Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

keskiviikko 29. kesäkuuta 2022

Käyttäkää minua oi suuret käyttäjät terkuin puhkinussittu blogitili vai ku siis eikä

Kävin rannalla. Uiminen jäi kahteen pulikointiin joista toisena tuli jalkaan kramppi. Sain kyydin autolla takaisin joten käveltyä tuli vain pari kilometriä. Ruokittiin sorsaperhettä. Itselläni ei ollut eväitä mukana, vesipullo vain. Sain jonkun sipsipussin mukaan josta eivät tykänneet.

Kuuma on. Laitoin kylmäkallen hamsterin pesän alle eristyksineen. Ainakin tokenee nopeasti jos sille liian kylmä saattaisi tulla. Täällä on se 28 lämpöä. Ihan mahdoton.

Keitin perunaa, söin jauhelihapihvien ja bearnaisekastikkeen kanssa. Tämä päivällinen, aamun kolme keitettyä kananmunaa, ja pari keksiä ja muuta snäksiä varmasti 3,5 tuhatta kaloria syöty. Rasvaa eniten siinä kastikkeessa.

Jotain pilatesta pitäisi kyllä edes vartti, mutta pitäisi tuulettaa ovi auki samalla ettei pakahdu. Istun ja hikoilen tässäkin jo. Tukalaa. Paras kylmyys tähän mennessä oli äidin autossa puhalsi jotain 16 astetta ehkä, sekä se viileys kun märät uikkarit iholla.

Mulla taisi olla jokin kynsivallintulehdus, tosin varmaan sain sen tikun ulos peukalonsyrjästä.. enkä sit tiiä mikä pikkuvarpaassa vihloo. Hyvä että on noita voiteita. Ei hyttysenpuremat vaivaa mutta jotain punaisia jälkiä säärissä paljon kaikenlaista ihottumaa - ihan kuin olisi lapsi ja kontannut asfalttia. Tai sit mun pitäisi käyttää sheivausaineita mutta en oo hankkinut niitä geelejä ja vaahtoja.

Huomisen elän näillä tupakeilla ja sit perjantaina saan kympin kun opetan kamulle enkkua. Viikonloppu ja sitten asumistuesta laskut veks. Ei monta euroa jää, kun en edes matkustamiseen saa riittää rahoja saati että kävisi salilla bussikortilla... varsinkin se sushipitsa silloin huh kun oli pakko lähtee kävelee..

En ole vielä tota kirjekaverin kuorta sulkenut ja vienyt postiin. Ehkä huomenna. Sähköpostiin on viimeaikoina tullut paljon läpi roskaposteja jostain lähetyksistä muka pitää hyväksyä dhl paketteja, eikä ne edes näytä aidoilta. Sanottavaa lisää olisiko, vai olikos kaikki poliittista jo. Valta kuuluisi kansalle, mutta kansa on idiootteja-