Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

En ole hyvä päällä ja käsihommia pitää harjoitella mutta kurkkuun voisi survoa vaikka tunnin

 Mulla on parikin arkkivihollista, toinen on vesimiehet ja yksi on väsyminen... Väsymyksen piikkiin voi pistää vaikka mitä hölmöilyä, ja aina joku vesimies haluaa pelastaa maailman minulta itseltäni...
Olenkin sellainen prinsessa, että voisi erehtyä että olen kasvanut halipumpulissa.

Eilen tosin tilasin kanarullan ja ranskikset kotiin, jonka jälkeen käppäilin uusilla huonoilla kengillä kauppaan ja hain uutuus fasupaloja, appelsiinimehua, vaaleaa paahtoleipää, mariannekarkkeja, ja puolentoista litran uutuus maxi pepsin ja pirkkaoluen. Miten voi olla nyt varaa, kun ei polta kaikkea taivaan tuuliin.
Heräsin tuossa äsken vasta, vaikka menin aikaisin yhdeksän jälkeen nukkumaan.

Näköjään tilannut disneyplussan enkä jotain toista palvelua. Missään niistä ei oikein ole enää mitään. Ihan tyhjää täynnä kun nähnyt kaikki jo. Minut saa hulluksi tulee jos en mitään katso.
Pitäisi aloittaa ne kävelyreissut. Toivottavasti nike bouncet sopii jalkaan... jos nekin alkaa nimittäin hankaa jostain, niin mä en ala.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King