Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

tiistai 28. kesäkuuta 2022

Sitä mukaa

 Huomasin just, että Sex Pistols hajosi myös just ennen Suomen keikkaansa, vähän kuin Spice-Girls erosi Suomessa. Mitähän muita bändejä tämä maa on erottanut? Elämä ei ole anarkiaa, en ole antikristus, eikä punkkia kukaan tarvitsekaan enää. Girl poweria ei ole toisaalta. Kaikki aikansa tuotosta.

Tuo olisi olisi kyllä voinut olla oma twiittinsä. Kävelin eilen Kotipizzalle kokeilemaan sushipitsan. Hain pari paitaa postista ärrältä. Äidin kanssa samat aikataulut ja sitten shoppailtiin tunti Prismassa.

Sisällä oli 27 astetta, yöllä laski ehkä 25:een. Paras jos ei avaisi parvekkeen ovea niin kylmyys ei karkaa, hah. Mulla on kyllä kylmä suihku, mutta hamsteri voi pestä naamaa kylmällä vedellä..

Lupailtu on ukkosta, mutta vain tuo painostava ilma tähän mennessä.

Muoks. Tuli posti. Kirjoitin kirjettä. Viimeinen kirjekuori menossa. Pitäisi käydä vilvoittelee taas. Söin jogurtin kun heikotti. Laitoin vaatteet kuivuu ja ne ei kuivu vaikka täällä on se 28 astetta!

Tein tulliselvityksen yhdestä lahjasta jolla ei ole arvoa. Tämä henkilö ei ollut aiemmin lähettänyt Suomeen mitään niin postissa neuvoivat laittaa pakettina. Aina ne huijaa maksaa lisäpalveluita. Olisi riittänyt kirjekuori ja ulkomaan (Amerikan global, forever stamp) postimerkki.

Eilen tosiaan kävelin sen reilut 4 kilometriä. Otin päikkärit aamupäivästä ja sinä aikana oli tullut Pawshakesta pyyntö että joku olisi kaivannut koiranhoitajaa. En edes tiennyt että mun profiili oltiin hyväksytty vihdoin??! Enkä edes pysty muokkaa kalenteria joten se näkyy edes, ehkä seuraavat kaksi päivää.