ihmisoikeudet

Terveystiedon numero lukiossa 9

dissaus informaatiota tulossa koska mistä minä tietäisin mitään? Ei ole kyl äiti opettanut näitä... Hehe. Eat more ! Ja mulla soi herätyskel...

Translate

sunnuntai 12. kesäkuuta 2022

Uusinta uutta potkuriin tuulettimen joka kasassa ei pysy ilman ruuveja

 Vailla ehkä-ttelyä voisinkin kokeillakin joskopa, tuota aamusta työstyisi sen enempää tekstiä mitä illasta tuli edes.

Joo ei toimi. Mun äidinkieli on rikki.

Jokin taiwaanlainen kyseli Twitterissä kysymyksiä. Missä olet töissä? Mistä saat rahaa jokapäiväisiin kustannuksiisi? Oletko aviossa, onko sinulla lapsia?

Ei ihan avautunut mitä se tekisi niillä tiedoilla, mutta että sieltä niin kaukaa asti käsketään hankkimaan työpaikka? Sitä paitsi kuka ostaa päivittäin jotakin. Ei se ole niin helppoa - kaikki työpajat on kusetusta, ja kukaan oikea työnantaja ei ota töihin. Vitut siitä mitä paskaa osaat tehdä, koska työkulttuurin pyhyys.

Paskasta puheenollen. Hiljainen aamu. Eikun, olin hereillä siis yön, äsken nukuin muutaman tunnin sohvalla. Tein videoita tiktokkiin eilen, en laskenut montako, mutta määrä kerran kuussa korvaa päivän laadun tai siis-  

Meni mitä tuli. Pitäisi huomenaamusta löytää apteekki ja -lääkkeet ennen mun,- ajanvarausta. Täytyy ehkä pyytää rahaa joltain sukulaiselta ja olla entistä kitupiikkimäisempi ruokaostojen suhteen. Perkeleet niistä suklaatuulihatuista?

Enivei. ( Kunpa enivei ei koskaan tulisi mihinkään kielenkäyttöön yleisesti. )

Puute on pahuutta. Työnteko rasittaa maapalloa. Mitäs muuta antimanifesteja olisin melkein k(l)ikkaillütkãæŋ

Tekoälyä voi huijata, ennustaa, pyörittää ympäri leikkimään kuollutta ja silti siitä ei pääse algoritmistä puuhun sitten millään. Botit kaivautuu syvälle, sieluun syvälle neuronien ympärille levittäen yksinäisiä tukiverkkojaan saalistaessaan pientä pulleaa persoa ajattelijaa. Vanhanaikaisen millenialismin, joka mieluummin käyttää J kirjainta sanojen kuten kirjailija, tekijä, ym välissä i:n sijaan vrt. haltia... Jos sitä ei mun sanakirjassa ole, niin en edes esimerkin takia sitä muista heti ulkoa.

Vastustin saa aikaa miettiä olenko A) en sittenkään paha suustani vai B) liian ankara itseäni kohtaan vai C) en vain ajattele samoin koska en vastusta toisten mielipiteitä, ne vaan leijuu jossain epämääräisessä pilvessä seikkaillen jäsentäen kahta viimeistä vuotta kuvia sun iPhonessa ja sitä vanhemmat poistuu itekseen jos et ole varovainen. Onko siis meidät indeksoitu, havaittu, analysoitu ja kaikki mistä pidämme meitä vastaan ohjelmoitu yhä edelleen koukuttamaan meidät dataa kuluttamaan kaikella huomiollamme, mitä antaa löytyy.

Ei silloin olisi ollut mahdollista. Kännykkä yöksi kaappiin tai se haettiin tyynyn alta väkisin. Zyprexaa, Temestaa, Risperidonea, Abilifya, Sepramia, Imovanea. Siinä osa minun taikaloitsuista.

Pidän sittenkin maailman jäsentämisestä listoiksi.

Muoks. 56 diagnoosia 2015 jälkeen. Lihavuus ja tupakointi, pienet tulehdukset ja märkimiset mutta päädiagnoosia kanssa, lihaskipuja, siis siellä oli jotain oksentamista ja refluksia myös ja ripulia..?? Omituista kun hoitanut tollaiset itse. Sit tietty gynevaivat ja siihen lääkkeet ja muut toimenpiteet.