ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

torstai 30. kesäkuuta 2022

Hyvinoppinut arvaus ettei nämä kesät tästä ainakaan viilene seuraavina vuosina

 Olen tarkkaillut viime aikoina sää sovellusta ja lämpömittareita kuin edes pelejä. Yöllä saan laskemaan 25 asteeseen, mutta sitten se nousee aamusta taas 28:een kun aurinko nousee jne. Ylihuomenna pitäisi olla vielä se lämpimin päivä. Onneksi mä nyt sain aika paljon nukuttua ja lepäsin, mutta olen ihan naatti. Läkähtynyt. Ei voisi kuvitellakaan etteikö olisi shortseissa tai pelkästään paidassa jossa on pitkä helma. En voi edes kuvitella miten mun hamsteri jaksaa. Sekin taitaa nukkua vain. Kun ekan kerran nousi sisällä lämpö niin se jaksoi vielä juosta juoksupyörässä hetken. Siitä on jo viikko...

En ole mielestäni edes ruskettunut kovinkaan paljoa. En ole rusina. Eipä mulla tosin ole hellehattua. Mitä tällä kesäkuumalla muka jaksaisi tehdä?

Jos mulla olisi rahaa niin ostaisin hamsterille vesimelonia. Eipä ole. Eikä kukaan suostunut lainaa. Maanantaina olisin maksanut takaisin. Mulla on jotain 5 euroa mutta en halua käyttää viimeisiä pennosia mihinkään jos vaikka täytyy maksaa bussimatka tms.

Pöytätuuletin, ilmanpuhdistin, läppäri ja älypuhelin ja välillä hella tai mikro ja vedenkeitin käyttää sähköä. Telkkaria ei jaksa avata, vaikka chromecast ja switch onkin myös seinässä. Ihan sama mitä sähkölasku sanoo enkä tiedä onko tuulettimesta edes mitään hyötyä, mutta on se pakko pitää päällä.