ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

keskiviikko 8. kesäkuuta 2022

Kiva jutella voisitteko jo päästää läpi että olen ihminen✅

 Sain vähän viiden jälkeen ekan viestin crypto.comista. Kaksi tuntia jälkeenpäin joudun edelleen todistelemaan itseäni. Piirtämään paperille päivämäärän, vuoden, nimeni ja jonkin kertakäyttöisen koodin sen jälkeen kun kerroin puhelinnumerosta ja henkkareista jotain DIGITTEJÄ.

Ostin DOGECOINIA 3,4 eurolla. Nyt on vaikea todistaa että googlemail ja gmail on täysin sama sähköpostiosoite ja joudun ettii kaikki mahdolliset koodit tässä 🆔papereista että minä olen minä... Tiliin muutoksia, muka. Muutun vain entistä väsyneemmäksi. 

https://platinum.crypto.com/r/maa5xaczfc

Halusin vain tehdä NFT taideteoksia.  *****:n kryptot