Translate

kävijäpiikki

Iltakirjoitus ennen nukkumaanmen...

 Jos tuota analysoisi mun ajatuksia kun kuuntelen musaa 

I've got the sickness that helps me see

Tämä on yksityistä tietoa suoraan skientologian kirjan sivuilta; mutta: uskoin joskus että kaikki joilla on kakkulat silmillä on vaan sairaita. (Ja skientologian piti jotenkin tämä parantaa, mutta sen tiede oli vielä vähemmän tarkkaa kuin silloisen Tieku lehden sauva ja tappisoluineen ja mikroliikehdintöineen joilla sokeatkin aistii jotakin)

I've got the sickness that helps me bleed

Sairaus joka auttaa vuotaa verta, hmm oisko mulla ollut tosiaan sellainen ylitsevuotava päivittäistä vuotoa joka päivä muutaman vuoden miksi hankkiuduin kohdun limakalvojen sterilointiinkin.. hmm... endometrioosi, no se on melko yleinen.

Ja tässä vasta kaksi runonmittaa Feast or Famine biisistä Seetheriltä. Kaikki kohdat tässä uudemmassa musiikissa muistuttaa mua siitä kun olin Lontoossa niiden keikalla. Ei siis hyvällä tavalla kun venasin monta tuntia sen alkua jne

Ei vaan saisi luulla itsestään jotain, se piti oppia kantapään kautta. *vastaanottaa passiivisaggressionne*

Mun tulevassa puolisossa on vikoja joita vain minä voin rakastaa tai pitää seksikkäinä jopa

 Neljätoista vuotta sitten mun nuorimmainen sisko tullut maailmaan. Asustin silloin isovanhemmilla. Äiti kun oli heittänyt pois kotoa. "Tänne ei ole takaisin tulemista!"

Pidin kaverille sitä enkunopetusta. Treffattiin pääkirjastossa ja se lainasi pari kirjaa joita osoitin. Enimmäkseen laitoin sen sit lukemaan ääneen ja suomentaa lastenkirjaa, jossa Puh tapaa ensi kertaa Tikrun. Päästiin melkein siihen, kun hunaja ei ollut Tikrun ruokaa. 

Mä hankin sen kirjan lapsena joskus, ehkä omilla rahoilla jopa - päättäen, että luen sen ja opettelen mutta varmaan liian vaikea kunnes oli liian helppo. Ihan huvittavakin kirja, jos tajuaa miten nerokas lapsen mieli. Simppelii. Sain mä lipsin ja daimin ja sit kympin setelin. Mä lähdin jo 12 maissa tarpomaan ja olin ajoissa. Kolme varttia niin pidettiin tupakkitauko. Kyllä siinä ainakin tunti meni... Pulut sai kyytiä ja vanhoja koiria piti morjestaa kirkkopuistossa...

Annoin läksyksi kirjoitustehtävän. Ja hän voisi opetella sanastosta epäsäännöllisiä verbejä jos mä kuulustelen niitä joskus.

Vaikeuksia oli artikkelit, milloin tulee A/the, kaikki lausumiset missä on ärrä, mutta suomensi hän melkein paremmin kuin minä. Katsottiin muutamia idiomeja. Vähän aakkosten lausumista. Ei muuten ala hoolla. jossain heidgen kuullut elokuvasta varmaan... AI bii cii diidii jöefgkyl.wait, zed. Double t's.

Se vei samalla mun Time, ja Closer, naisten -lehdet mukaansa. Vähän lainaa. Onneksi jäi mun Näin opetat vieraana kielenä englantia For Dummies itselle kun en ole lukaissut loppuun. Taisi olla kuumaa kamaa ne matskut.

Mitäs. Lainasin parikymppiä äidiltä että pääsen kotiin mutta olisihan sitä voinut matkapuhelinlaskuunkin ottaa paluumatkan mut ei se mitään. Meni se kymppi kauppaan. Kirjekuoria, sheivauskreemiä, pepsi maxia, kanapyörykät, puolen euron kermaviili, eikä sillä sit paljoa saanut mitään. Yhden oluen jota en edes ole juonut vielä. Aloitin vesimelonilla nesteytyksen jääkaapista että tulisi syödyksi. Pitäisi viedä roskia mutta vein vasta säkin tekstiileitä. Joku vielä luulee että sinne on taas joku heivannut koiransa ruumiin, mutta siel onkin vaan onneksi mun vanhoja stringejä. hah.

No siis tätä mustaa huumoria joka uppoutuu puoliksi asioihin joita oikeasti tapahtuu mutta kukaan ei kuitenkaan uskoisi että jotkut niin tekee. the fuck you go with human beings.

Huomenaamusta tuodaan koira. Kyllähän mä hereillä olin tänäkin aamuna jo ysiltä mutta silti yritin torkkua vielä tunnin tai kaksi.

Ja me rusketumme vain. Kaverini rasisti yhdenvertaisuuden nimissä uskoo myös että ihmisalkioilla on alitajunta. No siis, sitten kun hengität omilla keuhkoillasi niin se on sit ihminen vasta, huolimatta siitä kuinka haluttu hän oli tähän maailmaan?!1

Eikä mulla sit. Kädestä suuhun. Voisi keittää perunaa. Aamupalana vedin mansikkasmoottien. Sit oon juonut energiajuoman ja ne mitä tässä maininnut. Kermaviiliä voisi toisaalta kokeilla sen yhden vanhan trendin missä laitettiin nuudelimausteet sinne ja dipattiin nuudelit.. en kyllä kokeillut silloin mutta: miksei tuota lilluttaisi kermaviilissä nuudelia jos se vaikka lämpenisi...

Vithun quuma.

Se tunne kun täytyy juosta vessaan tai housut repee

 Hyvää heinäkuuta. Mulla alkaa tänään enkunopetus ja viikonloppuna olen koiranhoitajana. Pakko. Tilillä on varmaan euro tai puoli euroa. Tilitin eilen unohtuneet onlyfansit kolkyt dollaria, mutta miksei ne ole vielä tulleet kun tarvisi. Menin ostaa 5 eurolla yhden vaivaisen vesimelonin enkä edes tykkää vesimelonista ja hamsteri maistoi sitä vain vähän. Ei mennyt kuin hullu puuroon se.

Kävin suihkussa, tein aamupalaksi mansikkasmoottien. Tupakkeja on vielä kolme. Kun pidän 1.5 tuntia enkkua saan 15 e. Ne menee bussirahoiksi enimmäkseen. Ellen sit vie tilille ettei tarvi kympillä ladata. Ja jos ei mene siihen niin tarvitseehan mun tupakkaa ostaa.

Oli kyllä viileä yö, että nyt on 26 astetta enää sisällä. Löysin eilen jotkut kevyet kukkahousut kanahäkistä alhaalta ja olen pitänyt näitä ja sit laitan tän uuden mustavalko- raidallisen napapaidan. Mikäs mua estäisi näyttämästä asialliselta.

Niin joo ja eilen illalla imuroin ja luuttusin lattioita 40 minsaa. Eipä pitäisi koissun löytää enää lattioilta kuivuneita ranskiksia tai sipsejä, eikä keittokomeronkaan lattiassa olisi mitään nuoltavaa. Voisi täällä vielä järjestellä ja viedä sekajätteeseen sen jätesäkin tekstiilejä.

Rapsutustalkoot tulossa toisaalta. Ei kai niistä kesäisin kaikista karvoja lähde. Niin ja lenkitykset. Joko osaisin mennä tuossa lähimetsässä vai tassutellaanko asfalttia kohti puistoja. 

Kaikki on vähän vaikeaa kun on läskimpi. Luin kyllä eilen nuortenkirjaa syömähäiriöisestä äänikirjana ja tuli päänsärkyä, joten ei kumpikaan voi helppoa olla. Kaipa minulta puuttuu kymmenen kiloa että olisin sen 300 paunaa. Elämää helpottavia asioita: fyysinen kunto, ilmastointilaite kesällä, oma auto, ja kaikki muut saastuttavat asiat. Tekoäly voisi kyllä kertoa mitä syödä.

Well prepared is half the job doneGot mail today from museo shop in Finland. I had bought a book. Then I got my swap with tea and postcards. I need to leave my rating on it on the swap-bot.com....
My friend called about tomorrows English lessons. I've been picking up materials here and there. One book was in storage downstairs. It felt cool to the touch at first which was nice. The book: https://www.bookdepository.com/Teaching-English-Foreign-Language-For-Dummies-Michelle-Maxom/9780470745762


I'm bringing my whiteboard with me maybe, some little books, and magazines. She's hauling used elementary books and dictionaries too. Maybe I should give her work as I skim through what she's brought. I guess I could bring paper too. I have a lot of paper. It should be a student's job to bring pens and paper, but oh well. It's just the two of us in her kitchen. I hope there is light. I hope I have the energy to be vocal and use my knowledge of the language. It's been a while I've been giving lessons. Last time I had some material from some BBC learning center when I held a class for young mental health patients at a low threshold day activities place. It was in 2017. Then I've tried a few times to give lessons but nothing very lucrative

It is a bit of a mess so far. The only sentence I remember her saying in English is 'Fuck off!'

Hyvinoppinut arvaus ettei nämä kesät tästä ainakaan viilene seuraavina vuosina

 Olen tarkkaillut viime aikoina sää sovellusta ja lämpömittareita kuin edes pelejä. Yöllä saan laskemaan 25 asteeseen, mutta sitten se nousee aamusta taas 28:een kun aurinko nousee jne. Ylihuomenna pitäisi olla vielä se lämpimin päivä. Onneksi mä nyt sain aika paljon nukuttua ja lepäsin, mutta olen ihan naatti. Läkähtynyt. Ei voisi kuvitellakaan etteikö olisi shortseissa tai pelkästään paidassa jossa on pitkä helma. En voi edes kuvitella miten mun hamsteri jaksaa. Sekin taitaa nukkua vain. Kun ekan kerran nousi sisällä lämpö niin se jaksoi vielä juosta juoksupyörässä hetken. Siitä on jo viikko...

En ole mielestäni edes ruskettunut kovinkaan paljoa. En ole rusina. Eipä mulla tosin ole hellehattua. Mitä tällä kesäkuumalla muka jaksaisi tehdä?

Jos mulla olisi rahaa niin ostaisin hamsterille vesimelonia. Eipä ole. Eikä kukaan suostunut lainaa. Maanantaina olisin maksanut takaisin. Mulla on jotain 5 euroa mutta en halua käyttää viimeisiä pennosia mihinkään jos vaikka täytyy maksaa bussimatka tms.

Pöytätuuletin, ilmanpuhdistin, läppäri ja älypuhelin ja välillä hella tai mikro ja vedenkeitin käyttää sähköä. Telkkaria ei jaksa avata, vaikka chromecast ja switch onkin myös seinässä. Ihan sama mitä sähkölasku sanoo enkä tiedä onko tuulettimesta edes mitään hyötyä, mutta on se pakko pitää päällä.

Käyttäkää minua oi suuret käyttäjät terkuin puhkinussittu blogitili vai ku siis eikä

Kävin rannalla. Uiminen jäi kahteen pulikointiin joista toisena tuli jalkaan kramppi. Sain kyydin autolla takaisin joten käveltyä tuli vain pari kilometriä. Ruokittiin sorsaperhettä. Itselläni ei ollut eväitä mukana, vesipullo vain. Sain jonkun sipsipussin mukaan josta eivät tykänneet.

Kuuma on. Laitoin kylmäkallen hamsterin pesän alle eristyksineen. Ainakin tokenee nopeasti jos sille liian kylmä saattaisi tulla. Täällä on se 28 lämpöä. Ihan mahdoton.

Keitin perunaa, söin jauhelihapihvien ja bearnaisekastikkeen kanssa. Tämä päivällinen, aamun kolme keitettyä kananmunaa, ja pari keksiä ja muuta snäksiä varmasti 3,5 tuhatta kaloria syöty. Rasvaa eniten siinä kastikkeessa.

Jotain pilatesta pitäisi kyllä edes vartti, mutta pitäisi tuulettaa ovi auki samalla ettei pakahdu. Istun ja hikoilen tässäkin jo. Tukalaa. Paras kylmyys tähän mennessä oli äidin autossa puhalsi jotain 16 astetta ehkä, sekä se viileys kun märät uikkarit iholla.

Mulla taisi olla jokin kynsivallintulehdus, tosin varmaan sain sen tikun ulos peukalonsyrjästä.. enkä sit tiiä mikä pikkuvarpaassa vihloo. Hyvä että on noita voiteita. Ei hyttysenpuremat vaivaa mutta jotain punaisia jälkiä säärissä paljon kaikenlaista ihottumaa - ihan kuin olisi lapsi ja kontannut asfalttia. Tai sit mun pitäisi käyttää sheivausaineita mutta en oo hankkinut niitä geelejä ja vaahtoja.

Huomisen elän näillä tupakeilla ja sit perjantaina saan kympin kun opetan kamulle enkkua. Viikonloppu ja sitten asumistuesta laskut veks. Ei monta euroa jää, kun en edes matkustamiseen saa riittää rahoja saati että kävisi salilla bussikortilla... varsinkin se sushipitsa silloin huh kun oli pakko lähtee kävelee..

En ole vielä tota kirjekaverin kuorta sulkenut ja vienyt postiin. Ehkä huomenna. Sähköpostiin on viimeaikoina tullut paljon läpi roskaposteja jostain lähetyksistä muka pitää hyväksyä dhl paketteja, eikä ne edes näytä aidoilta. Sanottavaa lisää olisiko, vai olikos kaikki poliittista jo. Valta kuuluisi kansalle, mutta kansa on idiootteja-

En ole asiantuntija paitsi omissa kokemuksissa pöh

Klikkasin jotain blogini omaa mainosta vahingossa ja löysin työkaluja lihavuuteen. Kerrotaan tässä että eilen aloitin taas mun salaisen vihkon. Kun painoin alle 70kg, vihko oli täynnä mittoja ja käveltyjä askelia yms. Nyt olisi vyötärönympärys 120 cm. Toivon vain etten lihoisi yhtään enempää näillä kuumuuksilla? Tein eilen vartin pilatesta. Mulla on siis ihan kirja alkeista. Niskat tuli kipeäksi. Tykkään kyttyrää. En ole kovin notkeakaan enää. Kehontuntemus vain täytyy aloittaa jostain ja tulee heti parempi olo. Paljon googlettelin mitä se keho nyt tarvitseekaan.
Oikeastaan mun ruokaikkuna aukesi just nyt klo 12. Saisin 20 asti syyä lol (mulla on tyyliin aina nälkä, kun en ehkä juo tarpeeksi vettä tai muutenkaan saa kuituja ja protskuja aha)
 


Ihan niin kuin tarvittaisi uusia ihmisiä tähän maapallolle

 Talous näittäisi tarkoittavan myös tehokasta käyttöä. Maapallon varat ja luonnon monipuolisuushan ei toki ole vaarassa, vaikka Suomessakin joka kolmas laji on vaarassa. Ihmisiä kuolee nälkään parisataa tuhatta jossain toisella mantereella eli saman verran kuin ihmisiä kuoli alkuvuodesta vanhuuteen Suomessa. Oi väestö ja tärkeysjärjestys, vastuu omista virheistä jälkipolville.

Mä olen ollut aina pro life, koska en muka voisi tehdä aborttia. Tosin jos se uhkaisi mun terveyttä, niin tietty saisin abortinkin. Olen toki oppinut, että se otus on ihminen vasta kun se hengittää omilla keuhkoilla. Enkä olisi varmaan hyvä äiti, kun oma äitini oli paska äiti. Kerroin sille että lapsi ottaa kaikki (vaikutteet) vanhemmilta, ja se oli vaan että aijaa, en tiennyt. Just sellainen ettei osaa rakastaa kun häntä ei ole rakastettu. Se avuton olento sitten mun varassa, että saako ruokaa ja turvaa jne monta vuotta alkuelämästään ja loppuelämänsä. Antaisin toki pois mutta tulisi hyväksikäytetty olo, että joku saisi sen jotka ei itse saa lapsia hankittua.

Kipeä aihe. Tule kattoo katsomaan kun kärpänen tapettiin, tapettiin. Lapset on kivoja kun ne ei ole omia. Ne ei vielä tuomitse.

Mulla on kuuma ja taivas on pilvetön. Tuulesta ei ole mitään apua. Kaikki viileys karkaa heti. Voisin kävellä uimaan lähimmälle rannalle puoli tuntia. En vain ole syönyt vielä mitään. Tai että mitä ottaisi mukaan? Kahdelta piti olla piknik mutta se voisi olla sitten tuolla rannalla, mutta en ole kuullut vieläkään mitään ja pitäisi valmistautuakin...

Sitä mukaa

 Huomasin just, että Sex Pistols hajosi myös just ennen Suomen keikkaansa, vähän kuin Spice-Girls erosi Suomessa. Mitähän muita bändejä tämä maa on erottanut? Elämä ei ole anarkiaa, en ole antikristus, eikä punkkia kukaan tarvitsekaan enää. Girl poweria ei ole toisaalta. Kaikki aikansa tuotosta.

Tuo olisi olisi kyllä voinut olla oma twiittinsä. Kävelin eilen Kotipizzalle kokeilemaan sushipitsan. Hain pari paitaa postista ärrältä. Äidin kanssa samat aikataulut ja sitten shoppailtiin tunti Prismassa.

Sisällä oli 27 astetta, yöllä laski ehkä 25:een. Paras jos ei avaisi parvekkeen ovea niin kylmyys ei karkaa, hah. Mulla on kyllä kylmä suihku, mutta hamsteri voi pestä naamaa kylmällä vedellä..

Lupailtu on ukkosta, mutta vain tuo painostava ilma tähän mennessä.

Muoks. Tuli posti. Kirjoitin kirjettä. Viimeinen kirjekuori menossa. Pitäisi käydä vilvoittelee taas. Söin jogurtin kun heikotti. Laitoin vaatteet kuivuu ja ne ei kuivu vaikka täällä on se 28 astetta!

Tein tulliselvityksen yhdestä lahjasta jolla ei ole arvoa. Tämä henkilö ei ollut aiemmin lähettänyt Suomeen mitään niin postissa neuvoivat laittaa pakettina. Aina ne huijaa maksaa lisäpalveluita. Olisi riittänyt kirjekuori ja ulkomaan (Amerikan global, forever stamp) postimerkki.

Eilen tosiaan kävelin sen reilut 4 kilometriä. Otin päikkärit aamupäivästä ja sinä aikana oli tullut Pawshakesta pyyntö että joku olisi kaivannut koiranhoitajaa. En edes tiennyt että mun profiili oltiin hyväksytty vihdoin??! Enkä edes pysty muokkaa kalenteria joten se näkyy edes, ehkä seuraavat kaksi päivää.

Suurinpiirtein elämä antaa sen minkä se ottaakin

 Se ihana päänsärky, kun syöt liikaa jotain jääkylmää. Tein pakastemarjoista ja minttusuklaa proteiinijauheesta taas smoottien. Olisi voinut lisätä ehkä sokeria, mutta ei siinä.

Pesin pyykit ja hetkeksi laski ehkä kuumuus puoli astetta sisällä, kun kylmät märät pyykit veti lämpöä. Täällä silti 27 main astetta. Hamsteri raukka.

Laitoin mikroon lautasellisen kalapuikkoja ja tein jauheesta muusin. Se oli muutamassa minuutissa valmis ruoka. Aamulla join vain vettä.

Voisin kuulemma illalla päästä kauppaan äidin kanssa sen työvuoron jälkeen. Siihen aikaan saattaa kyllä olla se rajuilma. Mietin koko päivän miten jaksaisin kävellä 2,3 km suuntaan ja takaisin hakemaan lähimmältä ärrältä paketin. Siellä oli kuitenkin 30 astetta ja pilvetön taivas vielä silloin.


Jos kylmäKalleisä niin sitten kuumaSariäiti, koska Satu kävi jo Saunassa ja fysiikan määreet tappeli kumpi voitti hitaammin häpeäkuoleman

 TÄMÄ ON MAHDOTONTA. Ei näillä eväillä pitäisi lihoa kolmea kiloa yhden viikonlopun aikana. Yksi kilo sisäelinten ympärille, sata grammaa lihasta, ja entistä kuivempi ja nestehukka lähellä eli tosiaankaan turvotustakaan ole. Mulla on 70 kiloa jotain muuta kuin rasvaa ja aineenvaihdunta pomppasi kattoon...

Tietty söin kaksi pakettia makkaraa eli 700g taisi olla lihatuotetta grillin kautta. Ilta ja aamupaloiksi se mitä ei jaksanut. Kaveri teki toki sen kylmän brittijälkiruoan, mutta sitä oli vain jälkiruoka astia kulhollinen. Letut ei olleet kovinkaan suuria. Viisi ihmistä ja yksi koira jakoi ne vähät mitä grillattu eilen. Nesteytyksestä huolta piti 5 tölkkiä kaljaa yhteensä koko vklo, sekä sokeritonta colaa jokunen litra. Vettä välillä jokunen kulaus, termarista kahvia pari kuppia.

Mun piti paastota tämä päivä mutta siitäkös sitten innostus lähti. Minigrip pussi mansikoita pakkasesta, kaksi kauhallista proteiinijauhetta ja vähän rasvatonta hylamaitoa sekaisin. Aivot jäätyi, ja siihen oli pakko juoda kuumaa pikakahvia ja pikateetä purkista.

Mä laskin kalorit. Kahdessa ja puolessa päivässä on 60 tuntia. Jos mä 6 tunnin välein olen syönyt tuhat kaloria, se tekee kymmenen tuhatta kaloria ja yhdessä kilossa on kaloreita seitsemän tuhatta... Miksi olen lihonut tuplasti enemmän kuin pitäisi?

Ehkä aktiivisuusranneke olisi pitänyt pitää kädessä, olisin enemmän ehkä ollut aktiivisempi?

Jokin säähän liittyvä vertauskuva

 Päivän kohokohtana kaikki. Saari ilma väsyttää. Auringonsäteet osuu eri tavoin heijastuessaan järven pinnasta. Saatoinpa olla hetken varjossakin. Ulkovessaan pissata. Minne kaikki aspartaamilimsa menee? Juonut lisäksi kahvia, vettä, olutta. Ehkä lirautin järveen. Hiukset pesin Erittäin hienolla suomalaisella, eikä nämä menneet niin kiharoiksi heti. Koivuvihdan tein itse ja sillä hakkasin vähän itseäni. En joutunut kantaa vettä.

Tuliaisena pikku pakastin täyteen mansikoita. Paljon hyviä kuvia. Kaunista maisemaa. Hyvät grillaukset kasviksia, vähän kanaa ja grillijuustoa. Herkulliset letut. Iltapalana makkarat. Aluksi kiukaalla tunnin lämmeneet ja lopulta takassa paistetut. Eilen ostetut loput vaahtokarkit meni. Salaatteja, uutta perunaa, silliä siinä lautasella myös.

Täällä käy hamsteri melko kuumana. Tähtäsin hänen suuntaan kyllä pöytätuulettimen. Annoin pakastimesta hernettä. Kovin mielellään tulisi pois mun pakotaiteilija terraariostansa. Hengissä vieläkin.

Ne haki minut joskus 11 maissa ja palauduin tuossa 23 aikoihin. Hoitokoira ei osannut levätä päiväunille. Veteen oisi pitänyt päästä, pitkä remmi sotkeutui aina johonkin. Kun sitten ui, niin kieriskelyä. Onnellisimmaan se oli rapsutuksista ruoan jälkeen, melkein lähti jalat käyntiin. Järveltä kantautui kaikenlaista... ja naapurikoirien räksytykselle, tai lokeille tai moottorisahoille ja muille koville äänille, ei voinut mitään. Eipä nuo minua niin haitanneet

Tässä on jo sunnuntai ollut kun aloitin kirjoittamisen. Varmaan nukkumisesta tulisikin jotakin.