Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

keskiviikko 29. kesäkuuta 2022

Ihan niin kuin tarvittaisi uusia ihmisiä tähän maapallolle

 Talous näittäisi tarkoittavan myös tehokasta käyttöä. Maapallon varat ja luonnon monipuolisuushan ei toki ole vaarassa, vaikka Suomessakin joka kolmas laji on vaarassa. Ihmisiä kuolee nälkään parisataa tuhatta jossain toisella mantereella eli saman verran kuin ihmisiä kuoli alkuvuodesta vanhuuteen Suomessa. Oi väestö ja tärkeysjärjestys, vastuu omista virheistä jälkipolville.

Mä olen ollut aina pro life, koska en muka voisi tehdä aborttia. Tosin jos se uhkaisi mun terveyttä, niin tietty saisin abortinkin. Olen toki oppinut, että se otus on ihminen vasta kun se hengittää omilla keuhkoilla. Enkä olisi varmaan hyvä äiti, kun oma äitini oli paska äiti. Kerroin sille että lapsi ottaa kaikki (vaikutteet) vanhemmilta, ja se oli vaan että aijaa, en tiennyt. Just sellainen ettei osaa rakastaa kun häntä ei ole rakastettu. Se avuton olento sitten mun varassa, että saako ruokaa ja turvaa jne monta vuotta alkuelämästään ja loppuelämänsä. Antaisin toki pois mutta tulisi hyväksikäytetty olo, että joku saisi sen jotka ei itse saa lapsia hankittua.

Kipeä aihe. Tule kattoo katsomaan kun kärpänen tapettiin, tapettiin. Lapset on kivoja kun ne ei ole omia. Ne ei vielä tuomitse.

Mulla on kuuma ja taivas on pilvetön. Tuulesta ei ole mitään apua. Kaikki viileys karkaa heti. Voisin kävellä uimaan lähimmälle rannalle puoli tuntia. En vain ole syönyt vielä mitään. Tai että mitä ottaisi mukaan? Kahdelta piti olla piknik mutta se voisi olla sitten tuolla rannalla, mutta en ole kuullut vieläkään mitään ja pitäisi valmistautuakin...