Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

lauantai 18. kesäkuuta 2022

Oman ja seurakuntani puolesta

 Kävin suihkussa. Pesin hampaat. Poistin itseni seuraamasta 185:ttä tiliä kirjagram tililläni jotka ei seurannut takaisin ja useampi olisi vielä varmasti, että luvut olisi tasan?

Keitin kahvia. Otin kirjahyllystä kuvaa ja screenshotteja liittyen kirjoihini. Melko tylsää päivittelyä, ei siinä. Mulla on kirjoja niin paljon kesken taas. En silti kuuntele just nyt äänikirjaa. Melko varma etten ollut lukenut paria viimeistä Potteria suomeksi, joten aloitin vikan kirjankin kuuntelut suomeksi-

Tein synttärikortin eilen valmiiksi. Voin selittää sitten miksi kontaktimuovilla laitoin siihen paperille pussatut huulipunat. Runo selittää itse itsensä. Katsoin riimejä koiran nimelle ja rodulle ja kävi järkeen? Koira syö aina mun meikit naamasta, niin ehkä siksi. Viitsi panostaa. Ehkä mua tullaan hakee tunnin tai parin päästä.

Maailman paras sisko! -mukista juonut kahvia. Söin eilen pari suklaalevyä illalla eli olen lihonut. Jos tänään kahvidieetti.

Pelannut uusia pelejä puhelimella tuntikaupalla 1-2 yöllä. Ei mitään järkeä. Omista oma kuppila! Tappele hirviöitä vastaan! Idletys ja klikkailu ja ehkä hitusen strategiaa ja tuuria. Koskaan en ole rahapelejä pelannut. Sitä ei lasketa, jos ostaa jotakin timantteja koska ei ole pay to win jos jotakin peliä ei voi pelata jos ei käytä oikeaa rahaa. Mutta niin, tuhlailua peleihin. Mietin ostinko sen yhden Larry pelin switchille mutta en ole varma, kun kiellettiinkin ja kaikkea. Hetken taisin pelata Animal Crossingia viime viikolla tms? Hetken enemmän kuin vr lasejani lol

Mietin jos möisi pois älykellon ja nuo lasit, mutta siinäpä pääsisi ongelmistaan eroon kun saisi muutaman satasen. Plööh. Mä jään aina myymisistä tappiolle niin parempi kun ei laita myyntiin.

Mitähän sit. Haluaisin kyllä laittaa poskipunaa, maalata kynnet, rajata huulet, laittaa beigeä matte puuteria ja ruskeaa kulmiin mutta kun ei kannata jos jokin otus nuolee naaman kuitenkin tänään, hehhe.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy