aikaan pikajuttuja jauheesta ja sokeria oli.

Mua kiusaa pehvassa yksi hs patti ja se omia aikojaan jättää länttejä sinne mihin istun pyyhkeille tms.

En jaksa odottaa että pääsee eroon talviturkista.

TikTokissa mua on seurannut Ville Valo ja Lauri Ylönen "official" tilit mutta en oo viel keksinyt miksei ne ole yrittänyt skämmää mua jollain romanssijuonella vaiks seurasin takas. Ja sit toisaalta tuli vastaan sellainen video missä piti arvata kuka laulaa (siinä oli jotain 10 naista jotka lip synkkasi ja yksi vain lauloi) ja mä arvasin oikein heti. Mua on tänään vaivannut Cherin All or Nothing kappale aamusta kun luin sähköposteja, ja sit Kate Bushin Running Up That Hill kun olin sulkenut tiktokin.

Mut ei siitä sitten. En ole musiikkitaustainen, vain vaivainen.

Ai niin ja annoin lahjan satiirivampiirille Richielle mitä oon jotain 6 vuotta sit törmännyt siihen striimauksien puitteissa. Tilasin sille Amazonista sen toivelistalta sille kotio Kalifõrniin- kauneudenhoitojuttuja 35 eurolla. Hiusvärin ja ryppyvoidetta. :D