Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

torstai 30. kesäkuuta 2022

Well prepared is half the job doneGot mail today from museo shop in Finland. I had bought a book. Then I got my swap with tea and postcards. I need to leave my rating on it on the swap-bot.com....
My friend called about tomorrows English lessons. I've been picking up materials here and there. One book was in storage downstairs. It felt cool to the touch at first which was nice. The book: https://www.bookdepository.com/Teaching-English-Foreign-Language-For-Dummies-Michelle-Maxom/9780470745762


I'm bringing my whiteboard with me maybe, some little books, and magazines. She's hauling used elementary books and dictionaries too. Maybe I should give her work as I skim through what she's brought. I guess I could bring paper too. I have a lot of paper. It should be a student's job to bring pens and paper, but oh well. It's just the two of us in her kitchen. I hope there is light. I hope I have the energy to be vocal and use my knowledge of the language. It's been a while I've been giving lessons. Last time I had some material from some BBC learning center when I held a class for young mental health patients at a low threshold day activities place. It was in 2017. Then I've tried a few times to give lessons but nothing very lucrative

It is a bit of a mess so far. The only sentence I remember her saying in English is 'Fuck off!'

Hyvinoppinut arvaus ettei nämä kesät tästä ainakaan viilene seuraavina vuosina

 Olen tarkkaillut viime aikoina sää sovellusta ja lämpömittareita kuin edes pelejä. Yöllä saan laskemaan 25 asteeseen, mutta sitten se nousee aamusta taas 28:een kun aurinko nousee jne. Ylihuomenna pitäisi olla vielä se lämpimin päivä. Onneksi mä nyt sain aika paljon nukuttua ja lepäsin, mutta olen ihan naatti. Läkähtynyt. Ei voisi kuvitellakaan etteikö olisi shortseissa tai pelkästään paidassa jossa on pitkä helma. En voi edes kuvitella miten mun hamsteri jaksaa. Sekin taitaa nukkua vain. Kun ekan kerran nousi sisällä lämpö niin se jaksoi vielä juosta juoksupyörässä hetken. Siitä on jo viikko...

En ole mielestäni edes ruskettunut kovinkaan paljoa. En ole rusina. Eipä mulla tosin ole hellehattua. Mitä tällä kesäkuumalla muka jaksaisi tehdä?

Jos mulla olisi rahaa niin ostaisin hamsterille vesimelonia. Eipä ole. Eikä kukaan suostunut lainaa. Maanantaina olisin maksanut takaisin. Mulla on jotain 5 euroa mutta en halua käyttää viimeisiä pennosia mihinkään jos vaikka täytyy maksaa bussimatka tms.

Pöytätuuletin, ilmanpuhdistin, läppäri ja älypuhelin ja välillä hella tai mikro ja vedenkeitin käyttää sähköä. Telkkaria ei jaksa avata, vaikka chromecast ja switch onkin myös seinässä. Ihan sama mitä sähkölasku sanoo enkä tiedä onko tuulettimesta edes mitään hyötyä, mutta on se pakko pitää päällä.

keskiviikko 29. kesäkuuta 2022

Käyttäkää minua oi suuret käyttäjät terkuin puhkinussittu blogitili vai ku siis eikä

Kävin rannalla. Uiminen jäi kahteen pulikointiin joista toisena tuli jalkaan kramppi. Sain kyydin autolla takaisin joten käveltyä tuli vain pari kilometriä. Ruokittiin sorsaperhettä. Itselläni ei ollut eväitä mukana, vesipullo vain. Sain jonkun sipsipussin mukaan josta eivät tykänneet.

Kuuma on. Laitoin kylmäkallen hamsterin pesän alle eristyksineen. Ainakin tokenee nopeasti jos sille liian kylmä saattaisi tulla. Täällä on se 28 lämpöä. Ihan mahdoton.

Keitin perunaa, söin jauhelihapihvien ja bearnaisekastikkeen kanssa. Tämä päivällinen, aamun kolme keitettyä kananmunaa, ja pari keksiä ja muuta snäksiä varmasti 3,5 tuhatta kaloria syöty. Rasvaa eniten siinä kastikkeessa.

Jotain pilatesta pitäisi kyllä edes vartti, mutta pitäisi tuulettaa ovi auki samalla ettei pakahdu. Istun ja hikoilen tässäkin jo. Tukalaa. Paras kylmyys tähän mennessä oli äidin autossa puhalsi jotain 16 astetta ehkä, sekä se viileys kun märät uikkarit iholla.

Mulla taisi olla jokin kynsivallintulehdus, tosin varmaan sain sen tikun ulos peukalonsyrjästä.. enkä sit tiiä mikä pikkuvarpaassa vihloo. Hyvä että on noita voiteita. Ei hyttysenpuremat vaivaa mutta jotain punaisia jälkiä säärissä paljon kaikenlaista ihottumaa - ihan kuin olisi lapsi ja kontannut asfalttia. Tai sit mun pitäisi käyttää sheivausaineita mutta en oo hankkinut niitä geelejä ja vaahtoja.

Huomisen elän näillä tupakeilla ja sit perjantaina saan kympin kun opetan kamulle enkkua. Viikonloppu ja sitten asumistuesta laskut veks. Ei monta euroa jää, kun en edes matkustamiseen saa riittää rahoja saati että kävisi salilla bussikortilla... varsinkin se sushipitsa silloin huh kun oli pakko lähtee kävelee..

En ole vielä tota kirjekaverin kuorta sulkenut ja vienyt postiin. Ehkä huomenna. Sähköpostiin on viimeaikoina tullut paljon läpi roskaposteja jostain lähetyksistä muka pitää hyväksyä dhl paketteja, eikä ne edes näytä aidoilta. Sanottavaa lisää olisiko, vai olikos kaikki poliittista jo. Valta kuuluisi kansalle, mutta kansa on idiootteja-

En ole asiantuntija paitsi omissa kokemuksissa pöh

Klikkasin jotain blogini omaa mainosta vahingossa ja löysin työkaluja lihavuuteen. Kerrotaan tässä että eilen aloitin taas mun salaisen vihkon. Kun painoin alle 70kg, vihko oli täynnä mittoja ja käveltyjä askelia yms. Nyt olisi vyötärönympärys 120 cm. Toivon vain etten lihoisi yhtään enempää näillä kuumuuksilla? Tein eilen vartin pilatesta. Mulla on siis ihan kirja alkeista. Niskat tuli kipeäksi. Tykkään kyttyrää. En ole kovin notkeakaan enää. Kehontuntemus vain täytyy aloittaa jostain ja tulee heti parempi olo. Paljon googlettelin mitä se keho nyt tarvitseekaan.
Oikeastaan mun ruokaikkuna aukesi just nyt klo 12. Saisin 20 asti syyä lol (mulla on tyyliin aina nälkä, kun en ehkä juo tarpeeksi vettä tai muutenkaan saa kuituja ja protskuja aha)
 


Ihan niin kuin tarvittaisi uusia ihmisiä tähän maapallolle

 Talous näittäisi tarkoittavan myös tehokasta käyttöä. Maapallon varat ja luonnon monipuolisuushan ei toki ole vaarassa, vaikka Suomessakin joka kolmas laji on vaarassa. Ihmisiä kuolee nälkään parisataa tuhatta jossain toisella mantereella eli saman verran kuin ihmisiä kuoli alkuvuodesta vanhuuteen Suomessa. Oi väestö ja tärkeysjärjestys, vastuu omista virheistä jälkipolville.

Mä olen ollut aina pro life, koska en muka voisi tehdä aborttia. Tosin jos se uhkaisi mun terveyttä, niin tietty saisin abortinkin. Olen toki oppinut, että se otus on ihminen vasta kun se hengittää omilla keuhkoilla. Enkä olisi varmaan hyvä äiti, kun oma äitini oli paska äiti. Kerroin sille että lapsi ottaa kaikki (vaikutteet) vanhemmilta, ja se oli vaan että aijaa, en tiennyt. Just sellainen ettei osaa rakastaa kun häntä ei ole rakastettu. Se avuton olento sitten mun varassa, että saako ruokaa ja turvaa jne monta vuotta alkuelämästään ja loppuelämänsä. Antaisin toki pois mutta tulisi hyväksikäytetty olo, että joku saisi sen jotka ei itse saa lapsia hankittua.

Kipeä aihe. Tule kattoo katsomaan kun kärpänen tapettiin, tapettiin. Lapset on kivoja kun ne ei ole omia. Ne ei vielä tuomitse.

Mulla on kuuma ja taivas on pilvetön. Tuulesta ei ole mitään apua. Kaikki viileys karkaa heti. Voisin kävellä uimaan lähimmälle rannalle puoli tuntia. En vain ole syönyt vielä mitään. Tai että mitä ottaisi mukaan? Kahdelta piti olla piknik mutta se voisi olla sitten tuolla rannalla, mutta en ole kuullut vieläkään mitään ja pitäisi valmistautuakin...

tiistai 28. kesäkuuta 2022

Sitä mukaa

 Huomasin just, että Sex Pistols hajosi myös just ennen Suomen keikkaansa, vähän kuin Spice-Girls erosi Suomessa. Mitähän muita bändejä tämä maa on erottanut? Elämä ei ole anarkiaa, en ole antikristus, eikä punkkia kukaan tarvitsekaan enää. Girl poweria ei ole toisaalta. Kaikki aikansa tuotosta.

Tuo olisi olisi kyllä voinut olla oma twiittinsä. Kävelin eilen Kotipizzalle kokeilemaan sushipitsan. Hain pari paitaa postista ärrältä. Äidin kanssa samat aikataulut ja sitten shoppailtiin tunti Prismassa.

Sisällä oli 27 astetta, yöllä laski ehkä 25:een. Paras jos ei avaisi parvekkeen ovea niin kylmyys ei karkaa, hah. Mulla on kyllä kylmä suihku, mutta hamsteri voi pestä naamaa kylmällä vedellä..

Lupailtu on ukkosta, mutta vain tuo painostava ilma tähän mennessä.

Muoks. Tuli posti. Kirjoitin kirjettä. Viimeinen kirjekuori menossa. Pitäisi käydä vilvoittelee taas. Söin jogurtin kun heikotti. Laitoin vaatteet kuivuu ja ne ei kuivu vaikka täällä on se 28 astetta!

Tein tulliselvityksen yhdestä lahjasta jolla ei ole arvoa. Tämä henkilö ei ollut aiemmin lähettänyt Suomeen mitään niin postissa neuvoivat laittaa pakettina. Aina ne huijaa maksaa lisäpalveluita. Olisi riittänyt kirjekuori ja ulkomaan (Amerikan global, forever stamp) postimerkki.

Eilen tosiaan kävelin sen reilut 4 kilometriä. Otin päikkärit aamupäivästä ja sinä aikana oli tullut Pawshakesta pyyntö että joku olisi kaivannut koiranhoitajaa. En edes tiennyt että mun profiili oltiin hyväksytty vihdoin??! Enkä edes pysty muokkaa kalenteria joten se näkyy edes, ehkä seuraavat kaksi päivää.

maanantai 27. kesäkuuta 2022

Suurinpiirtein elämä antaa sen minkä se ottaakin

 Se ihana päänsärky, kun syöt liikaa jotain jääkylmää. Tein pakastemarjoista ja minttusuklaa proteiinijauheesta taas smoottien. Olisi voinut lisätä ehkä sokeria, mutta ei siinä.

Pesin pyykit ja hetkeksi laski ehkä kuumuus puoli astetta sisällä, kun kylmät märät pyykit veti lämpöä. Täällä silti 27 main astetta. Hamsteri raukka.

Laitoin mikroon lautasellisen kalapuikkoja ja tein jauheesta muusin. Se oli muutamassa minuutissa valmis ruoka. Aamulla join vain vettä.

Voisin kuulemma illalla päästä kauppaan äidin kanssa sen työvuoron jälkeen. Siihen aikaan saattaa kyllä olla se rajuilma. Mietin koko päivän miten jaksaisin kävellä 2,3 km suuntaan ja takaisin hakemaan lähimmältä ärrältä paketin. Siellä oli kuitenkin 30 astetta ja pilvetön taivas vielä silloin.


sunnuntai 26. kesäkuuta 2022

Jos kylmäKalleisä niin sitten kuumaSariäiti, koska Satu kävi jo Saunassa ja fysiikan määreet tappeli kumpi voitti hitaammin häpeäkuoleman

 TÄMÄ ON MAHDOTONTA. Ei näillä eväillä pitäisi lihoa kolmea kiloa yhden viikonlopun aikana. Yksi kilo sisäelinten ympärille, sata grammaa lihasta, ja entistä kuivempi ja nestehukka lähellä eli tosiaankaan turvotustakaan ole. Mulla on 70 kiloa jotain muuta kuin rasvaa ja aineenvaihdunta pomppasi kattoon...

Tietty söin kaksi pakettia makkaraa eli 700g taisi olla lihatuotetta grillin kautta. Ilta ja aamupaloiksi se mitä ei jaksanut. Kaveri teki toki sen kylmän brittijälkiruoan, mutta sitä oli vain jälkiruoka astia kulhollinen. Letut ei olleet kovinkaan suuria. Viisi ihmistä ja yksi koira jakoi ne vähät mitä grillattu eilen. Nesteytyksestä huolta piti 5 tölkkiä kaljaa yhteensä koko vklo, sekä sokeritonta colaa jokunen litra. Vettä välillä jokunen kulaus, termarista kahvia pari kuppia.

Mun piti paastota tämä päivä mutta siitäkös sitten innostus lähti. Minigrip pussi mansikoita pakkasesta, kaksi kauhallista proteiinijauhetta ja vähän rasvatonta hylamaitoa sekaisin. Aivot jäätyi, ja siihen oli pakko juoda kuumaa pikakahvia ja pikateetä purkista.

Mä laskin kalorit. Kahdessa ja puolessa päivässä on 60 tuntia. Jos mä 6 tunnin välein olen syönyt tuhat kaloria, se tekee kymmenen tuhatta kaloria ja yhdessä kilossa on kaloreita seitsemän tuhatta... Miksi olen lihonut tuplasti enemmän kuin pitäisi?

Ehkä aktiivisuusranneke olisi pitänyt pitää kädessä, olisin enemmän ehkä ollut aktiivisempi?

Jokin säähän liittyvä vertauskuva

 Päivän kohokohtana kaikki. Saari ilma väsyttää. Auringonsäteet osuu eri tavoin heijastuessaan järven pinnasta. Saatoinpa olla hetken varjossakin. Ulkovessaan pissata. Minne kaikki aspartaamilimsa menee? Juonut lisäksi kahvia, vettä, olutta. Ehkä lirautin järveen. Hiukset pesin Erittäin hienolla suomalaisella, eikä nämä menneet niin kiharoiksi heti. Koivuvihdan tein itse ja sillä hakkasin vähän itseäni. En joutunut kantaa vettä.

Tuliaisena pikku pakastin täyteen mansikoita. Paljon hyviä kuvia. Kaunista maisemaa. Hyvät grillaukset kasviksia, vähän kanaa ja grillijuustoa. Herkulliset letut. Iltapalana makkarat. Aluksi kiukaalla tunnin lämmeneet ja lopulta takassa paistetut. Eilen ostetut loput vaahtokarkit meni. Salaatteja, uutta perunaa, silliä siinä lautasella myös.

Täällä käy hamsteri melko kuumana. Tähtäsin hänen suuntaan kyllä pöytätuulettimen. Annoin pakastimesta hernettä. Kovin mielellään tulisi pois mun pakotaiteilija terraariostansa. Hengissä vieläkin.

Ne haki minut joskus 11 maissa ja palauduin tuossa 23 aikoihin. Hoitokoira ei osannut levätä päiväunille. Veteen oisi pitänyt päästä, pitkä remmi sotkeutui aina johonkin. Kun sitten ui, niin kieriskelyä. Onnellisimmaan se oli rapsutuksista ruoan jälkeen, melkein lähti jalat käyntiin. Järveltä kantautui kaikenlaista... ja naapurikoirien räksytykselle, tai lokeille tai moottorisahoille ja muille koville äänille, ei voinut mitään. Eipä nuo minua niin haitanneet

Tässä on jo sunnuntai ollut kun aloitin kirjoittamisen. Varmaan nukkumisesta tulisikin jotakin.

lauantai 25. kesäkuuta 2022

My gob is smacked

 

https://www.superprof.fi/i/21096434-8b7e7e
Lupasin opettaa bestikselle englantia. Sen mielenkiinto olisi muuttaa ulkomaille. Kehotin etsimään New Headway kirjoja ja sitten voisin pitää sille jotain sanatestejä mitä sen pitää opetella ja mitä keksitään lausumista. Se oli hauska kun sillä oli "sarjamurhaaja" paita vaikka siinä luki 'serial chiller'.

Mistähän sitä pieraisisi sanoja tai niitä idiomeja ja homonyymejä englanniksi. Hän ymmärtää englantia kyllä, osaksi väärin toki. Toisto on opintojen äiti. Se on kuin psykoterapiaa, osaa pitää työstää alitajuisesti. Brittienkku on ihan kivan kuuloista toki, mutta täynnä murresanoja ja muuta kulttuurin tuotosta jotka voi sitten päätellä asiayhteydestä.

“There are three kinds of people in the world: people who make things happen, people who watch things happen, and people who wonder, 'what the hell just happened?'

Eikä tässä vielä jussit ollut

 Uimassa käynti uimarannalla oli ihanaa. Sauna oli ihanaa. Grillaus kesti kauan ja melkein tapettiin toisemme, mutta ei silti ihan kuitenkaan. Aina se keksii jonkin syyn inhoavasti arvostella mua ja suutun. Tällä kertaa väitti etten välitä terveydestäni, ja söisin liikaa tai jotain. Mun elämä ei ole mikään Hengenvaarallisen lihava -sarjasta. En ole kuuteen vuoteen lihonut. Korkeintaan viisi kiloa eikä tästä pääse enää ylöspäin.

Roudasin 2,5 kiloa grillibrikettejä toiselle puolelle Tamperetta. Palatessa mulla oli märät vaatteet kassissa. Enkä muutenkaan kovin fresh, tai että olisin pukeutunut siten että olisin ollut menossa ulos.

Mä keitin aamupalaksi vettä ja juon kohta chai lattea ja pikakahvia. Heräsin tunti sitten kun hamsteri joi äänekkäästi.

Amerikassa on taas abortti tapetilla just nyt kun laki kumottiin naisten oikeuksista omaan kehoon.

Mä seuraan hukkumistilastoja kotimaasta myös.

Sitten jossain välissä saareen tänään. Voin uida ehkä vähän enemmän. Olen tuuletusikkunaa pitänyt auki, kun täällä on melkein 25 sisällä. Ehkä se lämpötila pysyisi siedettävänä jos mä en ole paikalla.

Ostin myös paholaisankan kylpyhetkiin vaikkei mulla ole kylpyammetta. Join ihan vähän vain. Makkaroita muutama, eton mess jälkiruoka, pari maissia. Kaverin grillailuista meni suuhun ehkä porkkana, kukkakaali ja perunaviipale. Lisäksi jokunen vaahtokarkki. Yksi snickers ja energiajuoma. Munkki jäi sinne kun unohtui. Edellisenä yönä en ollut nukkunut mitään.

torstai 23. kesäkuuta 2022

Hyvä ja paha tappeli ja neutraalit pahankuriset tontut ne vaan pysyi luolissaan

 Aloitin kirjoittaa omaelämäkerta kirjaani 677 sanaa esipuhetta. Paljon löytyisi kietomaan lukija sormieni ympärille. Sanoja.

Seuraavaksi voisin vähän ideoida kantta ehkä. Paitsi että tulin tilanneeksi 2004 vuoden taidenäyttelystä kertovan kirjan jossa tuli käytyä luokkaretkellä :===0

Ja katson kun joku pelaa speedrunina pleikka ykkösellä potter peliä twitchissa

Kaikkialla täynnä harhaannutusloitsuja eiku. Meikän pitäisi käydä pöntöllä lorottamassa. Ei aggressiivisen lorottaen vaan silleen hiljee itsekseen puhkuen ja persettä pyyhkiessä hamutessa sormilla vähän pattia enemmän auki ja sit niille valuu haaleata mädän ja veren sekoitus eritteitä, kun yrität päästä eroon vuodosta- muttei vuoto lopu kunnes itse loput...


Kannatan omien käsien tuijottamista, kun illan vikat valopilkut tanssii rystysillä.

I'm difficult but think I'm nice (am I the drama?)

Foreword: I thought I'd spend five dollars for a reading but there was nothing good anywhere on etsy on that price, and I don't think astrology.com actually has an astrologer, they just generate this stuff. I went to justastrologythings and clicked open a few things about my chart, whatever called out to me, copypaste'd here...:

Scorpio Rising/Ascendant
The rising sign, or ascendant, is the Zodiac sign that was rising eastern of the horizon when a person was born. The ascendant is known as the mask one wears when meeting new people. It takes in both appearance and personality, which is why some may identify with their ascendant more than they do with their sun sign. The rising sign represents the first personality traits people exhibit naturally or in uncomfortable situations.
Scorpio risings have a considerable measure of quality. There is something about them that tells the world that they are not to be pushed around. They demand respect, and occasionally, fear. Scorpio rising individuals can be peaceful or uproarious, but they always appear to be determined and powerful.
People either love or hate Scorpio Ascendants – they do not go unnoticed. Truth be told, some of them are confused when they get strong responses from others. They can typically see directly through individuals, looking past superficiality. This can be very scary to few and fascinating to others. Scorpio risings, in their dealings with others, search for answers by searching for some hidden meaning in everything. Surface details are disregarded when they are feeling out people and their situations.

You are more concerned with your own self-preservation than with the needs or interests of others. You have a fighting spirit and are in competition with those around you. You need to learn how to cooperate and to compromise. You enjoy picking little fights and going head-to-head with others over almost any matter, no matter how trivial. Your desires get the better of you because you lack self-control. You are selfish at times, you often feel that you need to fight to get what you want, and you tend to have a "me-first" attitude that angers or irritates others. You have a need to be right, even when you aren't. You have difficulty in forgiving others and in saying you are sorry. You have a great deal of energy and vitality but you must be careful that you do not dissipate it in unproductive or sensual living. You are hasty, impatient and sometimes reckless. You have a need to think before you act. You do not like any form of restraint and you rebel against taking orders. You have trouble with superiors because of this and this can affect your career. You have a fiery temper and a tendency towards accidents and fevers. You need to be careful of overexertion as you tend to do things until you simply burn out. You become frustrated easily and you throw fits if you do not get your way. Your impulsive actions can lead you into many difficulties, including perhaps becoming a compulsive gambler. You become frustrated easily and this triggers impatience and anger, which you tend to take out on the ones closest to you.

If you can learn how to properly channel all that drive and energy, then there is no limit to your accomplishments and success. But this will take self-discipline, self-control, restraint, patience, persistence and willpower. You need to realize that your own personal desires may not be in line with your Spirit's desires and that is what is causing all the stress you feel inside. Seek your Higher Self and you can then turn a lot of these negatives into positives. The obstacles that occur concerning the obtaining of your personal desires are to help you remain in agreement with your Spirit's desires. You have the necessary confidence and courage which are of considerable help to you in flowing with the obstacles that this aspect brings into your life. You simply need to develop more self-control.


Jupiter rules abundance, expansion, ideology, higher learning, and fortune.
People with Jupiter in the 7th House…
Experience good luck and abundance in relationships, legal matters, and mediation
Have a happy-go-lucky attitude towards relationships
Need a partner who expands their minds and opens up opportunities
Are very skilled in diplomacy
Bring out generosity and good intentions from others
Need a lot of freedom in their partnerships
May have many partnerships/marriages
Are attracted to people with Sagittarius qualities (i.e. adventurous, easy-going, humorous, kind-hearted)

Sun harmonizing with Jupiter
Your optimism and cheerfulness win you many friends and help you succeed in life. You have a lot of self-confidence which attracts benefits in amazing ways. You want to expand yourself through some type of philosophy. This aspect helps protect you from danger and harm, even if just at the last moment. You are enthusiastic and have good-spirits, good luck and a desire to interact socially with others. A certain measure of material wealth is probable with this aspect. You have big aspirations but do not struggle much or labor hard to achieve them. You are generous, big-hearted, reliable, sincere, honest and idealistic with a strong sense of justice, fairness, ethics and morality. Mean acts of revenge towards others are beneath you and you will not jeopardize your character and your reputation by stooping to such levels. You are working on controlling your ego through some sort of religious or other philosophy. This aspect brings much of life's happiness to you because you have earned benefits in previous lives by being so kind and thoughtful to others.

Natisen kuin vanhan luut

 Enimmäkseen nukkunut, että jaksaa sit juhannuksen. Pitäisi alkaa miettiä miten kantaa huomenna mukaan uikkarit, pyyhkeen ja sit mitä grillaa ja juo tai mistä grillihiilet löytyy. Vähän olen nyt jättänyt viimetinkaan. Tietty juhannuspäivänä täytyy olla keikauttamatta koko venettä järvessä, tai upottamatta sitä.

6 vuotta sitten päivittänyt facebookkiin "fat.."

Söin tuossa uunissa ranskiksia ja kanapyöryköitä. Aamupalaksi vedin kuivan pitsanpalan mitä eilen tehnyt pellillisen. Nyt juon vähän teetä ja kahvia samaan aikaan pikajuttuja jauheesta ja sokeria oli.

Mua kiusaa pehvassa yksi hs patti ja se omia aikojaan jättää länttejä sinne mihin istun pyyhkeille tms.

En jaksa odottaa että pääsee eroon talviturkista.

TikTokissa mua on seurannut Ville Valo ja Lauri Ylönen "official" tilit mutta en oo viel keksinyt miksei ne ole yrittänyt skämmää mua jollain romanssijuonella vaiks seurasin takas. Ja sit toisaalta tuli vastaan sellainen video missä piti arvata kuka laulaa (siinä oli jotain 10 naista jotka lip synkkasi ja yksi vain lauloi) ja mä arvasin oikein heti. Mua on tänään vaivannut Cherin All or Nothing kappale aamusta kun luin sähköposteja, ja sit Kate Bushin Running Up That Hill kun olin sulkenut tiktokin.

Mut ei siitä sitten. En ole musiikkitaustainen, vain vaivainen.

Ai niin ja annoin lahjan satiirivampiirille Richielle mitä oon jotain 6 vuotta sit törmännyt siihen striimauksien puitteissa. Tilasin sille Amazonista sen toivelistalta sille kotio Kalifõrniin- kauneudenhoitojuttuja 35 eurolla. Hiusvärin ja ryppyvoidetta. :D

keskiviikko 22. kesäkuuta 2022

Kun päikkärit ei riitä

 Vaihdoin hamsterille veden ja annoin sille lisää vessapaperia pesätarvikkeeksi. Kävin suihkussa, pesin hiukset ja laitoin pyykkikoneen päälle.

Juhannuksena voisi mennä bestiksen luona saunaan ja käydä heittää talviturkin. En tiedä onko se hankkinut pallogrilliä tai puutarhakalusteita muuten. Katsoin meneekö busseja ja tuntihan siihen matkaan taas menee toiselle puolelle kaupunkia.

Ei mulla ainakaan liian tukala olo ole vielä. On luvattu kuumaa säätä.

Eilen illalla etsin A6 kokoisia muoviläpysköitä plannerin väliin joihin voisi budjetoida käteistä. Pinterestin innoitamana. Sitten etsin uutta lompakkoa. Zalandolla oli ihan kiva pastellin violetti mutta en viittisi maksaa 8e toimituskuluja 25 euron lompsan päälle. Siihen menisi kaikki rahat lol. Ei mun harmaa norsunlompsa vielä niin rikki ole. Loppukuun rahat tuli tänään ja maksoin 105 euroa laiterahoitusta operaattorille.

Laitoin ATC:n vihdoin kuoreen ja kuoreen postimerkin. Amerikkaan lähtee tuo merenneito kortti minkä taitellut. Ennen lauantaita pitäisi se viedä laatikkoon. Vaikea keksiä mitään ekstraa, kun hän profiilissaan oli sanonut ettei halua niitä. En tiedä olisiko mulla ollut jotain merenneito tarroja edes kuoren päälle. Enkä jaksa etsiä.

Niin joo ja aloitin podcastin eilen. Paljon asiaa oli ja siitä tuli vain 4 minuutin jakso. Tuleekohan taas yritelmä jonka poistan joskus. Läskejä on kiva kiusata eikä kukaan välitä -on sen niminen. Kunpa edes kiusattaisi, mutta aika vähälle huomiolle jättää internet minut.

tiistai 21. kesäkuuta 2022

Älkää täriskö pingviinit, ei se muna vielä halkea

 En tiedä mitä oikein odotin somen sisällöstä vaihteeksi. Päättömästi selailua vain.

 Eilen illalla kuuntelin äänikirjaa Lontoosta ja sen maahanmuuttajista eli niistä jotka kerjää kaduilla kun journalisti soluttautui joukkoon. Suomenkin mediassa sitä on yritetty nukkua Lontoon kaduilla, mutta poliisi on häätänyt paikoista joissa ei voi olla. Mietin sitä kun annoin punnan jollekulle joka luki kirjaa jossain rapussa, ja sitten en ollut ihan varma kerjäsikö se vai ei mutta kelpasi kuitenkin. Tai se kun silloinen alkoholisti ystäväni oksensi kokolattiamatolle hotellissa pohjoislontoossa ja pyysin consiergeä tuhoamaan sen ginipullon minkä olin ostanut miettimättä seuraamuksia kaverin olotilalle, tai kun pari kerjäläistä kysyi meiltä kun yritettiin kuvata itseämme punaisen puhelinboksin kanssa että löytyykö meiltä suihkut ja ruokapaikka. Kaverini sanoi niille että fuck off ja mä sanoin että meillä on hotelli... hänen mielestä englantilaiset oli törkeitä.

Muistoni Lontoosta on ihania ja ehkä vähän cringejä osa. Jokin siinä kaupungissa saa erehtyy luulee että kadut olisi päällystetty kullalla. Mutta siinä serpentiinijoessa on kyllä hyvänmakuisia ankeriaita kun ne hyytelöi. Kaikki maistuu paremmalta siellä ja ruoassa on enemmän makua, vaikkapa tavallisissa ranskiksissa. Brittisuklaissakin on enemmän sokeria.

Käynyt Madame Tussaudsissa liian monta kertaa. Muutenkin kierrokset siellä. Jonot. Maanalaiset, puistot, bussit, junat, nähtävyydet. Siellä riittäisi käveltävää etkä koskaan palaa samaan paikkaan tehneesi pienen turhan lenkin ympäriinsä.

Kew Gardenissa oli paljon mustia lintuja. Potter studiovierailulla paljon koululapsia. Kermakalja oli hyvää. Ei se sää oikeastaan edes ollut kovin mieto. Jouduin hankkii nahkatakin kun olin huonosti varautunut kesävaatteisiin. Tupakointi on kalliimpaa vielä. Sitä ei kannata lähteä Lontooseen jos ei ole pohjattomat taskut rahaa, tai pelokkaasti että joku ryöstäisi sut. Jos syö brittiaamiaisia ja intialaisia curryja paikallisista ruokapaikoista, niin ripulin saa.

Harmillista toki että tullit täytyy maksaa jos sieltä jotakin tilaa. Ja että pitää olla passi. Kun ei kuulu EU:seen enään.

Tällaisia asioita kuljetan takaraivossani kun sinne ei mahdu enää.

maanantai 20. kesäkuuta 2022

Eikä mulla sit

 En tiedä pitäisikö hankkia disneyplussa ylihuomenna. Katsoa Doctor Strange in Multiversum of Madness. Nyt katselen Äärimmäistä selviytyjää. Ostin tupakin lisäksi jätskiä kaappiin, ja kaljan join jo ja cokista. Nenäliinat alkoi olla vähissä ja sitten ostin maitoa.. tylsiä ostoksia, mutta edessä oleva nainen osti pelkän kermapurkin. Lähikauppa on kallis. Harkitsin kombuchan maistamista.

Kaverilta tuli laina tilille. Tänään oli eräpäivä jossain leivitetyissä kanoissa joten paistoin ne ja sitten keitin perunaa jotka muussasin voin ja majoneesin kanssa. En tiedä mitä syön huomenna, mutta pitäisi tehdä pitsa ennen ylihuomista, kun kinkuissa on eräpäivä.

Halusin vaan nukkua koko päivän. Nukuin johonkin yhteen asti toisaalta. Kaljakin väsyttää pikkuisen. Kannattaisi olla jotakin silmämeikin puhdistusainetta, ettei silmät muuraudu umpeen kun nukkuu.

Hamsteri on saanut porkkanaa ja omenaa kun se heräsi päivällä ja päästi äkäisiä ääniä. Se näköjään kyllästyi vesikippoon, koska se alkoi täyttää sitä purulla ja kaataa sen, ja öisin kuulen kun se juo vesipullosta ahnaasti. En tiedä tarvitseeko vesipullon vettä vaihtaa joka päivä, tuskin.

sunnuntai 19. kesäkuuta 2022

Joko sitä julkaisin

 Sekoilua. Kävin kaupungilla vahingossa sunnuntaina. Olisi pitänyt varmistaa että kyseessä on tänään. Bestis soitti eilen enkä miettinyt sen tarkemmin tätä. En edes hikoillut tällä kertaa matkustaessani, kävellessä. Mutta housut jaksoi pysyä jalassa ilman vyötä tasan eteiseen asti palatessani. Sellaiset farkut joissa valmiina reiät polvien kohdalla. Ehdin vaihdolla takaisin. Kävin normal kaupassa. Löysin brittisuklaita, suuvettä, kajaalikynän ja pumpulipuikkoja ja chai latte jauheen. Join yhden jääveeltä maistuneen sporttijuoman matkalla. Paistoin kotona jauhelihat ja keitin makaronit. Laitoin makaronisörsseliin loput salsat, yhden pippuri-cheddar juustoviipaleen ja kananmunan sekä siinä oli jauhelihamaustetta ja lihaliemimaustekuutio. Maistui, vaikka olikin ehkä vähän ahmimismeininkiä.

Eilen yöllä oli se ukkonen. Hissi oli jumissa. Pitäisi kai jatkaa äänikirjojen kuuntelua ynnä muuta mitä olikaan tapana tehdä. Kaveri laittaa tilille konttorin maksujenlaskupäätteellä mulle lainan. Muuten ei olisikaan rahaa polttaa tupakkaa kunnes loppukuun tuet tulee.

Miettinyt yön kaikenlaista julkisella tapaa twitteriin lihottavista lääkkeistä, liikunnan kivuliaisuudesta jne. Nukuin sohvalla kai lopulta. Se ukonilma pelotti vähän. Enkä edes jaksa toistella oikeasti oikeasti joka väliin, vaikka tuntuukin ettei minua uskottaisi vaikka sanoisi mitä.

lauantai 18. kesäkuuta 2022

Just relax boy, you'll like it -webcam julia

 🔞1000 words? so far (after 4hr listen time)

Review of a book perhaps except with confusion, doubt, instead of being a parrotThe title freely translates as “Choice of a woman’s own: I am a sex worker”. Includes description of all kinds of sexual spectrum male clients which involves the exchange of money. The moral is that the escorts shouldn’t be taken advantage of, but they have the power over their body and men’s wallets. Loosely mentions it all, from how to go about advertising, to how different views there are on what is selling sex is by the professionals. This book tries to break the stigma in Finland around sex work, which is in my opinion: the oldest job in the world. Instead of taboo, your choice isn’t illegal either, but can you be harmed, without knowing your rights, limits, how safe you should be while choosing it as a job you’d hide from the police, loved ones, relatives, and how media portrays this hidden aspect outside of normative sex. Sexuality isn’t supposed to be ashamed of and a lot of men can understand and respect a woman in bed (lust) where we all are different levels of kinky, amount of touch and intimacy and passion, openness. Interpreting what others enjoy becomes easier for chameleons who are giving a pleasurable experience for the money. Thinking about sex in means for money, for the betterment of your quality of life, seems a bit addictive, not just empowering. Would a famous porn star do it all over again, no doubt? This customer service job, seems like a dream job for autistic people but… what kind of a woman already doesn’t have to secretly do sexual acts for men society expects that women have to stay invisible, appear feminine, and be taken care of in patriarchy, appear smaller the bigger the expectations from women to do free work… maybe that kind of a woman, who are spoiled by parents, inherited a home, have security, traditionally meet on dates, want romantic love to be involved in their sex lives- don’t spare thoughts for small sums of money that accumulate because when your basic needs are met you simply don’t want that kind of sexual attention and communicate on the same low, contact of genitals -level with men to whom you’re, selling your body to the night. If you like sex, don’t make it your day job, it becomes trivial as in, your body tells the evidence of a familiarity you’d show with being naked and aroused penetration or not; and all aspects of the physical act with those you agree to be ideally paid by for services, time, preparation, and reap the benefits through monetary trade. Your trade is a job is work is selling yourself is the oldest term in the book. I don’t think that in general speech neutral terms are even possible, it’s the attitudes behind the word and persons, which are stupid but since work is sacred in this country those professionals who sell sex want to butt their wise freedom filled heads together and be proud of their lives. Multiple men, you’ve chosen to have sex with making them cry boy tears of how you choose to think they worship you. They’ve told you that you are just a hole to be filled from their testicles. Use your genitals as an excuse to be proud of yourself or don’t fcuk with anyone, the law of demand and supply. I don’t know anymore but boys seem kinda cool giving these whores money who know how to milk it out of them pretending it’s making love and your money is the agreed consent form to sex without motives, a ticket to pleasure, worth faking, and lying to yourself that it sells and somebody always buys– it does happen all the time no matter which values you have, orientation, age, religion, gender, friends, education. Selling sex is a tool, those that sell sex lack self-worth if human communication in anticipation of releasing big amounts of energy wasn’t a waste? Compared to the time it takes for others to find a companion, it's not a substitute for love, caring, the reason to disrespect a genuine pussy that doesn’t end, and the man receives effort in return for his money– as long as the adults keep playing thinking the other matters to the other if confused about the way money works- glimpses of random casual experiences between two people having sex told by the one who is doing the work– being their own pimp, keeping cash flowing to themselves, giving your spark for warmth to them being able to burn… sex before a performance will according to studies enhance how well it’s perceived and goes better, easier? Release of hormones, have sexworkers brains been studied, are they smarter or addicts of unsensitivisising themselves toward the subject– reproductive power, or the inner will to live and fill earth by humans all over, where the man spreads the seed from a flower to flower it’s nothing if nothing happens until a man decides he flew into the wrong flower, attacks it, and die like a bee lost its sting– hopeless men with bigger brains can only hurt women from the same original deep sexual needs to begin with being the dominating bigger stronger physically destined to win and rape and kill when women’s power was a social one, the long game, they will create life in abundance where man destroys and wages wars aggressively for the same nothing he believes he’s immune to danger and death during the same sex to which they dragged the woman to have if they had the ability to carry on their genes–A mutation if you ask me because women don’t need men, but these women actually live in a society by men, communicate to them availability to sex for that which will make her life easier in society, so this is a narrow view point from women choosing to be good at what leads them to this lifestyle, to cheat in life what others would have to get a job and do work assignments and be a part of a work community et cetera when they instead empower themselves being the cum dumping ground to whoever treats them nicest for that choice to be made and their mind’s as well about how much they need his support

Onko huomiosi kultakalan- etkä pysty keskittyä mihinkään, yli tuntia eli sisäinen munakellosi värähtää vaihtamaan aktiviteettia itsestään?

 Haaste: Analoginen kuukausi keskittymistä

- Rajojen asetus netissä pyörimiseen ja ikuisiin tarkkaavaisuuden häiriöihin surffaillessa laitteilla tuijotuskilpailuihin kuluttamansa median suhteen jonka päätä huimaavalla nopeudella ei perinteistä mediaa ehtisi kuluttaa vastaavaa määrää 

 • Sosiaalinen media

  • Instagram, Twitter, Facebook postauksia korkeintaan kerran päivässä. Blogi täytyy kirjoittaa offline- tilassa. TikTok trendeihin välinpitämättömyys.

 • Televisio

  • Viikossa saa katsoa yhden elokuvan tai ahmia sarjoja vain yhden jakson päivässä netistä, eikä saa avata telkkaria tuntikausiksi taustalle pyörimään. *kaukosäädin tippuu lattialle*

 • Sähköposti

  • Kolme kertaa päivässä saa katsoa gmailin. Aamusta, päivällä ja myöhemmin iltapäivällä. 

 • Digitaalinen sisältö

  • Kuvia saa ottaa puhelimella, mutta ei muokata huvikseen. Radiota ja Spotifyta voi kuunnella jos ei luo soittolistoja ja selaile itse sovellusta. Tanssimusiikki on tehty tanssittavaksi ja klassinen keskittymiseen, mikä pitää mielessä

 • Pelit

  • Ei ajankuluksi puhelimella turhia pelejä. Jos lähtee kävelylle, Pokemon Go:n saa avata. Käsikonsolia ei saa pelata turhaa kauempaa myöskään. Puolen tunnin tai tunnin rajoitus peleihin, jotka saa aivot addiktoitumaan

Enemmän oikeiden kirjojen lukemista. Äänikirjoja saa kuunnella.
Plannerin, vihkojen, ym enemmän kirjoitusta käsin. Askartelua, kirjeitä, maalaamista, piirtämistä. Salilla käyminen, ja jumppaa(Pilates) kuntopyöräilyä ja sellaista hyödyllistä kehittää huonojen tapojen tilalla. Uuden opettelu perinteisin keinoin ja soft resetointi sosiaalisen median ja ruutuaikojen paukkumiseen.

Tällainen keskittymis- tarkentumisen pläjäys, eli 

(FBMOA) focublasmindfulnesofflin

analogicachallenge, -tuloillaan kunhan lopetan tuon iPhonen kumulatiivisten idle pelien näpyttämisen -ja unelmoimisen, koska niihin käytetyn ajan puitteissa tämä minulla lähti. Ennen vaihdoin peliäkin kuin paitaa sitten kun olin kolme vuotta viikossa sitä pelannut pari kuukautta. Ja miksi kun peli ei ollut edes sidottu mihinkään, vaan tallennus häviää kun vaihdat puhelinta, poistat sovelluksen, tai muuten edistys häviää. Edes kehtaa mitä kaikkea mergeä ja idleä tullut hullunkiilto silmissä seurattua? Varmaan siitä kesästä saakka kun eksän vanhemmilla pihassa istuessa, löysin rahapuu pelin, jota piti vimmatusti silittää tai liu'uttaa.


Mitä tämä kuukauden haaste sitten parantaa? Mikä varmistaa etten vain nuku ja siten saa ruutuaikaa pienemmäksi? Pitäisikö hankkia 3G puhelin? Kestänkö itseäni ilman ruuduntuijotusta enää? Mitä minulla oli tapana tehdä. Harrastaako kukaan enää asioita ja miten pääsen pöytäpeli-iltamiin jos en avaa WhatsAppia missä niistä ilmoitetaan? Löydänkö gps:ttä perille. Pääsenkö koskaan eroon älypuhelimen vaaroista tai pystynkö muuttaa nettikirjoittelu tapojani ikinä?

Kysäistä näitä itseltäni teoreettisesti. 

Oman ja seurakuntani puolesta

 Kävin suihkussa. Pesin hampaat. Poistin itseni seuraamasta 185:ttä tiliä kirjagram tililläni jotka ei seurannut takaisin ja useampi olisi vielä varmasti, että luvut olisi tasan?

Keitin kahvia. Otin kirjahyllystä kuvaa ja screenshotteja liittyen kirjoihini. Melko tylsää päivittelyä, ei siinä. Mulla on kirjoja niin paljon kesken taas. En silti kuuntele just nyt äänikirjaa. Melko varma etten ollut lukenut paria viimeistä Potteria suomeksi, joten aloitin vikan kirjankin kuuntelut suomeksi-

Tein synttärikortin eilen valmiiksi. Voin selittää sitten miksi kontaktimuovilla laitoin siihen paperille pussatut huulipunat. Runo selittää itse itsensä. Katsoin riimejä koiran nimelle ja rodulle ja kävi järkeen? Koira syö aina mun meikit naamasta, niin ehkä siksi. Viitsi panostaa. Ehkä mua tullaan hakee tunnin tai parin päästä.

Maailman paras sisko! -mukista juonut kahvia. Söin eilen pari suklaalevyä illalla eli olen lihonut. Jos tänään kahvidieetti.

Pelannut uusia pelejä puhelimella tuntikaupalla 1-2 yöllä. Ei mitään järkeä. Omista oma kuppila! Tappele hirviöitä vastaan! Idletys ja klikkailu ja ehkä hitusen strategiaa ja tuuria. Koskaan en ole rahapelejä pelannut. Sitä ei lasketa, jos ostaa jotakin timantteja koska ei ole pay to win jos jotakin peliä ei voi pelata jos ei käytä oikeaa rahaa. Mutta niin, tuhlailua peleihin. Mietin ostinko sen yhden Larry pelin switchille mutta en ole varma, kun kiellettiinkin ja kaikkea. Hetken taisin pelata Animal Crossingia viime viikolla tms? Hetken enemmän kuin vr lasejani lol

Mietin jos möisi pois älykellon ja nuo lasit, mutta siinäpä pääsisi ongelmistaan eroon kun saisi muutaman satasen. Plööh. Mä jään aina myymisistä tappiolle niin parempi kun ei laita myyntiin.

Mitähän sit. Haluaisin kyllä laittaa poskipunaa, maalata kynnet, rajata huulet, laittaa beigeä matte puuteria ja ruskeaa kulmiin mutta kun ei kannata jos jokin otus nuolee naaman kuitenkin tänään, hehhe.

torstai 16. kesäkuuta 2022

Oispa oma assistentti hoitaa tällaiset turhanpäiväiset shoppaamiset

 Uusia vaatteita pitäisi olla katselemassa aina silloin tällöin, ettei ne lopu kesken omasta kaapista. Muoti ei ole kestävää. Mä olen nyt heittämässä sekajätteeseen kaikenlaista vanhaa tekstiiliä. Niissä on reikiä, ne on venyneet, kellastuneet tai muuten haperoa. Säilyttänyt toki, käyttänyt ehkä viimeksi kolme vuotta sitten. En tiedä mikä mun kesätyyli on vielä. Kuitenkaan tuosta jätesäkistä se ei löydy.

Olisipa edes varaa uusia vaatekaappia. Tilaisin varmaan ulkomailta jos löytyisi paremmin kokoja. Nyt on yksi Romwe kaupasta ostettu musta polyesteri hame, joka on takaa pidempi laahuksinen.. se oli muotia joskus 00-luvulla. Mahtui kuitenkin.

Mistähän mä edes olen tilannut. Marks& Spencer, asos, ja siinä ne taisi ollakin.

Katselin yhtä raitapaitaa. Olisin tilannut sen. Eivät ottaneet m&s tilausta vastaan. Maksamisessa tapahtui jotakin hämärää? Ei onneksi mennyt koko tili vaihteeksi, kunnes palautuisi, mutta ajattelin lainata kaverilta muutaman kympin. Se väitti että tilaisin pitsaa. Nautiskeluun. Eikä saisi takaisin. Kyllä mä ajattelin kympin kuussa maksaa takaisin, ja on mulla ruokaa onneksi nyt. En vaan voi käydä leikkauttaa hiuksia, tai vaatteita ostella ym ylimääräistä kermaperceilyä.

Tehty vaikeaksi. Ainakin tiedän että koko 22 on liian pieni. Yleensä olen mahtunut siihen kokoon, mutta koot muuttuu. 3xl on liian iso ja 2xl on liian pieni. Bwahahahaha muahaha.

Kappas, Sheiniltä sai kaksi paitaa siihen hintaan mitä briteistä. EU koot 52 ja 54. Kannatti googlettaa vaihteeksi. Tulee sit kiinalaatua.

Muistiinpanoja itselle

Se olisi jo torstai. Pitäisi kirjoittaa yksi syntärikortti ylihuomiseksi -jos pääsen kahvittelee, kun tietäisi osoitteen voisi yrittää itse mennä. 

mutta, 

että, vaikka keksiä jokin runo. Joko on olemassa tekoäly joka tekisi niitä? En ymmärrä runoja, niin ehkä senkin takia. 

Kyllä mä kirjoitin runon yksiin hautajaisiin, mutta käänsin sen oudosti jotenkin enkusta ja itse esitin. 

Kävin viemässä yhden youvegotmail.club pikkupaketin. Se sattui lähtee Ruotsiin... laitoin kotimaan postimerkin lisäksi 20 snt arvosta postimerkkiä. En jaksanut tarkistaa oliko se alle 20 grammaa tai muuta. Siinä oli muutamia pieniä tarroja, kirjepaperia, ja animal crossing amiibo kortti ja sitten kun siinä luki että hän tykkää jouluteemasta niin sellainen adventtikortti sekä joulutarroja. Vähän kirjoitin tehtävälistää planneriin. 

Kokkailin jotakin tomaattikastike+kasvikset+papu+pasta sörsseliä ja se oli ihan täyttävää. 

Eilen söin liikaa joten taisi päätyä pönttöön ne pöperöt.. tai no liikaa ja liikaa. Aamulla syönyt yhden banaanin ja sit tähdännyt siihen yhteen lämpimään ateriaan. 

Nukkunut pitkään, koska se on hauskinta mitä aikuinen voi tehdä. 

Suunnitellut ajankäyttöäni, ihan kuin sillä olisi jotakin vaikutusta. Haluaisin tehdä mun kampaukselle jotakin hienostunutta. Kaljuksi osa sivulta tai takaa, otsatukka leikkaus, muuten vain tasoittaa huonoja pois, tai palata oman väriseen maantienharmaaseen... nykyään pidän vain tylsää ponnaria niskassa ja hiukset kehystää kasvoja, joten kun ne on poissa tieltä olen melko vanhan näköinen ilmeisesti? Vitut jostain Lola nimisestä anilliininpunaisesta magentasta huulipunasta, kun en ole täydellistä löytänyt joka pysyisi filttereidenkin läpi kirkkaana muahah. Ja sitten laitan kulmakarvoihin jotain ruskeaa jauhetta meikkisiveltimellä. Jonka sit hikoillessa pyyhin hihaan.

Influenssereihin ei luoteta enää, mutta someguruus on pysyvää kunhan jaksaa olla aito

 Kunhan kuuntelen kirjaa. Joskus 2010- luvun alussa luin kirjan myös joka kertoi lärvikirjasta. The Facebook Effect. Ja sittemmin lukenut fiktiota, jossa Zuckerberg julkaisee runokirjan Suomessa ja hänen tekoälynsä saattaa yhteen suomalaisen naisen kanssa joka yrittää saada lasta ja sillä on lukihäiriö... Operaatio Zuckerberg.

An Ugly Truth. Lisäksi elokuvia ja dokumentteja katsonut. Datasta ja sen myymisestä, algoritmeista, yksityisyyden menettämisestä, sen sellaisesta

En tiedä miksi mua kiinnostaa enemmän tarinat ton alustan takaa, kuin itse alustan käyttö? Ihmiset ei osaa reagoida- jos kerron että hankin iPhonen (4) instagramin takia. Viime aikoina mulle on tullut kymmeniä jotain random kaveripyyntöjä, enkä tiedä miksi? Vuosia ollut muutama kourallinen kavereita, enkä niidenkään kanssa erityisen läheisiä? Esimerkiksi lukiokaverit käy Tampereella eikä tule katsomaan minua. Luen sitten instagramista että ne on ollut jonkun vauvakutsuissa tms - varmaan esiintymässä haha

2016 ope kirjoitti paperille että olen some guru, kun piti laittaa kehuja myöhemmin muisteltavaksi. No jaa, voisin kyl väittää että keksin metaversumin ennen kuin Zuvkerberggki muutti firmansa metaksi. Mä näin unta metaversestä elokuun 21, 2021 ja ne vaihtoi metaksi lokakuun 28, 2021
tiistai 14. kesäkuuta 2022

Elämäni on jo pilalla, ei mun kuolla tarvi

 Voihan oma elämä. Harjoiteltiin työhaastatteluita TEAK kuntoutuksessa. Söin lounasta mielen ry:n lounaspaikassa. Tulin täydellä vatsalla kotiin hikipisarat otsalla. Otin pelottavat päikkärit sohvalla, kun uni oli suoraan kauhuleffasta. Posti tuli jossain välissä. Muokkasin vähän kuvaa josta tulee postikortti jos mulla olisi 30snt enemmän rahaa… bussikortinkin veto loppui. Sain vähävaraisille tarkoitetun kulttuuripassin. Seuraava onkin sitten elokuun puolessavälissä kun menen sen ohjaajan kanssa tsekkaa tulevaa työharjoittelu paikkaa. 

Eilen ostoksilla illalla äidin kanssa, kun se lähtee reissuun eikä tiedä koska sitä seuraavan kerran kaipaa. Ruokaa ei kyllä pääse puuttuu. En tiedä mistä kaivan rahaaa vielä viikoksi ja laskujen jälkeen jää loppukuuksi ehkä 70e takuueläkkeestä huom.viikon päästä.

Suunnitelmat on silleen auki. Kaikki haluaa että mulla olisi arjessa tekemistä, mutta mulla ei ole tulevaisuudensuunnitelmia. Herätty ennen kuutta ilman herätystä. Pelannut puhelimella, pessyt hiukset eilen, pattia sormilla puristellut ja istunut pyyhkeiden päällä. Voisi pestä pyykit ja vähän on tiskiä altaassa. 

Rullaatia rullaati.

Ajat on aina hankalia nämä enkä tarvitse laskea kyyneleitäni vihkoon sitä varten.

Kuunnellut BookBeatista äänikirjoja sairaista naisista lääketieteen historiassa sekä Pro tukipisteellä yksissä tuumin toteutettua kirjaa kaikesta mikä seksityöhön liittyy. Se ei ole laitonta sekään, ei, mutta en mä sillä itseäni ainakaan ylläpitäisikään. Englanniksi kuuntelin kirjaa luovudesta, se kun on niin muka laaja-alainen aihe. Ei oikeastaan mun mielestä loppuviimein, joku keksi tulen, toinen ämpärin, ja antibiootit (lähes suora ajatusketju siitä kirjasta)

Aina ymmärretään tahallaan väärin. Haukkokaa henkeänne kuivan maan kalaset. Meikä ankkuroi tämän paatin jonnekin ulapalle. #mielenvirta 

maanantai 13. kesäkuuta 2022

for the love of Apple (geek talk)

 5 year old MacBook Air. Does not sync with a 5 months old iPhone. Not sure if the charger/chord is faulty. I don't see how I could connect the usb-c end of an lightning cable end to my laptop... there is no such apple adapter? Who says when I can charge an iPhone wirelessly?

My Pictures Folder kept going to the trash. My pictures keep on disappearing. I have maybe less than 10 images of my ex which is good but still creepy at the same time. I existed in 2014-2017 too you know?

What about my art and media collages, screenshots, the creative stuff I was going to make or use a filter on, share. post?

Battery: during 5 years it has had 103 Cycles. Battery is 82.6% GOOD. I accidentally restarted my device. Does that mean a new cycle? I always keep it charging. Have you seen the prices, of work that professionals put on, just for example cleaning the outer side of a mac is 50eur

It is very expensive so always DIY all that you actually can. This mac went once to be repaired early on and I'm glad I had the warranty then. What stops things from just suddenly dying, quit working, lose the data you entered in, well... a billion reasons why things shouldn't work in the first place!! But yet here it is, everything is okay and a hundred percent chance that all that matters will continue to go well?

Although I have forgot how to use a windows. So you could say I don't use a computer anymore. Computers are slow, heavy and I get numbing in my limbs whenever I wait for them to do anything - but this iOS, well it's lightweight and never causes me any physical side effects?

Yay.

 It's 25 celsius indoors while my "machines" are 37-38 celsius warm. Mosquitos -gotta let them in at night to suck my ass because it's rather hot!

sunnuntai 12. kesäkuuta 2022

Uusinta uutta potkuriin tuulettimen joka kasassa ei pysy ilman ruuveja

 Vailla ehkä-ttelyä voisinkin kokeillakin joskopa, tuota aamusta työstyisi sen enempää tekstiä mitä illasta tuli edes.

Joo ei toimi. Mun äidinkieli on rikki.

Jokin taiwaanlainen kyseli Twitterissä kysymyksiä. Missä olet töissä? Mistä saat rahaa jokapäiväisiin kustannuksiisi? Oletko aviossa, onko sinulla lapsia?

Ei ihan avautunut mitä se tekisi niillä tiedoilla, mutta että sieltä niin kaukaa asti käsketään hankkimaan työpaikka? Sitä paitsi kuka ostaa päivittäin jotakin. Ei se ole niin helppoa - kaikki työpajat on kusetusta, ja kukaan oikea työnantaja ei ota töihin. Vitut siitä mitä paskaa osaat tehdä, koska työkulttuurin pyhyys.

Paskasta puheenollen. Hiljainen aamu. Eikun, olin hereillä siis yön, äsken nukuin muutaman tunnin sohvalla. Tein videoita tiktokkiin eilen, en laskenut montako, mutta määrä kerran kuussa korvaa päivän laadun tai siis-  

Meni mitä tuli. Pitäisi huomenaamusta löytää apteekki ja -lääkkeet ennen mun,- ajanvarausta. Täytyy ehkä pyytää rahaa joltain sukulaiselta ja olla entistä kitupiikkimäisempi ruokaostojen suhteen. Perkeleet niistä suklaatuulihatuista?

Enivei. ( Kunpa enivei ei koskaan tulisi mihinkään kielenkäyttöön yleisesti. )

Puute on pahuutta. Työnteko rasittaa maapalloa. Mitäs muuta antimanifesteja olisin melkein k(l)ikkaillütkãæŋ

Tekoälyä voi huijata, ennustaa, pyörittää ympäri leikkimään kuollutta ja silti siitä ei pääse algoritmistä puuhun sitten millään. Botit kaivautuu syvälle, sieluun syvälle neuronien ympärille levittäen yksinäisiä tukiverkkojaan saalistaessaan pientä pulleaa persoa ajattelijaa. Vanhanaikaisen millenialismin, joka mieluummin käyttää J kirjainta sanojen kuten kirjailija, tekijä, ym välissä i:n sijaan vrt. haltia... Jos sitä ei mun sanakirjassa ole, niin en edes esimerkin takia sitä muista heti ulkoa.

Vastustin saa aikaa miettiä olenko A) en sittenkään paha suustani vai B) liian ankara itseäni kohtaan vai C) en vain ajattele samoin koska en vastusta toisten mielipiteitä, ne vaan leijuu jossain epämääräisessä pilvessä seikkaillen jäsentäen kahta viimeistä vuotta kuvia sun iPhonessa ja sitä vanhemmat poistuu itekseen jos et ole varovainen. Onko siis meidät indeksoitu, havaittu, analysoitu ja kaikki mistä pidämme meitä vastaan ohjelmoitu yhä edelleen koukuttamaan meidät dataa kuluttamaan kaikella huomiollamme, mitä antaa löytyy.

Ei silloin olisi ollut mahdollista. Kännykkä yöksi kaappiin tai se haettiin tyynyn alta väkisin. Zyprexaa, Temestaa, Risperidonea, Abilifya, Sepramia, Imovanea. Siinä osa minun taikaloitsuista.

Pidän sittenkin maailman jäsentämisestä listoiksi.

Muoks. 56 diagnoosia 2015 jälkeen. Lihavuus ja tupakointi, pienet tulehdukset ja märkimiset mutta päädiagnoosia kanssa, lihaskipuja, siis siellä oli jotain oksentamista ja refluksia myös ja ripulia..?? Omituista kun hoitanut tollaiset itse. Sit tietty gynevaivat ja siihen lääkkeet ja muut toimenpiteet. 

perjantai 10. kesäkuuta 2022

Kelatkaa mitä pompotusta

 No niin. Mä jo luulin että kuntoutusraha olisi oikeasti hyvä summa niinku reilu tonni tai jotain parilta kuukaudelta. Eipä. Jos ne laskee mun täysistä eläketuloista 10% ja se jaetaan 25 osaan ja siitä otetaan verot pois 40% ja omavastuuta on puolet päivistä, niin se tekee ilmaista työtä johon mulla menee matkakustannukset, kaikki omat resurssit ja saan ehkä sen lounaan. Aika nopeasti laski 8%:iin siitä mitä luulin saavani rahaa. 90 eurolla muka tehdä töitä pari kuukautta. Hyvä että peruivat tämän rahan maksamisen nyt jo, etten mitään turhaa odota.

#kuntoutus #päätös

#mielen
Tuhat ja yksi tapaa olla luova käymättä järkeen, kun on tylsää


 Jos miljardit ihmiset pystyy elää tupakoimatta, niin enköhän minäkin. Se on identiteettikysymys: että oletko tupakoitsija ja sitten on kysymys vain siitä miten pahoja tapojaan toteuttaa. Pisin aika tupakoimatta oli toissajouluna 10 päivää, ja sitten iski päänsärky. Nyt olen aseistautunut muutamalla nikotiinilaastarilla jos tässä tulee jotain vastaavaa. Eilen siis ollut ilman savukkeita, ei mulla mitään sovellusta ole seuraamaan asiaa. Saisi näkyä lompakossa joskus. Pitäisi kyllä hakea maanantaiksi lääkkeitä ja viedä postiin postit. Eikä saisi syödä kaikkea kaapista. Kotona on niin kiva olla? Unissani mietin nerokkaita asioita englanniksi. Herään ja muistan vain, miten viisas olen.

Söin eilen bbq sipsejä, brie juuston voileipäkeksien päällä, ja varmaan muutakin lihottavia rasvaisia tai sokerisia, jutskia, koska paino oli +300g. En kyllä mitään lämmintä ruokaa taaskaan saanut aikaiseksi.

Melko varma, että tupakointi lisää hikoilua. Mutta niin myöskin kävely lisää patteja kun on hs. Mulla ei ole tällä hetkellä aktiivisia patteja kun en ole missään kävellytkään. Ensin, lääkkeet huonontaa mun liikkuvuutta siten että kaikki venyttelyt ym aasinsillat sattuu, ja nyt tämä rajoittaa liikkumista. Ilmeisesti pitäisi olla vain pistoksissa ja puutunut koko ajan, kankea tai vuotaa kallisarvoisia nesteitä rauhasista.

Mulle tulee välillä vanhat muistot jo mieleen enkä ole kuin vasta 33-vuotias. Mietin sitä kun mun puhelimeen soitti ei-numeroa jostain Amerikoista ja ne kysyi olenko käynyt high schoolin ja tarjosi green cardia, mutta asuin isovanhemmilla ja en oikein pystynyt puhumaan mitään enkkua siihen, kun humisi vaikkapa autossa liikaa ikkunat auki. Enkä mä edes päässyt läpi lukiota loppuviimein kun äidinkieli on niin hatara. En lue päivälehtiä, sanomia yms. En tiedä pakinoista, asiatyylistä tai mistään tekstuaalista hajua. Et sä voi analysoida ja olla luova samaan aikaan.

Mun pitäisi tehdä pari puhelua, kun siirsin juttelua läheisille sen nukkumattomuuden takia - mutta ei mua tavallaan mikään estä soittamasta. En edes kyllä itsekseen puhu, mutta ei mulle tuota ongelmaa puhetta luoda. *siirtyy luomaan tekoäly taidejuttuja*


//
Just because you grasp the concept of how an AI art generator works, doesn't mean it will end up anywhere or that yourself will even like it
https://creator.nightcafe.studio/create
https://neuralblender.com/create-art
Missä merenneidot nukkuu?

torstai 9. kesäkuuta 2022

Hellurei ja hellät tunteet

 Menin eilen ajoissa nukkumaan, kun en ollut edellisenä yönä nukkunut ollenkaan. Silmärypyt silmien alla alkaa pikkuhiljaa todistaa. Pitäisi kai juoda enemmän myös nesteitä. Heräsin aamulla kivasta unesta. Toisaalta se oli dystopinen, kun tuli varoitus että auringonsäteet on liian voimakkaita, peittäkää juomavedet. Oltiin jossain leirin tapaisella töissä tai opiskelemassa. Mun yksi opettaja oli siinä unessa ja oltiin niin lähellä, että huulet melkein koski mutta se ei ollut suudelma. Tuli ehkä vähän ikävä. Siitä oli kuitenkin kiva herätä. 

Odotan että tulisi kotiinkuljetus ruokaa melkein sadalla eurolla. Mulle ei jäänyt juurikaan mitään käyttöön. Silti mulla olisi bussilippua voimassa vielä tänään kuukausilippua, jota en ole käyttänyt nimeksikään- voisin käydä vaikka hakea uuden silmämeikkikynän, kun se tippui eilen parvekkeelta alas. Ei sitä kukaan ole palauttamassakaan, ja miten hygieeninen se sitten enää olisi. Vaikka olisi mulla teroitin sitä kynää varten.

Laitoin tuota retinolia silmien alle kosteutusvoiteen kera. Pitäisi viedä myös posteja laatikkoon. Kirjoitin muutaman postcrossing kortin, ja yksi teeswappi on kasassa. Katsoin Obi-Wan Kenobi sarjaa pari jaksoa. Discovery of Witches kolmas tuotantokausi myös katsonut monta jaksoa. LotR:Rise to War pelissä ne on pikkuhiljaa ottanut mun maat ja hyökkää mut kohta pois puolustamasta. Tällä kaudella on liikaa haltioita. Mä otin Arnorin eli olisin kai jokin numeanor ihminen. En niin tiedä. Jos olisin aloittanut aiemmin pelin, olisin kyllä haltioissa myös. Keskimäärin pelannut kolme tuntia päivässä sitä.

Alkaa olla nälkä. Söin eilen penne pastaa ja yrttitomaattikastiketta. Muroja, poppareita, yhden maapähkinävoi& hillo voileivän. Mulla menee vanhaksi pian ruokaa, mutta kun en viitsi tehdä ja en tiedä mitä tarjoiluehdotusta sitä keksisi niille, jos tekisi. Toivottavasti tuosta ruokatilauksesta mahtuu pakastimeen ne kaikki mitkä sinne kuuluu. Ja että riittäisi pariksi viikoksi. Kyllä mä vähäänkin olen tottunut, se ei vaan laihduta. Jojoilua sinne tänne. Voisipa vain syödä omenan päivässä, mutta ei mulle kelpaa.

Klo 13-16 mahdollisesti tulossa se kotiinkuljetus. Tässä tappaa aikaansa. Voisin kyllä käydä kaupalla, poltin viimeisen savukkeen just. Huonosti olen rahojani vartioinut viime aikoina. Eipä tuosta kelan tuista jää mitään. Kirjoittaako Kelan tuet isolla vai pienellä, siinäpä pulma.

Löysin kivan sinapinkeltaisen neuleen lattialta kerrospukeutumiseksi. Ja laitoin sortsit. Hiukset on kiinni. Siedän paremmin pituutta ja paksuutta. Onneksi ei ole otsatukkaa, menisi silmille koko ajan. En ole putsannut kynsilakkaa pois kynsistä, tai laittanut uutta. Varmaan melko sottuinen vaikutelma. Mainitsinko jo silmänalusrypyt? Pitäisi kai olla menossa jo ja vesiryyppy huulilla. 

keskiviikko 8. kesäkuuta 2022

Kiva jutella voisitteko jo päästää läpi että olen ihminen✅

 Sain vähän viiden jälkeen ekan viestin crypto.comista. Kaksi tuntia jälkeenpäin joudun edelleen todistelemaan itseäni. Piirtämään paperille päivämäärän, vuoden, nimeni ja jonkin kertakäyttöisen koodin sen jälkeen kun kerroin puhelinnumerosta ja henkkareista jotain DIGITTEJÄ.

Ostin DOGECOINIA 3,4 eurolla. Nyt on vaikea todistaa että googlemail ja gmail on täysin sama sähköpostiosoite ja joudun ettii kaikki mahdolliset koodit tässä 🆔papereista että minä olen minä... Tiliin muutoksia, muka. Muutun vain entistä väsyneemmäksi. 

https://platinum.crypto.com/r/maa5xaczfc

Halusin vain tehdä NFT taideteoksia.  *****:n kryptot

tiistai 7. kesäkuuta 2022

This ridiculous face

 Had a deju attack in the shower. My stomach turned upside down. Perhaps it was the mirror image of myself in the bathroom mirror. Anyway, felt a bit sick. Just had to get out of there. Find a towel. Go to the balcony to dry myself off and feel warm in the morning sun. I felt shitty last night, but only drank water and went to sleep.

Paid my rent this morning. I got two postcards yesterday. Ordered more stamps, paid a debt. They haven't acknowledged my extra payments at all so I lost almost 100 eur there to Lowell.

History haunts me. It is best to just think alone, sleep alone, best company that way. Even if I get deja vu's and my stomach lurches.

My fridge is empty again. I should go get food. Although I kind of want to sleep through it all. I have to get medicine for next Monday. There are no pressing matters that I have to do first. Just close my eyes for just a bit...

lauantai 4. kesäkuuta 2022

Kept calm and kept going on as the way back is the hardest

 My friend asked, how is the internet going? I answered that not much. The Internet isn't going anywhere. I don't feel accomplished here. I'm not famous, there is no documentary made out of my life. They've even stolen that name Lavender for another type of documentary about hidradenitis suppurativa, the skin condition I have.

Never tell what you love, or fell in love with, because they will copy it and monetize it. I haven't succeeded in that, either. Perhaps I ought to change my name into my middle name. Less hardships.

.......I still need to wake up for today. I considered making my last coffee grinds into coffee...

Was looking at my blog statistics last night and they were so weird. Most of the traffic comes from Indonesia? Then Finland, Usa, Germany. I always think that it's myself who makes the thousands of visits.

Well, my best friend and I did get pizzas yesterday. It was an expensive trip downtown again. I spent on things I shouldn't have. This incence buddha thingy, some khol eye makeup, food food... a green smoothie, peach ice tea, small bag of maltesers I've not eaten yet, and cider at the pizzeria along with extremely crispy pizza. I had an olf-fashioned vanilla ice-cream ball and on top soft ice in chocolate flavor, in that cone. While listening to my friend call me stupid for quitting therapy, and tell about her mental health experiences loud, in institutions, in a public place. It was terrible but she's worse than me. 

I went home and bought some red labeled stuff that goes bad today, half price. Mostly meat. Made hot chicken wings in the oven and drank another cider and energy drink and beer. Eating bbq crisps and a ranch dip. It was truly a day when I think whether my friend is right and I enjoy life stuck on that oral stage? I doubt my pleasure hormones do work anymore, though being on ssri drugs so many years.

I guess I liked the cold feeling from the ice-cream on my lips, the almost-brain-freeze from the smoothie, the crispy airyness of the pizza, the pear flavoured bubblyness of the ciders, and warmth of chicken legs as a meal (I'm not good at ripping apart all the meat off them) and... when the french fry shaped bbq chip breaks apart between my teeth and makes that noise.

It's about those aspects of the food I enjoyed most. Not like, the eating drinking, part. I used to hate eating and I was picky. Of course I still am? Just fatter.

I'm going to write a letter this weekend to a new penpal I got set up by http://www.geekgirlpenpals.com/

brb, my eyes feel heavy.

perjantai 3. kesäkuuta 2022

Plussize clothes don't require more mesh 👌

 Oh noes. I've ordered leggings at the end of 2018. I have two leggings from PopFit. I'm pretty sure it has stopped being hygienic to wear worn out pants. I checked the label and it was barely visible anymore. So, I've been just daunting myself for years I'll buy them later when I can afford to, when I see the many emails.

Well I joined the v.i.p. club now, a monthly subsription. No idea what they'll send me. I'd like classic black leggins, with the cut sides or colored pockets, but all of them looked equally awful.

Going to have pizza later this afternoon with bestie. Not sure how to spend my time before then. Water flowers and nourish my belly with breakfast. Yep. Last night I sent attachements and paid bills after midnight. Hang around in the chat with google's specialists.

What else is made in America... the bigger the country, bigger the problems, eh?

I hadn't got any ad revenue for over a week (and now I had 10 cents) so I guess maybe it's time to start typing in English. It be too early for that tho. Also, not sponsored. They just have real sizes, and I can support that.

Not in another billion leagues over the moon, because you didn't study the oceans well enough

 It isn't that humorous. Kitujainen is a made up nonsense shenanigans word that a thousand monkeys in 1000 years might invent if they were sat on in front of a equivalent amount of typewriters...
An hour or less and I'll have that ten dollars paid (again). I assumed my domain was paid 23rd of March, since there is no cash flow from me- to Mountain View, California OR Dublin, Ireland in any other way than those expenses -I have of keeping this blog dot com...
I'm confused and a bit weirded out. What if I lost all that's on this blog. XML files and all that back-up's. Where do the pictures go, if I add those on here. I've not seent it. Well, I do have a lot of old photos, mainly from the best year of my life, but the 512 Megabytes max. from a memory card on my old digital camera... are probably also stored behind my dad somewhere on CD's?
Weight of data. I wonder how much I consume traditional media and web3 nft things when metaverse is taking losses of huge inflation billions? I don't want to think about satellites, phone cord cable copper thingys under the sea oh yeaaaa
Am I supposed to know what if there was no Internet. Certainly there wouldn't be so much trash on the orbit. Hmm. Things that keep me wake in the night: nah, I'm just hyper on too much caffeine. Waiting so... my balance is never positive, so I guess the poor weakest links have in common with the richest people, quite a lot...
Who else than me would have workspace from Google in a country, which you do not support. Did I give instructions that were clear, how to do this exception even? No. Just have to be in the right place, early enough to not lose their passwords and make up so memorable nicknames or usernames, likes of dracoenator and kitujainen that you might as well, name your kid? I kid. Ruikuli, hiilimato, kajsab, laventeli, Zelandoni, Jaska, these names I've gone by.
Curse of living life like it was a videogame. You accidentally build websites. Remember the virtual Hogwarts I had when I was 11? Yeah, that lasted and some adult wanted to put their kid in the school because I was doing pretty good. Advert-wise as well. 50 euros easily. Nowadays this granny of webs, has to learn click-per-cost and whatnot stupid thingys and still won't be able to withdraw that amount?
But I write for my own amusement. The other hand feeds the other... I don't bother to google my idioms. "vetää kuin junan vessa" means that works like a train toilet... perhaps too well? Or not at all? Have you been in the train?
alrighty, but, we have been saving this to a cloud for far too long. Paying the due's. In due time. My neighbor he got most of the day "pure air" for his "basic rights" until 8.30 PM when I had to sneak out. Dinosaurs breathed the same air. It's not pure. If rocket science scares you, don't bother expanding your world view.
Beautiful definition of schizophrenia was that it's when your naive world-view that is full of delusions breaks like a broken mirror... in that case all the "normal" doctors themselves are it. Tag. I mean, I'm a difficult person but an old soul and I was wiser than my years. My French may be a bit beginner level, but ...wait now I dissasociate. Language is derived from dance. I have no music, just a floor lamp and the backlights of my macbook air 2017 13 inch.
More to this than binaries, I assume. Listen, do not. Not me. Just those knick-knacks and savoir faires. Hard to put proper sentences together in speech I have.
So tired I get. Tomorrow 5pm outside the mall front doors, best friend I will see and we'll get ourselves some pizzas. No problem Naples.
Am I stable enough to write my own blog post with all the moods I don't even have. Who other more qualified. Review on this me, don't. Indie writer might as well I be anyway. Thrive on darlings. Don't kill, just murder if abortion isn't an option and other strenous train of thought for the patriarchy... shame on shame, don't care. My order of importance of meaning of synapses lighting up orderly, well... never dream, don't agree, don't admit. Human rights bullshit is in contradiction to making you sick, patient for life. So much not-even-random COOINCIDENCE. Just illusion of it. What is money if not taxrefundable arts, an amount of what the bank owes you, hardearned. Sweat and tears.... ooooink? I'll trade this inflation for your exports. I'll serve my wealth. Everyone on this planet is connected to one another in just few taps, all you need is the eye of a camera to peek in to your defamation.. shooting stars and triple moons my pagans. It's all real if it matters to you dear, said hope and so all the pestilences that Pandora released, met their most dangerous match. Keep alive the out of the box thinkers, what individuals they were... and sit on a cactus. My best wishywashes, alors... 

torstai 2. kesäkuuta 2022

Okei ripeä-Raipet, meditoikaa vaikka sit vahingossa

 Söin mahani epämiellyttävän täyteen tuolla Mielen Ry:n lounaspaikassa. Olin lounaalla ajoissa tikettini kanssa, kun olin nopea. Sekä lisäksi muutenkin ajoissa niiden toimistolla, mutta en sentään torkahtanut.

Yli kymmenen vuoden kokemuksella pitäisi toisaalta osata laittaa cv:seen muutama Enter sekä 4-5 lausetta kuvaileva profiiliteksti itsestä. Enpä ollut kuullutkaan tuollaisista? Ehken lukenut tarpeeksi niitä cvnteko-ohjetta joita guugletteli- malliesimerkkinä mäkkäri

Mulla ei ollut tänään tilillä rahaa tarpeeksi Googlen johonkin juttuun minkä ne olisi laskuttanut melkein kymmenen euroa. Täytyy nyt taas selville ottaa paljonko tämä bloginpito tulee vielä mulle maksamaan -.-

Tulin kotiin kaupan kautta ja vedin suklaalevyn pepsi maxin kanssa. Samalla mässyä vetäessä, puhuin kieliä puhelimeen. Se äänentunnistus toimii minulla, paitsi että se on liian hidaskin välillä tunnistaa. Mulla oli joskus jokin sovellus, mikä kertoi mun englannin puheesta huonot puolet, joita harjoittaa. En nyt tiedä halusinko ihan niin tarkkaa...

Leikkasin vähän kynsiä. Eilinen lappu on kyllä niin loppuunkäsitelty! Se ei todellakaan ollut kauniisti, nätisti- tai asiallisesti pyydetty: vaan sosiaalisen ahdistushäiriön omaavan kiukuttelua, yrittäen siirtää omaa mielipahaa toisiin, kun on itse saanut varoituksen. Näin pääteltiin useamman kanssa. Edes se kiinteistöhuolto ei ole tullut oveani katsomaan, ja minähän en mitään oliiviöljyä ala kaataa saranoihin. 

Muoks. Äsken kävivät ja toinen oli tuttu Annalasta! En mä sen nimeä muistanut, mutta en olekaan niin naamasokea. Naureskelin etten tiedä mikä naapurin ongelma on, mutta kyllähän se kuulemma narisi ja enää ei. En kiittänyt, mutta sanoin heipat

Au revoir, ce soir. Kicka ut!

Lähetettiin, ohjaajan kanssa, muutama vapaamuotoinen työhakemus, selitin hänelle koulukirjasta SERIPAINON määritteen. Soitettiin mahdolliseen paikkaan jossa, oltu otettu, ennenkin työkokelaita. Hankkiuduin sinne itse siis. Voisin sen aloitella elokuun puolenvälin jälkeen bussiaikataulujen vuoksi, ja onhan se hyvä B-suunnitelma jos ja kun nuo painotalot ovat liian hektisiä ottaa tekijää.

Parista vastattiinkin jo nääs.

 • Yritä uudestaan kahden viikon päästä -Grano 
 • Liian hektistä sulle -kirjapaino E.

^ Ei ehkä suoria lainauksia, mutta jotain vastausta edes;-

Etsin itselleni työkokeilupaikkaa Kelan ammatillisen kuntoutuksen ajaksi. Minulla on painajan ammattitutkinto, josta valmistuin 2019, mutta työkokemusta jäi puuttumaan. Tredussa opin off-settiä, seripainoa, jälkikäsittelyä, foliointia ja niin edelleen tein painotuotteita vihkoista postikortteihin ja tarroihin. Seisoskelin painokoneiden ääressä painamassa nelivärikoneilla ja suunnittelin painotuotteita samalla Adoben ohjelmilla. Olisiko teillä mahdollista suorittaa jotakin painoalan tehtäviä? Opin nopeasti. Haluaisin vahvistaa omaa osaamista oikeassa työympäristössä, ja saada kokemusta. Minulla on voimassa työturvallisuuskortti. Olen luova, täsmällinen ja hyvä puurtaja.

Ammatillisen työkokeilun jakso kestää n. 50 vrk. Päivien määrä on 3-5 ja tuntien määrä sovittavissa. Työkokeilu on maksutonta työnantajalle, ohjaus ja perehdytys tulee työnantajan kautta. Ohjaajani on Mielen Ry:ltä (yhteystiedot) Tulen Mielen Ry:n kautta vakuutettuna.

Tulisin haastatteluun ja keskustelemaan mahdollisuuksista työkokeiluun. 

Ystävällisin terveisin, Kajsa Blom 
ohessa CV

keskiviikko 1. kesäkuuta 2022

Kuulkaas tätä natsimeininkiä

 Soitin mun vuokranantajalle tästä lapusta, jonka olin saanut nimettömästi valituksena. Ei tarvitse kuulemma reagoida. Muistatteko sen vitsin, jossa naapuri tulee oven taakse ja käskee heittää toisenkin kengän lattialle, koska ei muuten saa unta? Koska mies oli muistanut kesken toisen kengän riisumista, että siitähän, lähtee se ääni, ja sitten oli hiipparoinut lopun aikaa... 

Sama tässä, jos et käy parvekkeella tupakalla, niin sitten tuo natsinaapuri saa sen levähdyshetken koo'ta ajatuksensa kasaan ja laittaa sen lapun sulle. Ei voi olla kovin lainvoimaista, jos ei edes nimeään pistä lappuun.

Kyllä naapureilla on itsellä enemmän niitä ongelmia, kuin mitä itse aiheutat. Rasittava ja kova? En mä todellakaan "ränkytä" parvekkeen ovea. Sitä on kerran käynyt huoltoyhtiöhtiöstä joku tyyppi varmaan katsomassakin? Irtosikohan multa kahva käteen? Mutisi jotain uuden oven hankkimisesta sitten kun on tarve, mutta on tuo ovi parempi, kuin se edellinen tuhatkertaisesti missä oli vain kuin ulkovessan lukko, ja siitä sitten talvisinkin veti kylmää.

Mutta jätin nyt sitten kiinteistöpalveluihin tämän työn alle. Mitä ne voi tehdä? Laittaa saranoihin, yms koliseviin/natiseviin osiin jotain rasvaa?

Yyh.. mulla on törkeä nälkä just nyt, kun herättyään joutuu heti tällaista valitusta vastaanottaa.