ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

lauantai 25. kesäkuuta 2022

Eikä tässä vielä jussit ollut

 Uimassa käynti uimarannalla oli ihanaa. Sauna oli ihanaa. Grillaus kesti kauan ja melkein tapettiin toisemme, mutta ei silti ihan kuitenkaan. Aina se keksii jonkin syyn inhoavasti arvostella mua ja suutun. Tällä kertaa väitti etten välitä terveydestäni, ja söisin liikaa tai jotain. Mun elämä ei ole mikään Hengenvaarallisen lihava -sarjasta. En ole kuuteen vuoteen lihonut. Korkeintaan viisi kiloa eikä tästä pääse enää ylöspäin.

Roudasin 2,5 kiloa grillibrikettejä toiselle puolelle Tamperetta. Palatessa mulla oli märät vaatteet kassissa. Enkä muutenkaan kovin fresh, tai että olisin pukeutunut siten että olisin ollut menossa ulos.

Mä keitin aamupalaksi vettä ja juon kohta chai lattea ja pikakahvia. Heräsin tunti sitten kun hamsteri joi äänekkäästi.

Amerikassa on taas abortti tapetilla just nyt kun laki kumottiin naisten oikeuksista omaan kehoon.

Mä seuraan hukkumistilastoja kotimaasta myös.

Sitten jossain välissä saareen tänään. Voin uida ehkä vähän enemmän. Olen tuuletusikkunaa pitänyt auki, kun täällä on melkein 25 sisällä. Ehkä se lämpötila pysyisi siedettävänä jos mä en ole paikalla.

Ostin myös paholaisankan kylpyhetkiin vaikkei mulla ole kylpyammetta. Join ihan vähän vain. Makkaroita muutama, eton mess jälkiruoka, pari maissia. Kaverin grillailuista meni suuhun ehkä porkkana, kukkakaali ja perunaviipale. Lisäksi jokunen vaahtokarkki. Yksi snickers ja energiajuoma. Munkki jäi sinne kun unohtui. Edellisenä yönä en ollut nukkunut mitään.