Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Käyttäkää minua oi suuret käyttäjät terkuin puhkinussittu blogitili vai ku siis eikä

Kävin rannalla. Uiminen jäi kahteen pulikointiin joista toisena tuli jalkaan kramppi. Sain kyydin autolla takaisin joten käveltyä tuli vain pari kilometriä. Ruokittiin sorsaperhettä. Itselläni ei ollut eväitä mukana, vesipullo vain. Sain jonkun sipsipussin mukaan josta eivät tykänneet.

Kuuma on. Laitoin kylmäkallen hamsterin pesän alle eristyksineen. Ainakin tokenee nopeasti jos sille liian kylmä saattaisi tulla. Täällä on se 28 lämpöä. Ihan mahdoton.

Keitin perunaa, söin jauhelihapihvien ja bearnaisekastikkeen kanssa. Tämä päivällinen, aamun kolme keitettyä kananmunaa, ja pari keksiä ja muuta snäksiä varmasti 3,5 tuhatta kaloria syöty. Rasvaa eniten siinä kastikkeessa.

Jotain pilatesta pitäisi kyllä edes vartti, mutta pitäisi tuulettaa ovi auki samalla ettei pakahdu. Istun ja hikoilen tässäkin jo. Tukalaa. Paras kylmyys tähän mennessä oli äidin autossa puhalsi jotain 16 astetta ehkä, sekä se viileys kun märät uikkarit iholla.

Mulla taisi olla jokin kynsivallintulehdus, tosin varmaan sain sen tikun ulos peukalonsyrjästä.. enkä sit tiiä mikä pikkuvarpaassa vihloo. Hyvä että on noita voiteita. Ei hyttysenpuremat vaivaa mutta jotain punaisia jälkiä säärissä paljon kaikenlaista ihottumaa - ihan kuin olisi lapsi ja kontannut asfalttia. Tai sit mun pitäisi käyttää sheivausaineita mutta en oo hankkinut niitä geelejä ja vaahtoja.

Huomisen elän näillä tupakeilla ja sit perjantaina saan kympin kun opetan kamulle enkkua. Viikonloppu ja sitten asumistuesta laskut veks. Ei monta euroa jää, kun en edes matkustamiseen saa riittää rahoja saati että kävisi salilla bussikortilla... varsinkin se sushipitsa silloin huh kun oli pakko lähtee kävelee..

En ole vielä tota kirjekaverin kuorta sulkenut ja vienyt postiin. Ehkä huomenna. Sähköpostiin on viimeaikoina tullut paljon läpi roskaposteja jostain lähetyksistä muka pitää hyväksyä dhl paketteja, eikä ne edes näytä aidoilta. Sanottavaa lisää olisiko, vai olikos kaikki poliittista jo. Valta kuuluisi kansalle, mutta kansa on idiootteja-

En ole asiantuntija paitsi omissa kokemuksissa pöh

Klikkasin jotain blogini omaa mainosta vahingossa ja löysin työkaluja lihavuuteen. Kerrotaan tässä että eilen aloitin taas mun salaisen vihkon. Kun painoin alle 70kg, vihko oli täynnä mittoja ja käveltyjä askelia yms. Nyt olisi vyötärönympärys 120 cm. Toivon vain etten lihoisi yhtään enempää näillä kuumuuksilla? Tein eilen vartin pilatesta. Mulla on siis ihan kirja alkeista. Niskat tuli kipeäksi. Tykkään kyttyrää. En ole kovin notkeakaan enää. Kehontuntemus vain täytyy aloittaa jostain ja tulee heti parempi olo. Paljon googlettelin mitä se keho nyt tarvitseekaan.
Oikeastaan mun ruokaikkuna aukesi just nyt klo 12. Saisin 20 asti syyä lol (mulla on tyyliin aina nälkä, kun en ehkä juo tarpeeksi vettä tai muutenkaan saa kuituja ja protskuja aha)
 


Ihan niin kuin tarvittaisi uusia ihmisiä tähän maapallolle

 Talous näittäisi tarkoittavan myös tehokasta käyttöä. Maapallon varat ja luonnon monipuolisuushan ei toki ole vaarassa, vaikka Suomessakin joka kolmas laji on vaarassa. Ihmisiä kuolee nälkään parisataa tuhatta jossain toisella mantereella eli saman verran kuin ihmisiä kuoli alkuvuodesta vanhuuteen Suomessa. Oi väestö ja tärkeysjärjestys, vastuu omista virheistä jälkipolville.

Mä olen ollut aina pro life, koska en muka voisi tehdä aborttia. Tosin jos se uhkaisi mun terveyttä, niin tietty saisin abortinkin. Olen toki oppinut, että se otus on ihminen vasta kun se hengittää omilla keuhkoilla. Enkä olisi varmaan hyvä äiti, kun oma äitini oli paska äiti. Kerroin sille että lapsi ottaa kaikki (vaikutteet) vanhemmilta, ja se oli vaan että aijaa, en tiennyt. Just sellainen ettei osaa rakastaa kun häntä ei ole rakastettu. Se avuton olento sitten mun varassa, että saako ruokaa ja turvaa jne monta vuotta alkuelämästään ja loppuelämänsä. Antaisin toki pois mutta tulisi hyväksikäytetty olo, että joku saisi sen jotka ei itse saa lapsia hankittua.

Kipeä aihe. Tule kattoo katsomaan kun kärpänen tapettiin, tapettiin. Lapset on kivoja kun ne ei ole omia. Ne ei vielä tuomitse.

Mulla on kuuma ja taivas on pilvetön. Tuulesta ei ole mitään apua. Kaikki viileys karkaa heti. Voisin kävellä uimaan lähimmälle rannalle puoli tuntia. En vain ole syönyt vielä mitään. Tai että mitä ottaisi mukaan? Kahdelta piti olla piknik mutta se voisi olla sitten tuolla rannalla, mutta en ole kuullut vieläkään mitään ja pitäisi valmistautuakin...

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King