ihmisoikeudet

Ehkä sä haluat pitää sen (isän koulukaveri laiterahoituksesta jota edelleen makselen)

Olen silmittömän vihainen kaikenmaailman rahan lainaajille jotka valehtelevat sovituista asioista. Lowellille olen maksanut vuokrasaatavan j...

Translate

keskiviikko 22. kesäkuuta 2022

Kun päikkärit ei riitä

 Vaihdoin hamsterille veden ja annoin sille lisää vessapaperia pesätarvikkeeksi. Kävin suihkussa, pesin hiukset ja laitoin pyykkikoneen päälle.

Juhannuksena voisi mennä bestiksen luona saunaan ja käydä heittää talviturkin. En tiedä onko se hankkinut pallogrilliä tai puutarhakalusteita muuten. Katsoin meneekö busseja ja tuntihan siihen matkaan taas menee toiselle puolelle kaupunkia.

Ei mulla ainakaan liian tukala olo ole vielä. On luvattu kuumaa säätä.

Eilen illalla etsin A6 kokoisia muoviläpysköitä plannerin väliin joihin voisi budjetoida käteistä. Pinterestin innoitamana. Sitten etsin uutta lompakkoa. Zalandolla oli ihan kiva pastellin violetti mutta en viittisi maksaa 8e toimituskuluja 25 euron lompsan päälle. Siihen menisi kaikki rahat lol. Ei mun harmaa norsunlompsa vielä niin rikki ole. Loppukuun rahat tuli tänään ja maksoin 105 euroa laiterahoitusta operaattorille.

Laitoin ATC:n vihdoin kuoreen ja kuoreen postimerkin. Amerikkaan lähtee tuo merenneito kortti minkä taitellut. Ennen lauantaita pitäisi se viedä laatikkoon. Vaikea keksiä mitään ekstraa, kun hän profiilissaan oli sanonut ettei halua niitä. En tiedä olisiko mulla ollut jotain merenneito tarroja edes kuoren päälle. Enkä jaksa etsiä.

Niin joo ja aloitin podcastin eilen. Paljon asiaa oli ja siitä tuli vain 4 minuutin jakso. Tuleekohan taas yritelmä jonka poistan joskus. Läskejä on kiva kiusata eikä kukaan välitä -on sen niminen. Kunpa edes kiusattaisi, mutta aika vähälle huomiolle jättää internet minut.