Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

torstai 16. kesäkuuta 2022

Muistiinpanoja itselle

Se olisi jo torstai. Pitäisi kirjoittaa yksi syntärikortti ylihuomiseksi -jos pääsen kahvittelee, kun tietäisi osoitteen voisi yrittää itse mennä. 

mutta, 

että, vaikka keksiä jokin runo. Joko on olemassa tekoäly joka tekisi niitä? En ymmärrä runoja, niin ehkä senkin takia. 

Kyllä mä kirjoitin runon yksiin hautajaisiin, mutta käänsin sen oudosti jotenkin enkusta ja itse esitin. 

Kävin viemässä yhden youvegotmail.club pikkupaketin. Se sattui lähtee Ruotsiin... laitoin kotimaan postimerkin lisäksi 20 snt arvosta postimerkkiä. En jaksanut tarkistaa oliko se alle 20 grammaa tai muuta. Siinä oli muutamia pieniä tarroja, kirjepaperia, ja animal crossing amiibo kortti ja sitten kun siinä luki että hän tykkää jouluteemasta niin sellainen adventtikortti sekä joulutarroja. Vähän kirjoitin tehtävälistää planneriin. 

Kokkailin jotakin tomaattikastike+kasvikset+papu+pasta sörsseliä ja se oli ihan täyttävää. 

Eilen söin liikaa joten taisi päätyä pönttöön ne pöperöt.. tai no liikaa ja liikaa. Aamulla syönyt yhden banaanin ja sit tähdännyt siihen yhteen lämpimään ateriaan. 

Nukkunut pitkään, koska se on hauskinta mitä aikuinen voi tehdä. 

Suunnitellut ajankäyttöäni, ihan kuin sillä olisi jotakin vaikutusta. Haluaisin tehdä mun kampaukselle jotakin hienostunutta. Kaljuksi osa sivulta tai takaa, otsatukka leikkaus, muuten vain tasoittaa huonoja pois, tai palata oman väriseen maantienharmaaseen... nykyään pidän vain tylsää ponnaria niskassa ja hiukset kehystää kasvoja, joten kun ne on poissa tieltä olen melko vanhan näköinen ilmeisesti? Vitut jostain Lola nimisestä anilliininpunaisesta magentasta huulipunasta, kun en ole täydellistä löytänyt joka pysyisi filttereidenkin läpi kirkkaana muahah. Ja sitten laitan kulmakarvoihin jotain ruskeaa jauhetta meikkisiveltimellä. Jonka sit hikoillessa pyyhin hihaan.